nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Bas' verhaal

Sociaal-maatschappelijke impact maken is altijd al belangrijk geweest voor Bas Knol. Na 25 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, was het voor hem tijd om ook zijn carrière een maatschappelijk tintje te geven. Daarom gooide hij in 2014 het roer om: hij stortte zich volledig op de wereld van ESG, eerst in loondienst en later als interim professional.

Bas was in zijn vrije tijd altijd al actief op cultureel en maatschappelijk vlak. ''Ik ben 9 jaar bestuurslid geweest van poppodium PAARD in Den Haag. Ook was ik jarenlang actief voor het Fonds voor de Podiumprogrammering en Marketing.'' Vanaf 2014 begon Bas zich te verdiepen in ESG. In 2020 – het coronajaar – startte hij zijn carrière als interim ESG specialist.

''De eerste opdracht via Robert Walters was al een succes, bij de tweede opdracht werd het nog veel leuker", vertelt Bas. “Meestal kom je binnen bij een opdrachtgever, deel je je kennis en vertrek je weer. Bij deze opdracht werd ik betaald om kennis over nieuwe Europese ESG-wetgeving op te doen en te delen. Beter kun je het niet krijgen.'' 

Tijdens beide opdrachten had Bas regelmatig contact met recruitment consultants Dave Duim en Nicky Zwolsman. ''Dave mag mij altijd bellen. Hij is prettig om mee te sparren en relaxed in de omgang.'' Ook over Nicky is Bas lovend. ''Nicky heeft een groot netwerk binnen duurzame banken. Wellicht dat daar nog eens een mooie opdracht uit voortkomt.'' 

Nicky heeft een groot netwerk binnen duurzame banken. Wellicht dat daar nog eens een mooie opdracht uit voortkomt.

Op dit moment heeft Bas meerdere gesprekken lopen voor zijn volgende ESG-opdracht. ‘’Ik heb zin om verder aan de weg te timmeren binnen ESG. Maar als een opdracht niet overeenkomt met wat ik zoek, zeg ik nee. Ik zit nu in een levensfase waarin ik alleen maar leuke dingen wil doen en energie van mijn werk wil krijgen. Mocht er even geen opdracht zijn, dan vermaak ik mezelf wel. In de culturele sector, bijvoorbeeld.’’

 

 

Met een master Criminologie op zak startte Tobias Bijman zijn carrière als CDD-analist. Na drie jaar bij grootbanken te hebben gewerkt, was het tijd voor een kleinere organisatie.

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor hij naar Curaçao vertrok.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.