nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Gezondheidszorg vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 november 2023

Voor de Finance afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller. Als lid van het managementteam ben je verantwoordelijk voor het toezicht op, beheer en uitvoering van alle financiële activiteiten binnen de Nederlandse BV. Je werkt nauw samen met de financieel medewerker voor de dagelijkse operationele zaken en rapporteert aan de CEO. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 2 november 2023

Voor één van de grootste zorgorganisaties van het land zoek ik een Productie controller! De organisatie staat open voor een kandidaat uit de audit, die de stap maakt naar deze control positie. Interesse gewekt? Lees dan snel verder.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.