nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Human Resources opdrachten

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €65 - €75 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 juni 2024

Voor een intermediair/verzekeraar in Amsterdam ben ik op zoek naar een Interim HR Adviseur. Startdatum is 10 juni, anders in overleg. Belangrijk is dat je minimaal 4 jaar ervaring hebt als HR Adviseur en 34 uur per week beschikbaar bent.
Vacature opslaan

Salaris: €2,500 - €3,500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 juni 2024

Studeer jij Human Resources en wil jij graag praktijkervaring opdoen naast alle theorie die je leert? Dan is dit jouw kans. Door de groei van de organisatie is de positie van werkstudent HR Assistent in Amersfoort vrijgekomen. De functie is voor 16 - 24 uur en kan in overleg flexibel ingevuld worden.
Vacature opslaan

Salaris: €2,500 - €5,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 juni 2024

Ben je van nature een echte verbinder? Vind je het belangrijk om impact te hebben op iemands carrière en op de werkgelegenheid bij diverse organisaties? Ben je ook nog eens commercieel en ondernemend ingesteld? En heb je grote affiniteit met het HR vakgebied? Dan is dit zeker de baan voor jou!
Vacature opslaan

Salaris: €40 - €50 per hour

Locatie: Zeist

Datum gepost: 5 juni 2024

Voor een intermediair/verzekeraar in de regio Utrecht ben ik op zoek naar een Interim Secretaresse voor minimaal 32 uur, de opdracht start in overleg.
Vacature opslaan

Salaris: €35 - €50 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 juni 2024

Voor een internationale organisatie in de Amsterdam ben ik op zoek naar een Interim HR medewerker voor minimaal 32 uur, de opdracht start in overleg.
Vacature opslaan

Salaris: €5,500 - €6,500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 5 juni 2024

Ben jij een bevlogen strateeg met kennis van personeelsbeleid? Ben jij een gepassioneerde HR professional met een scherp oog voor talent en een hart voor mensen? Binnen Utrecht ben ik op zoek naar meerdere HR Managers voor diverse commerciële en niet-commerciële organisaties. Zoek dus niet verder, want er zit zeker een perfecte uitdaging voor jou tussen!
Vacature opslaan

Salaris: €5,500 - €6,500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2024

Ben jij een bevlogen strateeg met kennis van personeelsbeleid? Ben jij een gepassioneerde HR professional met een scherp oog voor talent en een hart voor mensen? Binnen Rotterdam ben ik op zoek naar meerdere HR Managers voor diverse commerciële en niet-commerciële organisaties. Zoek dus niet verder, want er zit zeker een perfecte uitdaging voor jou tussen!
Vacature opslaan

Salaris: €5,500 - €6,500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 juni 2024

Ben jij een bevlogen strateeg met kennis van personeelsbeleid? Ben jij een gepassioneerde HR professional met een scherp oog voor talent en een hart voor mensen? Binnen Amsterdam ben ik op zoek naar meerdere HR Managers voor diverse commerciële en niet-commerciële organisaties. Zoek dus niet verder, want er zit zeker een perfecte uitdaging voor jou tussen!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.