nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Waarom een beroep doen op een interim professional?

Ontdek hoe de expertise van een interim professional jouw organisatie kan veranderen

Flexibiliteit: interim professionals zijn een flexibele arbeidskracht zonder lange termijn verplichtingen. Ze kunnen per dag worden ingezet, voor een periode van enkele weken tot meer dan een jaar.

Snelheid: interim professionals zijn onmiddellijk beschikbaar. Na een grondige briefing aan onze interim consultants duurt het zelden langer dan een paar dagen voordat beschikbare interim professionals worden voorgesteld voor een gesprek met jouw organisatie.

Kwaliteit van de match: Robert Walters interim recruitent zorgt ervoor dat alleen die interim professionals worden voorgesteld die aan de opdracht voldoen. Wij zetten ons in om de beste interim professional voor de functievoor te stellen.

Effectiviteit: Geen leercurve - het vermogen om vrijwel direct impact te maken op de gedefinieerde taken en om het vacuüm van leiderschap op te vullen. 

Hoge motivatie: De noodzaak om succes te boeken binnen budget- en kostenbeperkingen staat voorop. De inspanning is gericht op prestatie, niet op de vele factoren die van invloed kunnen zijn op de ambitie van leidinggevenden, bijvoorbeeld machtsspelletjes of angst voor ontslag.

Kostenefficiëntie: interim professionals bieden een uitstekende waarde voor hun geld. Doordat ze al hun tijd besteden aan het voltooien van een vooraf gedefinieerde opdracht kunnen ze doelgericht te werk gaan en in korte tijd veel impact maken, 

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Carrièreadvies

Bekijk alles

ESG specialist Hasib Sharifzada: ‘Mijn expertise op het gebied van reporting, audit en control kwam goed van pas’  

ESG (Environment, Social & Governance) en de implementatie van Europese richtlijnen voor CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directives) staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn voor professionals die zich in dit specialisme willen verdiepen. Juriste

Lees meer

ESG maakt accountancywerk bij de Big Four weer leuk

De Nederlandse Big Four kantoren zijn al lange tijd populaire werkgevers onder jong financieel talent. Toch hadden de kantoren de afgelopen jaren moeite om de achterdeur dicht te houden. Maar ESG brengt daar verandering in, verwacht Rob Steur, gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële profess

Lees meer