nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Terugverhuizen naar Nederland

Wij helpen executives met hun terugkeer naar Nederland

Robert Walters is gespecialiseerd in executive search. Wij helpen Nederlandse executives werkzaam in het buitenland om hun carrière een nieuwe impuls te geven op eigen bodem. Ons netwerk is het resultaat van ruim dertig jaar toewijding aan de carrières van hoogopgeleide professionals en de behoefte van uiteenlopende opdrachtgevers aan solide strategie en executie. Ons executive search team ondersteunt voornamelijk scale-ups, familiebedrijven en medium-sized corporates bij de selectie van de juiste kandidaat om de volledige finance functie te leiden en verdere groei te faciliteren.

Daarnaast ondersteunen wij gevestigde beursgenoteerde ondernemingen bij het aantrekken van executives om de finance functie van een specifiek onderdeel van de organisatie te leiden of om naast de CFO een deel van de finance functie te versterken.

Let's talk

Wil jij terugkeren naar je thuisland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we een passende functie in Nederland die jouw carrière naar het volgende niveau tilt. 

Recent bemiddelde rollen

  • Director SSC EMEA
  • CFO of manufacturing company
  • CFO of international scale-up
  • Finance Director Private Equity Firm

Professionals die we hielpen met hun terugkeer

 

Andre Lamprecht – verhuisde van Zuid-Afrika naar Eindhoven

‘’Als bekende en ervaren recruitmentorganisatie begrijpt Robert Walters internationale verschillen in cultuur en recruitmentprocedures. Robert Walters heeft mij door het wervingsproces heen geleid en vervulde een essentiële faciliterende rol tussen mij en mijn nieuwe werkgever.''

Maak kennis met Ana Konstantin

Ana’s ervaring stelt haar in staat matches te maken die niet meteen voor de hand liggen. Ze investeert in de band met haar netwerk en heeft daardoor een uitgebreide executive community opgebouwd. 

Carrièreadvies

Alles bekijken

Vier tips voor executives die terug willen keren naar Nederland

Een carrière in het buitenland biedt veel mogelijkheden. Dit is dé kans om de wereld te zien, nieuwe culturen te ontdekken en ervaring op te doen in het internationale bedrijfsleven. Toch gaat het bij veel professionals weer kriebelen na een paar jaar in het buitenland. De directe communicatiestijl,

Lees meer

"Er is zelden iemand op dit niveau die wij niet in het vizier hebben"

Wat is executive search? Vraag het aan drie partijen en je krijgt drie verschillende antwoorden. Dat het gaat om headhunting en het bemiddelen van topposities zoals CEO, CFO, en lid van Raad van Bestuur is duidelijk. De werkwijze kan desondanks enorm verschillen. Pim van der Groen, director bij Robe

Lees meer

''Wij zijn the bright alternative'' - Joyce Toeset over executive search

Wanneer Joyce Toeset, senior manager legal division Robert Walters, gevraagd wordt naar wat Robert Walters anders maakt dan andere executive search firms, steekt ze een passievol betoog af. Naast snelheid en vakkundigheid, is de oprechte interesse waarmee consultants hun werk doen volgens haar één v

Lees meer