nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 9 april 2024

Voor een zorgverzekeraar in midden-Nederland zijn we op zoek naar een Interim Financial Controller. In deze rol zal je de maandafsluiting verzorgen, het uitbrengen van advies en het opstellen van notities (financieel en niet financieel) voor de directie en het management. Daarnaast heb je op regelmatige basis contact met in- en externe accountants. Het is dan ook belangrijk je werk te structureren en te onderbouwen door het opstellen van controleplannen en dossiers, waarin je documenteert hoe je tot bepaalde resultaten en conclusies bent gekomen.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2024

For an International Retail bank Robert Walters is searching for a Senior Credit Risk Modeller. The Bank develops and uses retail / credit risk models for IRB, IFRS9 and internal risk management purposes (loan acceptance, forecasting and stress testing, operations etc.). Interested? Please read further.
Vacature opslaan

Salaris: €60,000 - €80,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2024

Are you a strong Financial who is not afraid to take decisions? Do you like to work and develop yourself in a dynamic environment? Do you have helicopter view and a positive / critical mind-set? Then keep reading! For a global real estate firm located in Amsterdam, we are looking for a Business Controller that is available for 32 to 40 hours per week.
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €75,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2024

Are you a dynamic financial professional seeking opportunities with an International Investment Company? Do you possess expertise in IFRS and Real Estate? Are you driven to make a direct impact within your organization and are you available for 32 to 40 hours per week? If so, read on! We are currently seeking a Financial Controller for an International Real Estate Investment Company.
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2024

Ben je enthousiast over het actief bijdragen aan de uitvoering van onze strategie en het financiële beleid van onze organisatie? Heb je ervaring als Business Controller in de financiële dienstverlening? En zoek je een uitdaging bij een professionele organisatie met directe communicatielijnen en een persoonlijke aanpak? Lees dan verder! We zijn op zoek naar een Business Controller voor een Bank in Amsterdam.
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €85,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 april 2024

Ben jij een ervaren financieel specialist met een passie voor internationaal werk en uitdagende projecten? Dan is dit dé kans voor jou! Voor een vooraanstaande speler in de banking en financial services sector zijn we op zoek naar een Senior Financial Controller in Amsterdam.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 april 2024

Heb jij eerdere ervaring als Financial Controller, of wil je je als senior Financial Accountant verder doorontwikkelen? Lijkt het je wat bij een internationale verzekeraar te werken? Lees dan verder!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 april 2024

Voor een toonaangevende gebiedsontwikkelaar zoeken wij een Financial Controller. Ben jij een enthousiaste Financieel Controller en gewend projectmatig te werken? Kijk jij kritisch naar financiële en fiscale processen en help je zo de organisatie scherp te houden? Ben jij een teamplayer en heb je een positieve instelling? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 2 april 2024

Voor meerdere (internationale) organisaties zijn wij doorgaans op zoek naar sterke junior/ medior Financial Controllers in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Heb je minimaal 2 jaar werkervaring en ben je klaar voor een volgende stap? Dan kom ik graag met jou in contact om je meer te vertellen over de mogelijkheden.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 maart 2024

Ben jij een ervaren Accounting Professional met een passie voor vastgoed? Wil jij managementervaring opdoen en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Dan is deze functie als Manager Accounting in omgeving Amsterdam wellicht iets voor jou!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.