nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Werving- en selectiebureau Eindhoven - Robert Walters

Toe aan een volgende stap in je carrière?

Op zoek naar een uitdagende carrière in regio Eindhoven op het gebied van finance of HR? Wij koppelen je aan de juiste baan of opdracht die past bij jouw talenten en ambities.

Toe aan een sterk personeelsbestand?

Als je met ons samenwerkt, vind je de juiste kandidaat die perfect matcht met jouw organisatie. Ongeacht het feit of het om een vaste rol of tijdelijke opdracht gaat. 

Land wijzigen

Het toonaangevende recruitmentbureau van Eindhoven

Ons kantoor in Eindhoven opende in 2006 haar deuren. Momenteel werken er meer dan 20 toegewijde recruitment consultants op locatie Eindhoven, onder leiding van directeur Pim van der Groen. Nauwe samenwerking is belangrijk; daarom is ''sharing is caring'' het motto. 

Kantoor Eindhoven is gevestigd in Brainport en opereert binnen een regio waar kennisinstellingen, diverse bedrijven en de overheid zich richten op innovatie en technologie. We werken nauw samen met deze instellingen en helpen hen hun doelstellingen op het gebied van werving en selectie te bereiken. Daarnaast werken we samen met ondernemers in de regio, waarbij onze focus ligt op private equity, venture capital en family offices. 

Door deze intensieve samenwerkingen, fungeert ons kantoor als hub voor het verbinden van bedrijven met toptalent. We combineren onze wereldwijde expertise met lokaal begrip van de arbeidsmarkt in het Zuiden van Nederland. Dit maakt ons een sterk recruitmentbureau in Eindhoven en omstreken.

Bij ons vind je drie gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, HR en Executive Search. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters die zich ontfermen over zowel vaste functies als interimopdrachten.

Adres:

Begijnenhof 4-6

5611 EL

Eindhoven

Nederland

t: +31 (0) 40 7999 910 e: eindhoven@robertwalters.com

Waarom kiezen voor Robert Walters recruitment in Eindhoven?

 

Langdurige relaties

Door de jaren heen hebben onze gespecialiseerde recruitment consultants sterke en langdurige relaties opgebouwd met innovatieve pioniers binnen de regio. Hierdoor zijn wij de vertrouwde kennispartner en strategische arbeidsbemiddelaar voor veel bedrijven, overheids- en kennisinstellingen.

Lokale focus

We hebben een uitgebreid netwerk van kandidaten in regio Eindhoven - de high tech regio van Nederland met allerlei innovatieve banen en opdrachten. Dit stelt ons in staat de unieke match te vinden tussen een organisatie en een kandidaat om het beste uit beide partijen te halen.  

Persoonlijke benadering

We luisteren goed naar onze klanten. We weten de pijnpunten binnen hun bedrijf te identificeren en komen met passende oplossingen. Dit kan een introductie van een potentiële werknemer zijn, maar ook advies over salarissen of personeelsbehoud.

Waarom kiezen kandidaten in Eindhoven voor Robert Walters als werving- en selectiebureau?

Bij Robert Walters gaan we voor een persoonlijke benadering. We willen jouw carrièrebehoeftes en ambities begrijpen. We hebben dagelijks contact met diverse organisaties in regio Eindhoven, waardoor we goed kunnen inschatten welke kansen er voor jou zijn. We richten ons op drie expertisegebieden:  

Daarnaast weten we als geen ander hoe de arbeidsmarkt in Zuid-Nederland eruitziet. We weten tegen welke wervingsuitdagingen de productie- en hightechindustrie aanloopt en – nog belangrijker – wat dit voor jou betekent. We beperken ons niet alleen tot Brainport, maar richten ons ook volop op andere  carrièremogelijkheden in en rondom Eindhoven.

Wat Robert Walters Eindhoven nog meer te bieden heeft

 

FAQs

Als je voor Robert Walters kiest, ben je verzekerd van optimale werving en selectie. We stroomlijnen het gehele recruitmentproces en zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit een divers aanbod van professionals. Op deze manier kunnen we de meest geschikte werknemer of interim professional voor jouw organisatie vinden.

Onze business draait om waardevolle samenwerkingen met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Sommigen van hen hebben hun ervaringen met ons gedeeld en leggen uit welke rol Robert Walters heeft gespeeld in hun carrière of bij hun wervingsuitdagingen.

Over het algemeen blijft de vraag naar professionals hoog in 2024. Executive search professionals blijven nodig in het gehele land. Dit is niet altijd zichtbaar, aangezien deze wervingsprocessen vaak onder de radar plaatsvinden. De vraag naar HR-professionals blijft ook hoog en de vraag naar finance professionals neemt naar alle waarschijnlijkheid toe.

Om werknemers binnen deze sectoren aan te trekken, raden we aan om als organisatie de nadruk te leggen op flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden. Deze factoren worden namelijk steeds belangrijker voor werknemers. Daarnaast erkennen professionals steeds vaker het groeiende belang van diversiteit op de werkvloer. Hier lees je meer recruitmentadvies.

We brengen jaarlijks een Salary Survey uit, waarin je salarissen en interimtarieven kunt vinden voor verschillende functies in diverse branches. Hierin kun je filteren per regio en senioriteitsniveau. Met behulp van onze Salary Survey kun je weloverwogen beslissingen nemen over salarissen en interimtarieven, en bovendien kunnen de inzichten die wij bieden over de arbeidsmarkt waardevol zijn.

Discover salary insights

Stay ahead by staying informed about salary trends. Whether you're a client or candidate, tapping into our market insights ensures you remain ahead of the competition.