nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Finance (semi) publieke sector recruitment

Draag bij aan de samenleving met een finance carrière in de (semi) publieke sector

De finance kolom binnen de non profit sector bevindt zich in een interessante transitiefase, waarin jouw impact van enorme waarde kan zijn. Tegelijkertijd ben je onderdeel van een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

De (semi) publieke sector staat te springen om gedegen finance professionals, zowel met een trackrecord binnen de sector als overstappers vanuit commerciële organisaties. Ons gespecialiseerde (semi) public finance recruitment team kijkt samen met jou waar jij de meeste impact kunt maken.

Maak kennis met onze publieke sector experts

Nanke  van Asten

Nanke van Asten

Publieke sector & zorg, Amsterdam

Nanke heeft een indrukwekkend trackrecord in het bemiddelen van CFO's en finance directors. Ze deelt haar uitgebreide arbeidsmarktkennis graag.

Thomas  Boerefijn

Thomas Boerefijn

Publieke sector & zorg, Rotterdam

Thomas duikt graag dieper in de materie, waardoor hij een strategische sparringpartner is voor opdrachtgevers en kandidaten op elk niveau.

Cv uploaden

Laten we kennismaken! Stuur ons je cv

Organisaties vertrouwen op ons om hun verhaal te delen

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Nieuwe vacatures

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrière-advies

Alles bekijken

Finance professional in non-profitsector beleeft uitdagende tijden

2023 was een gunstig jaar voor finance professionals werkzaam in de non-profitsector. De salarissen schoten omhoog door sectorbrede cao-onderhandelingen, soms met wel 10 procent. Daarnaast is het meer dan eens gebleken hoe ontzettend dynamisch de sector is. Ook in 2024 liggen een hoop ontwikkelingen

Lees meer

Non-profitsalarissen schieten omhoog: ''een uitzonderlijke stijging''

De nieuwe cao voor non-profitpersoneel brengt veel veranderingen met zich mee. De meest ingrijpende wijziging is dat alle salarissen binnen de non-profitsector de komende maanden met 10 tot 14 procent gaan stijgen. Volgens Thomas Boerefijn, Senior Manager Permanent Recruitment, is deze ontwikkeling

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.