nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Onze kantoren in Nederland

Internationale scope, lokale expertise. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam bedienen wij al ruim 30 jaar de Nederlandse arbeidsmarkt . Onze consultants beschikken over diepgaande kennis over de arbeidsmarkt in de regio waarin zij actief zijn. Dankzij ons internationale career management team hebben onze klanten en kandidaten toegang tot ons wereldwijde netwerk aan talent.

Hét toonaangevende recruitmentbureau in Amsterdam

In 1990 openden we ons kantoor in Amsterdam, gevestigd op de bruisende Zuidas. Sindsdien is ons kantoor enorm gegroeid.  Momenteel werken er meer dan 150 collega's op locatie Amsterdam, onder leiding van senior director Annemieke Peskens. 

Sinds mei 2023 werken we in het eerste kantoor ter wereld dat gebaseerd is op neurowetenschappelijk onderzoek. Het doel van het kantoor was een omgeving creëren die het beste in onze werknemers naar boven haalt. Elke zone stimuleert en inspireert onze werknemers op een andere manier, waardoor zij optimaal presteren en zich goed voelen op kantoor.

Ons recruitmentbureau brengt organisaties in contact met toptalent op de arbeidsmarkt. Daarnaast helpen we professionals met het optimaal vormgeven van hun carrière. De afgelopen jaren hebben we een sterke positie opgebouwd op de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam. De combinatie van ons internationale netwerk enerzijds en onze lokale expertise anderzijds, heeft hieraan bijgedragen.

Op ons kantoor in Amsterdam vind je vijf gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Banking & Financial Services, Legal, Tax en Treasury. Deze teams bestaan uit ervaren recruiters die professionals aan zowel vaste functies als interimopdrachten koppelen.

Meer informatie
Adres:

Tower Ten, 10de verdieping

Strawinskylaan 1057

1077 XX Amsterdam

Nederland

t: +31 (0) 20 644 4655 e: amsterdam@robertwalters.com

Het toonaangevende recruitmentbureau van Eindhoven

Ons kantoor in Eindhoven opende in 2006 haar deuren. Momenteel werken er meer dan 20 toegewijde recruitment consultants op locatie Eindhoven, onder leiding van directeur Pim van der Groen. Nauwe samenwerking is belangrijk; daarom is ''sharing is caring'' het motto. 

Kantoor Eindhoven is gevestigd in Brainport en opereert binnen een regio waar kennisinstellingen, diverse bedrijven en de overheid zich richten op innovatie en technologie. We werken nauw samen met deze instellingen en helpen hen hun doelstellingen op het gebied van werving en selectie te bereiken. Daarnaast werken we samen met ondernemers in de regio, waarbij onze focus ligt op private equity, venture capital en family offices. 

Door deze intensieve samenwerkingen, fungeert ons kantoor als hub voor het verbinden van bedrijven met toptalent. We combineren onze wereldwijde expertise met lokaal begrip van de arbeidsmarkt in het Zuiden van Nederland. Dit maakt ons een sterk recruitmentbureau in Eindhoven en omstreken.

Bij ons vind je drie gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, HR en Executive Search. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters die zich ontfermen over zowel vaste functies als interimopdrachten.

Meer informatie
Adres:

Begijnenhof 4-6

5611 EL

Eindhoven

Nederland

t: +31 (0) 40 7999 910 e: eindhoven@robertwalters.com

Rotterdam's toonaangevende werving- en selectiebureau

Ons kantoor in Rotterdam ligt strategisch in de buurt van de haven; dit maakt ons kantoor hét centrale punt voor werving en selectie van toptalent in de regio. Er werken meer dan 20 toegewijde recruitmentexperts op kantoor Rotterdam, onder leiding van directeur Quintin de Koning. Het kantoor wordt gedreven door een no-nonsense mentaliteit, het motto 'work hard play hard' en continue verbetering. 

Veel opdrachtgevers en partners van het Rotterdamse kantoor zijn betrokken bij de internationale supply chain keten, en dit maakt de arbeidsmarkt in de regio dynamisch. Het is daarom essentieel om een goed georganiseerd en snel wervingsproces op te zetten, waarbij directe communicatie belangrijk is.  

We combineren ons internationale netwerk met regionale kennis over onder meer de publieke sector en de supply chain keten. Hierdoor hebben wij een sterke positie binnen het professionele landschap in Rotterdam en omstreken.  

Ons Rotterdamse recruitmentbureau bestaat uit vier gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Supply Chain, HR en recruitment in de publieke sector. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters voor zowel vaste functies en interimopdrachten en werken nauw samen.  

Meer informatie
Adres:

Beursplein 37

WTC 23e etage

3011 AA Rotterdam

Nederland

t: +31 (0) 10 7998 090 e: rotterdam@robertwalters.com
Land wijzigen

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.