nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Business controller vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €55,000 - €78,000 per jaar + 25 + 13 ATV

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 mei 2024

Are you a proactive, enthusiastic financial who wants to take a next step in a start-up vibe organisation that produces smoothies and juice? For Innocent NL, based in the Maasvlakte, we are looking for a controller with accountancy background and who gets energy from analyzing the cost price of products. Interested? Read on soon!
Vacature opslaan

Salaris: €85 - €90 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2024

In deze positie richt jij je op het verbeteren van de resultaten door vakinhoudelijke adviezen en ondersteuning te bieden aan de directie en managers van de organisatie. De afdeling Control is verantwoordelijk voor het analyseren, controleren en toelichten van de financiële resultaten, de managementinformatie, het opstellen van de begroting en forecasts en het opstellen of beoordelen van investeringsvoorstellen en business cases. Hiermee draag je bij aan het realiseren van de gemaakte (financiële) doelstellingen.
Vacature opslaan

Salaris: €70,000 - €84,000 per year

Locatie: Nieuwegein

Datum gepost: 21 mei 2024

KIWA (Nieuwegein) is op zoek naar een business controller. Heb jij affiniteit met business control of klaar voor je volgende stap binnen business control? KIWA is volop in beweging en heeft iemand nodig die het verhaal achter de cijfers kan vertellen!
Vacature opslaan

Salaris: €65,000 - €82,000 per year

Locatie: Delft

Datum gepost: 21 mei 2024

Ben jij een (startende) business controller? Zoek jij van nature samenwerkingen op? Houdt je van afwisseling en ben je een echte sparringspartner? Wil jij brede verantwoordelijkheid over jouw eigen portefeuille aan start-ups, incubatieprogramma's en fondsen? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €90 - €110 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2024

Hi all, ik ben momenteel op zoek naar een interim Reporting Specialist voor een mooie IT organisatie in Amsterdam.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

Voor een woningcorporatie in midden- Nederland zijn wij op zoek naar een Interim Senior Business Controller. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verhaal achter de cijfers en vertaal je deze naar oplossingen. Je werkt vanuit de financiële, planning en control cyclus. Je signaleert, analyseert, beheerst en rapporteert de prestaties van de organisatie. Je adviseert het management en de teams om hun (financiële) doelstellingen te halen en waar nodig de processen te verbeteren.
Vacature opslaan

Salaris: €80 - €100 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 mei 2024

**GEZOCHT INTERIM BUSINESS CONTROLLER** Ben jij een business controller die op interim basis werkt en toe is aan een nieuwe uitdaging? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in regio Zuid Holland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.
Vacature opslaan

Salaris: €80.000 - €90.000 per jaar

Locatie: Alblasserdam

Datum gepost: 8 mei 2024

Voor onze opdrachtgever FNsteel zijn we op zoek naar een ondernemende Business Controller die van aanpakken weet. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en krijg je energie van een omgeving waar veel optimalisatie mogelijk is? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €55,000 - €70,000 per jaar + 26 vakantiedagen

Locatie: Ridderkerk

Datum gepost: 7 mei 2024

Heb je ervaring met het beheren van tarieven en kostprijsberekeningen? Krijg je energie van resultaatanalyse en het opstellen van budgetten? Voor Bakker Barendrecht, gelegen in Ridderkerk, zijn we op zoek naar een energieke & enthousiaste Business Controller Commercie. Interesse? Lees gauw verder!
Vacature opslaan

Salaris: €60,000 - €70,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 mei 2024

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze controller en vind je het leuk om met verbeteringen te komen? Heb je affiniteit met IT en logistiek? Dan is deze rol bij CGI, gelegen in Rotterdam, wellicht iets voor jou. Naast forecasting, budgetting en rapportages opstellen, houd je je ook bezig met analyseren van bedrijfsresultaten. Krijg je energie van samenwerken met andere business controllers, zowel lokaal als internationaal? Lees gauw verder!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.