nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Banking & Financial Services recruitment

Wij begeleiden je bij elke stap in je carrière

Het vergt een bijzondere mindset om alle veranderingen binnen de financiële sector te kunnen bijbenen. Met de continue stroom aan nieuwe wetgeving, hoge kwaliteitseisen en economische turbulentie hebben financiële instellingen mensen nodig die om kunnen gaan met een snel veranderende omgeving.

Om juist die mensen te kunnen herkennen maken onze recruitment experts gebruik van hun diepgaande kennis van de markt en brede netwerk. Overweeg jij een carrière binnen banking & financial services, dan gaan we graag met je in gesprek over jouw ambities. Van start-ups tot investeringsbanken en verzekeringsmaatschappijen, wij matchen banking & finance professionals met dé gerenommeerde organisaties van Nederland.

Maak kennis met onze banking and financial services experts

Ton  van der Kooi

Ton van der Kooi

Banking & Financial Services

Door zijn jarenlange ervaring, diepgaande kennis en uitgebreide netwerk binnen de bancaire sector, is Ton expert op het gebied van banking & financial services recruitment.

Dave  Duim

Dave Duim

Banking & Financial Services

Met zijn relevante finance ervaring in de financiële sector en zijn oplossingsgerichte benadering, is Dave een sterke strategisch adviseur.

Nick Lammers

Nick Lammers

Banking & Financial Services

Nick staat bekend om zijn slimme, efficiente en doelgerichte aanpak en  is daarmee een gewaardeerd consultant voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Joost Heij

Joost Heij

Banking & Financial Services

Zijn uitgebreide netwerk, gedegen marktkennis en sympathieke communicatiestijl maken Joost een sterke sparringpartner.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Senior compliance talent aantrekken: drie tips voor jouw organisatie

Compliance – het voldoen aan wettelijke vereisten – is een belangrijk aspect voor financiële dienstverleners. Regelgeving wordt steeds complexer en de controle op naleving hiervan steeds strenger, waardoor de vraag naar ervaren compliance professionals stijgt. Nicky Zwolsman, gespecialiseerd in het

Lees meer

De financiële sector in 2024: meer lucht op arbeidsmarkt, ondanks groeiende vraag naar ESG- en pensioenspecialisten

Professionals werkzaam in de financiële sector hebben de banen voor het uitkiezen en bovendien zijn er voldoende interimopdrachten. Toch lijken vraag en aanbod meer met elkaar in balans te komen. Dit constateren Dave Duim (recruitment specialist interim) en Hidde Kooijman (recruitment specialist per

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.