nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 december 2023

For a financial institution in Amsterdam we are currently looking for an (Senior) Interim Compliance Officer. Within this role you will be responsible for analyzing and monitoring the 2LoD risks and creating the policies and procedures based on the relevant rules and legislation (AIFMD, MiFID, EMIR, Wwft and etc.). Start: TBD. Duration: minimum 9 months.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Ben jij een gedreven CDD-analist met enige ervaring die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende opdracht? Dan is deze interim opdracht misschien wel iets voor jou! Deze opdracht biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in CDD verder te ontwikkelen en te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze uitdagende opdracht bij deze financiële instelling in Amsterdam!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 12 oktober 2023

Voor een snelgroeiende Fintech in midden Nederland zoeken wij een Compliance Manager. Schakel je een versnelling hoger zodra jij impact kan maken in een snel groeiende organisatie? Draai jij als professional op het gebied van Compliance en legal je hand niet om voor het dragen van verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €100,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 juli 2023

Voor een vermogensbeheerder in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Risk & Compliance Manager. In deze brede rol wordt je verantwoordelijk voor de risk en compliance activiteiten bij één van hun snelstgroeiende onderdelen en rapporteer je direct aan de Chief Risk Officer. Een unieke kans om als high potential het verschil te maken in een compacte organisatie met een uniek karakter.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.