Financial accountant vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke financial accountant vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor financial accountant hieronder.

Zoekresultaten

Financial Accountant

Salaris: €50000 - €60000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2017

Would you like to become a Financial Accountant at a fast growing Fortune 500 company located in the business heart of Amsterdam? Are you interested in becoming part of a multinational that makes a major difference for the society? Then keep on reading.
Financial Planner/Analist

Salaris: €45000 - €53000 per year

Locatie: Oss

Datum gepost: 5 december 2016

Ben jij op zoek naar een brede verantwoordelijk in een Finance/Accounting omgeving binnen een internationale werkomgeving? Voor B. Braun ben ik op zoek naar een gedreven professional die zich vanuit kennis van Accounting en analytische sterkte kan opstellen als business partner. Ben je op zoek naar een tweede of derde carrièrestap in de omgeving van Oss? Dan zou dit een uitgelezen kans kunnen zijn!
Interim Financial Accountant

Salaris: Competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 januari 2017

Regio Rotterdam en Den Haag huisvest meerdere grote opdrachtgevers waarvoor Robert Walters met regelmaat op zoek is naar een interim financial accountant. Vanuit diverse sectoren krijgen wij consequent het verzoek om een interim financial accountant te werven die de organisatie tijdelijk gaat versterken in een periode van verandering.
Senior Reporting Specialist

Salaris: €85000 - €95000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 januari 2017

Als Senior Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van jaarwerk, maandafsluitingen en hardcloses. Ben jij klaar voor deze expertrol binnen een grote zorginstelling in regio Rotterdam?