nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Banking & Financial Services recruitment

Wij begeleiden je bij elke stap in je carrière

Het vergt een bijzondere mindset om alle veranderingen binnen het bank- en verzekeringswezen te kunnen bijbenen. Met de continue stroom aan nieuwe wetgeving, hoge kwaliteitseisen en economische turbulentie hebben financiële instellingen mensen nodig die om kunnen gaan met een snel veranderende omgeving.

Om juist die mensen te kunnen herkennen zoeken wij banking & financial services recruitment consultants met kennis binnen deze sector. Overweeg jij een carrière binnen banking & financial services recruitment, dan gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities. Van start-ups tot investeringsbanken en verzekeringsmaatschappijen, wij matchen banking & finance professionals met dé gerenommeerde organisaties van Nederland.

Maak kennis met onze banking and financial services experts

Ton  van der Kooi

Ton van der Kooi

Banking & Financial Services, Amsterdam

Door zijn jarenlange ervaring, diepgaande kennis en uitgebreide netwerk binnen de bancaire sector, is Ton expert op het gebied van banking & financial services recruitment.

Dave  Duim

Dave Duim

Banking & Financial Services, Amsterdam

Met zijn relevante finance ervaring in de financiële sector en zijn oplossingsgerichte benadering, is Dave een sterke inhoudelijke sparringpartner.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Drie compliance adviezen voor kleine financiële instellingen

De wet- en regelgeving in de financiële sector verandert continu. Vooral voor kleine financiële ondernemingen is het een uitdaging om alle nieuwe ontwikkelingen bij te benen. Ton van der Kooi, senior manager banking & financial services bij Robert Walters, ziet kleine financiële instellingen vaak wo

Lees meer

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.