nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Dirk-Jan's verhaal

Dirk-Jan de Graaff is met zijn bijna dertig jaar werkervaring een echte veteraan op de Europese kapitaalmarkt. Hij begon zijn carrière in de jaren ’90 bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij de opdracht om Ennia Caribe, een van de bedrijven in de portefeuille van Aegon, te verkopen. Voor deze opdracht vertrok hij voor een paar maanden naar Curaçao.

Het Caribische eiland voelde als een tweede thuis voor hem. In de decennia erna reisde hij nog regelmatig terug naar het eiland voor vakanties, samen met zijn vrouw en kinderen. Hoewel Dirk-Jan goed op zijn plek zat in de daaropvolgende functies bij onder andere SNS Securities, NIBC en Bank Degroof Petercam, bleef de droom om ooit samen met zijn vrouw naar een warm klimaat te verhuizen toch knagen. ‘’Toen we trouwden heb ik mijn vrouw beloofd dat we hier ooit, zodra de mogelijkheid zich zou voordoen, invulling aan zouden geven,’’ vertelt hij daarover. 

Ruim twintig jaar na zijn vertrek uit de Cariben, zag Dirk-Jan via Robert Walters op LinkedIn een vacature voorbijkomen: Dutch Caribbean Securities Exchange (DCSX) was op zoek naar een nieuwe CEO in Willemstad, Curaçao. Dirk-Jan besloot de stap te wagen en nam contact op met Executive Search specialist Rob Steur. ‘’Mijn kinderen waren inmiddels zelfstandig. Het voelde als het juiste moment.’’   

Voor mij was dit meer dan alleen solliciteren. Een baan aan de andere kant van de wereld betekent immers ook een heel nieuw leven.

Dirk-Jan had nooit eerder samengewerkt met een recruiter. Hij had zelfs nog nooit eerder hoeven solliciteren. ‘’Ik rolde altijd van de ene in de andere functie,’’ vertelt hij hierover. Toch verliep het eerste gesprek met Rob goed, en samen vonden ze voldoende aanknopingspunten met de functie. ‘’Het recruitmentproces was vrij intens,’’ vertelt Dirk-Jan. ''Voor mij was dit meer dan alleen solliciteren. Een baan aan de andere kant van de wereld betekent immers ook een heel nieuw leven.''

Gedurende het proces fungeerde Rob als sparringpartner. Hij hielp Dirk-Jan bijvoorbeeld met het voorbereiden van gesprekken met bestuursleden en andere stakeholders. ‘’We hebben vanaf het begin af aan een prettige relatie gehad. Rob komt zijn afspraken na en kan snel schakelen, daar hou ik van.’’ 

Begin 2022 startte Dirk-Jan in zijn nieuwe functie. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar: ‘’Ik heb de belofte aan mijn vrouw waar kunnen maken, met dank aan Rob. We hebben nog regelmatig contact. Over een paar maanden ben ik weer in Nederland en ga ik bij Rob op de koffie.’’

 

 

Ellen Euverman is haar hele leven al bezig met cijfers. Na diverse finance banen en een sabbatical in het buitenland (Santa Barbara, Californië)  koos ze voor een carrière  als CFO.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Sociaal-maatschappelijke impact maken is altijd al belangrijk geweest voor Bas Knol. Daarom gaf hij zijn carrière een maatschappelijk tintje door zich volledig op ESG te richten.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.