nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Waarom een beroep doen op een interim professional?

Ontdek hoe de expertise van een interim professional jouw organisatie kan veranderen

Flexibiliteit: interim professionals zijn een flexibele arbeidskracht zonder lange termijn verplichtingen. Ze kunnen per dag worden ingezet, voor een periode van enkele weken tot meer dan een jaar.

Snelheid: interim professionals zijn onmiddellijk beschikbaar. Na een grondige briefing aan onze interim consultants duurt het zelden langer dan een paar dagen voordat beschikbare interim professionals worden voorgesteld voor een gesprek met jouw organisatie.

Kwaliteit van de match: Robert Walters interim recruitent zorgt ervoor dat alleen die interim professionals worden voorgesteld die aan de opdracht voldoen. Wij zetten ons in om de beste interim professional voor de functievoor te stellen.

Effectiviteit: Geen leercurve - het vermogen om vrijwel direct impact te maken op de gedefinieerde taken en om het vacuüm van leiderschap op te vullen. 

Hoge motivatie: De noodzaak om succes te boeken binnen budget- en kostenbeperkingen staat voorop. De inspanning is gericht op prestatie, niet op de vele factoren die van invloed kunnen zijn op de ambitie van leidinggevenden, bijvoorbeeld machtsspelletjes of angst voor ontslag.

Kostenefficiëntie: interim professionals bieden een uitstekende waarde voor hun geld. Doordat ze al hun tijd besteden aan het voltooien van een vooraf gedefinieerde opdracht kunnen ze doelgericht te werk gaan en in korte tijd veel impact maken, 

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Carrièreadvies

Bekijk alles

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters en Walters People Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed

Lees meer