Recruitment advies 

»

Neem contact op 

»

Innovatie in Recruitment 

Hoe zal de recruitmentwereld veranderen in het licht van big data, AI en automation? De whitepaper ‘Innovation in Recruitment’ beschrijft de huidige onwikkelingen op het gebied van recruitment. Het bevat de nieuwste wervingstools, getest door het Robert Walters Innovatie team. Tot slot geeft de whitepaper een overzicht van het huidige niveau van innovatie in Nederlandse organisaties en de verwachtingen die sollicitanten hebben met betrekking tot innovatie in het sollicitatieproces. Download de Innovatie in Recruitment whitepaper.

 

Het Innovatie team van de Robert Walters Groep

Ons Innovatie team houdt zich bezig met het monitoren van ontwikkelingen binnen het recruitment en HR landschap en het testen van nieuwe recruitment technologieën. We dagen onszelf en onze klanten uit om innovatieve oplossingen te creëren met behulp van disruptieve tools. 

 

 

Tech tools

Nieuwe tech tools die het wervingsproces kunnen moderniseren

Digitalisering biedt organisaties de kans om het wervingsproces naar een hoger niveau te tillen. Dat is nodig ook, want de verwachtingen die sollicitanten hebben van het sollicitatieproces bij hun nieuwe werkgever zijn aan het veranderen. Het innovatieteam van Robert Walters heeft een groot aantal nieuwe recruitment tools onder de loep genomen. Faye Walshe, global director of innovation, vertelt hoe deze tools het wervingsproces kunnen moderniseren.

 

 

Innovatie in recruitment

HR managers geven 'innovatie' binnen hun wervingsproces een onvoldoende

Een 5, dat is het cijfer dat HR professionals en hiring managers geven aan de mate van innovatie binnen hun wervingsproces. Dat terwijl sollicitanten een 8 geven aan het belang van een innovatief sollicitatieproces. Werknemers zijn klaar zijn voor een revolutie in het sollicitatieproces, maar organisaties stellen zich nog terughoudend op

 

 

Faye Walshe

Recruiter weet alles al

Recruiters die op zoek zijn naar talent hebben een steeds kleinere vijver om uit te vissen. Gelukkig hebben zij de keuze uit allerlei moderne hulpmiddelen om de zoektocht makkelijker te maken. Onze Director of Innovations Faye Walshe vertelt in de Telegraaf over nieuwe slimme software die zij met haar innovatieteam heeft uitgeprobeerd en waarschuwt: 'Verlies de privacy van je sollicitanten niet uit het oog.'