nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Human Resources vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR rollen en heeft een gevarieerd aanbod aan vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap als HR professional. Bekijk onze HR vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €4,000 - €6,000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 november 2023

Ben jij een HR Professional en werk jij graag binnen de publieke sector? Heb jij al de nodige ervaring als leidinggevende? Werk je graag samen, heb je ervaring binnen complexe organisaties en heb je een stevige persoonlijkheid? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 8 november 2023

Ben jij een enthousiaste professional op het gebied van Compensation & Benefits en wil jij met jouw analytische & nauwkeurige karakter meewerken aan het perfect uitvoeren van de salarisadministratie in combinatie met alle bijzondere regelingen die wij hebben als internationale organisatie? Dan hebben wij bij BOIP een gewedlige werkplek voor jou op ons kantoor in Den Haag!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Veghel

Datum gepost: 7 november 2023

In deze afwisselende functie van advisor CB houd je je bezig met (her)ontwerp, implementatie en verbeteren van het arbeidsvoorwaardenbeleid, alsmede met het verder professionaliseren van HR-processen in de breedste zin van het woord. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €4,000 - €5,500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 18 oktober 2023

Ben jij een HR Professional en wil je graag werken in een dynamische werkomgeving? Ben jij hands-on en wil jij werken met toonaangevende merken, ambitieuze collega’s in een informele sfeer en met een bewezen succesvol businessmodel? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.