nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Tom's verhaal

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen in het bedrijfsleven. Zijn functies varieerden van COO tot CFO, in onder andere de maritieme techniek, ICT, zakelijke dienstverlening en publieke sector. Ook begeleidde Tom als teamdirecteur professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld. ''Een leerzame periode waarin ik geleerd heb om goed met stress en crises om te gaan,'' vertelt hij hierover.

Als restructuring & recovery consultant zet Tom deze stressbestendigheid en topsportmentaliteit in voor het herstel van ondernemingen die zich in zwaar weer bevinden. Zijn doel? Bedrijven structureel op de juiste koers krijgen. Zijn brede basis zorgt ervoor dat hij bij allerlei typen ondernemingen wordt ingezet, van zakelijke dienstverleners, productiebedrijven tot scheepswerven met ruim 12.000 werknemers. ''Ik analyseer de bedrijfsleiding en -processen en kijk wat en wie er beter moet. Daarnaast breng ik discipline binnen de organisatie en bied toekomstperspectief, onder andere door de inzet van interim professionals.’’ 

Vaak heb ik binnen een paar uur al een aantal goede cv’s op tafel liggen, en kan ik de volgende dag beginnen met gesprekken voeren.

Als zelfstandig consultant is Tom geen standaard Robert Walters klant. De interim professionals die Tom inhuurt, zet hij in op verbetertrajecten bij zijn klanten. De samenwerking met Robert Walters biedt hem de mogelijkheid om snel te schakelen. ‘’Mijn recruitment consultants helpen met het samenstellen van tijdelijke teams die snel een job kunnen klaren. Ik sta iedere keer weer te kijken van hun snelheid – vaak heb ik binnen een paar uur al een aantal goede cv’s op tafel liggen, en kan ik de volgende dag beginnen met gesprekken voeren.’’ 

Als bekroning van de samenwerking draagt Tom graag zijn steentje bij aan kennisdeling. Zo was hij onlangs als gastspreker aanwezig op een interim event van Robert Walters. ‘’Ik vind het leuk om de levenslessen die ik heb opgedaan door te trekken naar het financiële vakgebied en te delen met een interessant publiek.’’

 

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

 

Sociaal-maatschappelijke impact maken is altijd al belangrijk geweest voor Bas Knol. Daarom gaf hij zijn carrière een maatschappelijk tintje door zich volledig op ESG te richten.

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor hij naar Curaçao vertrok.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.