nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Onderwijs vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 13 mei 2024

Catch the GoodHabitz Sparkle! Welcome to GoodHabitz, one of the fastest-growing international Ed-Tech companies in Europe. Our mission? To make learning as accessible, engaging, and fun as binge-watching your favorite series, scrolling through your news feed, or watching your team score a winning goal.
Vacature opslaan

Salaris: €90,000 - €105,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 april 2024

Voor de Hogeschool Rotterdam zijn wij op zoek naar een Manager Financial Control & Accouting. Ben jij een inhoudelijk sterke financial maar tevens een people manager en wil je je inzetten voor de volgende generaties op de arbeidsmarkt? Bekijk dan de vacature en solliciteer!
Vacature opslaan

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum + 13th month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 april 2024

Our client, de Vereniging van Register Controllers (VRC), is seeking a highly skilled and experienced Finance Manager to join their team in Amsterdam. This role offers the opportunity to be a senior member of the financial team, leading and improving all financial processes and activities within the organisation.
Vacature opslaan

Salaris: €97,000 - €107,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 april 2024

Voor de Hogeschool Rotterdam zijn wij op zoek naar een manager internal control & accounting. Krijg jij energie van cijfers en het intern beheersen van processen bij een organisatie waar je je inzet voor de volgende generatie van o.a. financials, economen, bedrijfskundigen en vastgoedspecialisten? Dan is deze uitdagende functie, waarin je 3 subafdelingen en 25 medewerkers gaat aansturen misschien iets voor jou! Bekijk de vacature en solliciteer!
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Delft

Datum gepost: 19 maart 2024

Wil jij voor een van de grootste onderzoeks- en onderwijsstellingen in Nederland, van betekenis zijn in een financiele beheersing van projecten? Lees dan snel verder!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.