nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Operationeel vacatures

Robert Walters heeft een uitgebreid aanbod van diverse banking & financial services vacatures in Nederland, zowel tijdelijk als vast. We kennen de arbeidsmarkt, weten wat werkgevers willen en hoe we jou vooruit kunnen helpen in je carrière. Bekijk hier onze operationeel vacatures.

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €4,500 - €6,000 per month

Locatie: Alkmaar

Datum gepost: 18 juli 2024

Heb jij ruime ervaring als verzekeringsadviseur en wil je je specialiseren in de publieke sector? Ben jij een expert in het bieden van maatwerkoplossingen en wil je werken in een dynamische omgeving in Alkmaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: €2,800 - €3,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 juli 2024

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een Krediet Acceptant Particuliere Aanvragen Ben jij accuraat en nauwkeurig? Vind jij het leuk om telefonisch contact met klanten te hebben? En heb jij een MBO plus of HBO opleiding afgerond. Dan ben jij de kredietacceptant die ik zoek!
Vacature opslaan

Salaris: €2,800 - €3,800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 juli 2024

Ben jij sterk communicatief en goed met de cijfers? Voel jij je thuis binnen het debiteurenvak en wil je graag een stap maken? Wellicht is deze vacature iets voor jou!
Vacature opslaan

Salaris: €2,500 - €3,500 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 15 juli 2024

Houd jij graag alle administratieve ballen omhoog? Ben jij bekend met back-office taken? Voor een verzekeringspartij in regio Amstelveen ben ik op zoek naar versterking.Het gaat om iemand die zich administratief sterk wilt maken binnen het verzekeringswezen voor 32-40 uur per week! Thuiswerken deels mogelijk.
Vacature opslaan

Salaris: €2,600 - €3,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 juli 2024

Ben jij net afgestudeerd en klaar voor een vliegende start in de bancaire sector? Zoek je een uitdagende functie waarin je kunt groeien en je kennis direct in de praktijk kunt brengen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zoeken een gedreven Junior Bankier om ons team te versterken.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 juli 2024

Als Claims Handler behandel je aansprakelijkstellingen gericht tegen verzekerden op het gebied van zaak- en letselschade. Je beoordeelt of verzekerde aansprakelijk is voor de gevorderde schade. Daarbij zet je de strategie uit en stel je de op te nemen reserves vast. Dit alles conform de schadebehandelingsrichtlijnen die erop gericht zijn de klant de best mogelijke klantervaring te bieden.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 juli 2024

Wil je een fundamentele bijdrage leveren aan de sturing van deze bank in Amsterdam? Wil je de kapitaal- en liquiditeitspositie beheren? Ben je gemotiveerd om de juiste inzichten uit onze datasets te halen en relevant advies te geven aan (senior) management? Ben je analytisch, proactief en in staat om duidelijk te communiceren met stakeholders? Ga aan de slag als analist binnen het Asset & Liability Management / Treasury-team en maak die leerzame doorstart binnen de Finance wereld als ALM/Treasury Analist!
Vacature opslaan

Salaris: €2,600 - €3,200 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 27 juni 2024

Voor een opdrachtgever in omgeving Almere ben ik per direct op zoek naar Private Medewerkers binnen de Lease voor de grootste leasemaatschappij van Nederland.
Vacature opslaan

Salaris: €14 - €15 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 juni 2024

Voor onze klanten in de bancaire en financiële dienstverlening zoeken wij parttime werkstudenten die een HBO/ WO opleiding binnen Finance, Accounting, Control, bedrijfseconomie of economie volgen. Bachelor of Master studenten zijn beide welkom! Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarmee je ervaring op kunt doen binnen jouw studie? Leuk! Op dit moment zoek ik iemand die werkzaam wilt zijn op de crediteuren afdeling bij een vastgoed partij in Buitenveldert voor 24 uur per week.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.