nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Finance & accounting vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Momenteel zoeken we een interim Financial Accountant voor een verzekeringsmaatschappij in de regio Amsterdam. Heb je ervaring met financiële processen en procedures zodanig dat je kan bijdragen aan verbeteringen en ben bekend met complexe data structuren en bronsystemen? Kom je bovendien binnenkort beschikbaar voor een (nieuwe) interim opdracht op ZZP-basis? Lees dan gerust verder!
Vacature opslaan

Salaris: Hourly Rate

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2023

Voor een Asset Servicing Bank in Nederland werven wij momenteel een Interim Manager Business Intake & Cliënt Change. Ervaring met het aansturen van diverse team binnen de financiële dienstverlenging, client management en een service gerichte benadering is belangrijk voor deze opdracht. Heb jij daarnaast kennis van producten en clientgroepen van een Asset Servicing Bank zoals Custody, Asset Management en SLA Management? Lees dan graag verder!
Vacature opslaan

Salaris: competitive

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 27 november 2023

Voor een verzekeraar in Apeldoorn & Leeuwarden per direct op zoek naar een Interim Financial Accountant. Als Financial Accountant combineer je deelname aan de transitie naar IFRS9/17 met het meewerken aan het continue financieel administratieve proces. Een combinatie van run en change activiteiten. Start: zsm Duur: 6 maanden
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 november 2023

Voor een toonaangevende financiële organisatie in Amsterdam zoeken wij een Internal Auditor. De afgelopen jaren heeft de organisatie haar internal audit werkzaamheden uitbesteed. Door de sterke groei is er inmiddels behoefte aan een interne invulling van de werkzaamheden. Je hebt directe toegang tot de voorzitter van de Raad van Commissarissen.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 november 2023

For a Leading International Insurance Company, Robert Walters is searching for a Senior Internal Auditor. As an Internal Auditor, you will play a crucial role in ensuring compliance, identifying risks, and providing valuable insights to improve our company's operations.
Vacature opslaan

Salaris: competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 november 2023

Voor een verzekeraar in regio Utrecht op zoek naar een Interim Crystal Report-ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen en herontwerpen van crystal reports met beleggingsdata. Je past rapportages zelf aan en werkt nauw samen met de business en IT om aan de vereisten te voldoen. Start: 1 januari 2024 Duur: 1 jaar
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 november 2023

Momenteel zoeken we een Nederlandstalige Interim Financial Controller voor een financiële instelling in de regio Amsterdam. Beschik je over ervaring ten aanzien van het uitvoeren van het jaarwerk en ben je op korte termijn beschikbaar voor een interim opdracht op ZZP-basis? Lees dan gerust verder.

CFO

Vacature opslaan

Salaris: negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 november 2023

Voor een toonaangevend FMCG-bedrijf in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren CFO. Het bedrijf bevindt zich in een fase van aankomende groei, en als CFO speel je een cruciale rol bij het verwezenlijken van deze groei door middel van doortastende analyses en procesverbeteringen. Jouw vermogen om strategische beslissingen te nemen zal een wezenlijke bijdrage leveren aan het verdere succes van de organisatie.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2023

Voor een grote Vermogensbeheerder in Amsterdam zoeken wij een Business Controller. In een ondersteunende en adviserende rol werk je met de nieuwste analyse- en visualisatietools en heb je veel contact met collega’s over de hele wereld. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de maandelijkse financiële rapportagecyclus en voert financiële analyses uit ten behoeve van de directie. Interesse en beschikbaar? Reageer direct!
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €85,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 oktober 2023

Voor een toonaangevende Nederlandse financiële organisatie zoeken wij een Regulatory Reporting Specialist. Je krijgt energie van een organisatie wat in beweging is. Daarnaast vind je het leuk om een breed taken en verantwoordelijkheden pakket te dragen en daadwerkelijk impact te maken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.