nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Human Resources Interimopdrachten

Wij zien diegenen die het beste in anderen naar boven weten te halen

Gezien de toegenomen vraag naar professionele interim diensten in de hedendaagse bedrijfswereld, doen Nederlandse bedrijven steeds vaker een beroep op gespecialiseerde professionas die een toegevoegde waarde kunnen betekenen tijdens hun transformatieprocessen.

Om aan jouw behoeften te voldoen, stellen wij jou een groot netwerk van interim professionals met expertise in verschillende sectoren in heel Nederland ter beschikking. Dankzij hun rijke professionele achtergrond kan elk van onze geselecteerde interim professionals operationele en managementstrategieën op maat van jouw bedrijf ontwikkelen.

Kernopdrachten/projecten

 • Dringende vervanging van belangrijke managementposities
 • Opzetten van een professionele HR-afdeling in een snelgroeiend bedrijf
 • Verbetering van HR-processen en/of -tools
 • Onderhandelingen met vakbonden in een herstructureringscontext
 • Optimalisatie van verloning & voordelen
 • Verbetering van talent- en prestatiemanagement
 • Implementatie van een project voor HR-informatiesystemen

Kernfuncties

 • Group HR Director
 • HR Manager
 • HR Business Partner
 • HR Project Manager

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen in het bedrijfsleven. Bovendien begeleidde Tom als teamdirecteur professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af aan de Universiteit Twente en had een succesvolle carrière in de financiële sector. In 2020, ondanks zijn naderende pensioen, voelde hij zich er nog niet klaar voor en bleef enkele maanden langer werken.

 

Dirk-Jan de Graaff begon zijn carrière bij Bank Labouchere, de investment bank van Aegon. Na een aantal dienstjaren kreeg hij een opdracht waarvoor  hij voor een paar maanden naar Curaçao vertok.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Interim professional vaker ingezet vanuit noodzaak, parttime zzp’er wint terrein

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt de afgelopen tien jaar gestaag toe. In 2022 waren er 1,2 miljoen Nederlanders met een hoofdbaan als zzp'er; in totaal 12 procent van alle werkenden (bron: CBS). En dit aantal nam ook in 2023 toe. Professionals hechten meer waarde aan flexibiliteit en willen een

Lees meer

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.