nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Human Resources recruitment

Wij zien de mens die het beste in anderen naar boven kan halen

Het opstellen van een HR-strategie, upskillen van medewerkers, samenstellen van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit. HR-professionals gaan tot het uiterste om hun collega's te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Bij Robert Walters zien we deze toewijding elke dag, in onze gesprekken met HR professionals en hiring managers. Ons gespecialiseerde team bestaat uit een betrokken team van HR recruitment specialisten, die begrijpen waar je vandaan komt en - minstens zo belangrijk - waar jij met je organisatie naartoe wil.

Meer informatie

Charlotte  Evers

Charlotte Evers

Human Resources, Eindhoven

Charlotte's jarenlange recruitmentervaring in verschillende vakgebieden zorgt ervoor dat zij voor elke uitdaging een oplossing weet.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

Organisaties vertrouwen op ons om hun verhaal te delen

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Professionalisering in de HR-markt: ‘De zware industrie loopt achter’

De rol die Human Resources inneemt binnen organisaties is aan het veranderen. HR is niet langer alleen een ondersteunende afdeling, maar neemt steeds vaker een strategische rol in. Charlotte Evers, specialist in HR recruitment in de regio Rotterdam, merkt echter dat niet alle organisaties in de tran

Lees meer

HR managers in sleutelpositie op krappe arbeidsmarkt

Het beeld dat HR de helpdesk is voor loonstroken en ziekteverzuim, is allang verleden tijd. HR-teams worden door steeds meer organisaties gezien als belangrijke strategische pijler voor succesvolle bedrijfsvoering. Om deze transitie te verwezenlijken, hebben deze teams ervaren HR business partners e

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.