nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Banking & financial services opdrachten

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 december 2023

Voor een financiele instelling in de regio Utrecht per direct op zoek naar een Interim Financial Controller IFRS. Het team is onderdeel van de Groep Financien. Je raakt betrokken op meerdere elementen waaronder IFRS 9/17 en CSRD. Hierdoor lopen run en change door elkaar. Affiniteit met IFRS 9/17 en het opstellen van jaarrekeningen is een pré. Interesse? Lees dan snel verder. Start: zsm Duur: 1 jaar
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 4 december 2023

Ben jij een ervaren PMO Officer met affiniteit voor agile/scrum? Wil jij werken aan de verdere ontwikkeling van PMO binnen een dynamische financiële instelling? Dan is deze vacature voor jou!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 december 2023

For a financial institution in Amsterdam we are currently looking for an (Senior) Interim Compliance Officer. Within this role you will be responsible for analyzing and monitoring the 2LoD risks and creating the policies and procedures based on the relevant rules and legislation (AIFMD, MiFID, EMIR, Wwft and etc.). Start: TBD. Duration: minimum 9 months.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 december 2023

Voor een toonaangevende partij binnen de pensioensector zijn wij op zoek naar een Interim Actuaris. Heb jij ervaring met Solvency II voor de domeinen leven en/of pensioenen en wil jij graag meehelpen met het overzien van actuariële risico's vanuit de 2e lijn? Lees dan verder.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Ben jij een gedreven CDD-analist met enige ervaring die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende opdracht? Dan is deze interim opdracht misschien wel iets voor jou! Deze opdracht biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in CDD verder te ontwikkelen en te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze uitdagende opdracht bij deze financiële instelling in Amsterdam!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Momenteel zoeken we een interim Financial Accountant voor een verzekeringsmaatschappij in de regio Amsterdam. Heb je ervaring met financiële processen en procedures zodanig dat je kan bijdragen aan verbeteringen en ben bekend met complexe data structuren en bronsystemen? Kom je bovendien binnenkort beschikbaar voor een (nieuwe) interim opdracht op ZZP-basis? Lees dan gerust verder!
Vacature opslaan

Salaris: Hourly Rate

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2023

Voor een Asset Servicing Bank in Nederland werven wij momenteel een Interim Manager Business Intake & Cliënt Change. Ervaring met het aansturen van diverse team binnen de financiële dienstverlenging, client management en een service gerichte benadering is belangrijk voor deze opdracht. Heb jij daarnaast kennis van producten en clientgroepen van een Asset Servicing Bank zoals Custody, Asset Management en SLA Management? Lees dan graag verder!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2023

For an international bank in Amsterdam we are looking for an Interim Python Developer/Expert. Do you have strong Python experience, can you interpret VBA scripts and do you have experience in Risk Management? Keep on reading!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 november 2023

Momenteel zoeken we een Nederlandstalige Interim Financial Controller voor een financiële instelling in de regio Amsterdam. Beschik je over ervaring ten aanzien van het uitvoeren van het jaarwerk en ben je op korte termijn beschikbaar voor een interim opdracht op ZZP-basis? Lees dan gerust verder.
Vacature opslaan

Salaris: Hourly

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 november 2023

For a financial institution I’m currently recruiting an Interim SREP Consultant. The assignment is initial for 4 months. Do you have experience with the ICAAP or ILAAP at financial institution? Please keep reading!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.