nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Werving- en selectiebureau in Rotterdam - Robert Walters

Toe aan een volgende stap in je carrière?

Op zoek naar een uitdagende carrière in regio Rotterdam op het gebied van finance, supply chain, HR of binnen de publieke sector? Wij koppelen je aan de juiste baan of opdracht die past bij jouw talenten en ambities.

Toe aan een sterk personeelsbestand?

Als je met ons samenwerkt, vind je de juiste kandidaat die perfect matcht met jouw organisatie. Ongeacht het feit of het om een vaste rol of tijdelijke opdracht gaat. 

Land wijzigen

Rotterdam's toonaangevende werving- en selectiebureau

Ons kantoor in Rotterdam ligt strategisch in de buurt van de haven; dit maakt ons kantoor hét centrale punt voor werving en selectie van toptalent in de regio. Er werken meer dan 20 toegewijde recruitmentexperts op kantoor Rotterdam, onder leiding van directeur Quintin de Koning. Het kantoor wordt gedreven door een no-nonsense mentaliteit, het motto 'work hard play hard' en continue verbetering. 

Veel opdrachtgevers en partners van het Rotterdamse kantoor zijn betrokken bij de internationale supply chain keten, en dit maakt de arbeidsmarkt in de regio dynamisch. Het is daarom essentieel om een goed georganiseerd en snel wervingsproces op te zetten, waarbij directe communicatie belangrijk is.  

We combineren ons internationale netwerk met regionale kennis over onder meer de publieke sector en de supply chain keten. Hierdoor hebben wij een sterke positie binnen het professionele landschap in Rotterdam en omstreken.  

Ons Rotterdamse recruitmentbureau bestaat uit vier gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Supply Chain, HR en recruitment in de publieke sector. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters voor zowel vaste functies en interimopdrachten en werken nauw samen.  

Adres:

Beursplein 37

WTC 23e etage

3011 AA Rotterdam

Nederland

t: +31 (0) 10 7998 090 e: rotterdam@robertwalters.com

Waarom Robert Walters voor werving & selectie in Rotterdam?

 

Langdurige relaties

De afgelopen jaren hebben onze gespecialiseerde recruitment consultants sterke en langdurige relaties opgebouwd met veel pioniers in regio Rotterdam. Hierdoor zijn wij de vertrouwde, strategische kennispartner voor veel van deze organisaties.

Lokale focus

We hebben een uitgebreid netwerk van kandidaten in de regio Rotterdam - dé supply chain regio van Nederland met veel internationaal georienteerde banen en opdrachten. Dit stelt ons in staat om de unieke match te vinden tussen een organisatie en een kandidaat.

Persoonlijke benadering

We luisteren goed naar onze opdrachtgevers. We weten de pijnpunten binnen hun bedrijf te identificeren en komen met de meest geschikte oplossingen. Dit kan een introductie van een potentiële werknemer zijn, maar ook advies over salarissen of zaken zoals retentie.

Waarom kiezen kandidaten in Rotterdam voor Robert Walters als werving- en selectiebureau?

Bij Robert Walters kiezen we voor een persoonlijke benadering. Wij luisteren naar je, zodat we jouw ambities en carrièrebehoeftes duidelijk krijgen. We hebben dagelijks contact met allerlei organisaties in regio Rotterdam, waardoor we als geen ander weten welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt en wat het beste bij jou past. We richten ons op recruitment binnen vier expertisegebieden:  

Bovendien passen we ons voortdurend aan aan de internationale supply chain markt en de beslissingen die de overheid neemt. Deze aspecten hebben een directe impact op de arbeidsmarkt in regio Rotterdam. Daarom is het voor ons essentieel om op de hoogte te blijven van regionale ontwikkelingen, zodat de kans groot is dat we een passende baan of interimopdracht voor je kunnen vinden.  

Daarnaast begeleiden we je gedurende het gehele proces – van de eerste kennismaking met een potentiële werkgever tot een evaluatiegesprek. Op deze manier kunnen we een baan of opdracht voor je vinden die het beste in je naar boven haalt.

Wat Robert Walters recruitment in Rotterdam nog meer te bieden heeft

 

FAQs

Kiezen voor Robert Walters als lokaal recruitmentbureau betekent kiezen voor een succesvol wervingsproces. We hebben toegang tot een diverse talentpool binnen de regio en spreken hierdoor dagelijks gekwalificeerde kandidaten. Daarnaast hebben onze recruiters diepgaande kennis over de Rotterdamse arbeidsmarkt. Dit resulteert in een op maat gemaakte wervingsstrategie, inzichten in de arbeidsmarkt en een succesvol wervingsproces.

De afgelopen jaren hebben veel opdrachtgevers succesvolle ervaringen met ons gehad. Iedereen heeft een uniek verhaal, en sommigen van hen hebben deze ook met ons gedeeld. In deze 'stories' leggen zij uit hoe zij met ons in contact zijn gekomen en hoe onze recruiters hen verder hebben geholpen.  Deze 'stories' bewijzen dat we veel professionals vooruit kunnen helpen – ofwel met hun carrière ofwel met het uitbouwen of structureren van hun organisatie.

De vraag naar supply chain professional blijft hoog in 2024; de vraag naar finance professionals in de publieke sector neemt waarschijnlijk toe. Deze toename wordt veroorzaakt door het feit dat het tekort aan deze groep de afgelopen jaren enorm opgelopen is.

Om supply chain of finance talent aan te trekken en te behouden, raden we aan om de nadruk te leggen op loopbaanontwikkeling en flexibiliteit binnen een baan. Deze factoren worden als zeer belangrijk beschouwd voor werknemers. Bovendien hechten professionals steeds meer waarde aan diversiteit op de werkvloer. Hier lees je meer recruitmentadvies.

In onze Salary Survey vind je een actueel overzicht van gemiddelde salarissen in uiteenlopende branches en voor verschillende senioriteitsniveaus. Ook vind je diverse inzichten en trends op het gebied van recruitment terug in de Salary Survey. Op deze manier kun je weloverwogen wervingsbeslissingen nemen.

Discover salary insights

Stay ahead by staying informed about salary trends. Whether you're a client or candidate, tapping into our market insights ensures you remain ahead of the competition.