nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €85,000 per year

Locatie: Breda

Datum gepost: 31 oktober 2023

Als Internal Auditor ben je onderdeel van het Smurfit Kappa Corrugated Benelux Finance team in Oosterhout. Je bent verantwoordelijk voor het financial monitoring programma van 19 vestigingen in de Benelux met ongeveer 2900 werknemers. Hierbij heb je de mogelijkheid om flexibel verschillende bedrijven te bezoeken binnen de Benelux om ervoor te zorgen dat de Key Financial Controls nageleefd worden. Interesse? Reageer dan direct!
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €85,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 oktober 2023

Voor onze opdrachtgever IMCD ben ik op zoek naar een assertieve en reislustige (30% in het buitenland) Internal Auditor. Ervaring in de big4 samller 5 of soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.