Zoekresultaten:

134 vacatures gevonden

Type contract

Accounting & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en interim vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden naar de volgende stap in je carrière als finance professional. Bekijk onze vacatures voor accounting & finance hieronder.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 22 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Teamleider Business Controller

Salaris: €5,500 - €6,696 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 22 oktober 2018

Voel jij je betrokken bij wetenschap en wetenschappelijk onderzoek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een zelfstandig bestuursorgaan met een wettelijk vastgelegde missie en taken? Dan hebben wij een rol als Teamleider Business Controller voor jou bij NWO in Den Haag.
Cost Accountant

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 oktober 2018

Looking for a Complex Accounting challenge? Read on. MSD is working to help the world making a better place. With their medicines, vaccines, biologic therapies and animal health products, they are active in more than 140 countries to deliver innovative health solutions to patients and animals.
Director Revenue Management NL/BE

Salaris: €79,000 - €84,000 per year

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 18 oktober 2018

Would you like to work for one of Europe's biggest organisations in tourism? And are you familiar with the hotel/travel industry? Then read further and learn more about this wonderful opportunity.
Interne Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Helmond

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben jij die ervaren adviseur die alles weet van risicomanagement, compliance en interne control die onze directeur-bestuurder en RvC gevraagd en ongevraagd wil adviseren en op kan treden als echte sprarringpartner? Dan ben ik voor Woonpartners op zoek naar jou!
Accounting & Reporting Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Oirschot

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben je naast op het vlak van accounting ook sterk in het analyseren van het verhaal achter de cijfers? Dan is deze vacature van Accounting & Reporting Specialist in het Financial Shared Service Center (FSSC) van Heras in Oirschot wellicht de nieuwe stap in jouw carrière!
Commercial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Hellevoetsluis

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij de nieuwe Commercial Controller van Farm Frites? Krijg jij energie van het challengen van een Sales organisatie? Lever jij graag een bijdrage aan de verdere professionalisering van de (commercial) business control functie? Lees dan verder over deze prachtige rol binnen een toonaangevend internationaal familiebedrijf in de regio Rotterdam!
Controlling Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 16 oktober 2018

Boels Rental in Sittard is op zoek naar een Controlling Manager. In deze eindverantwoordelijke rol ga je verder bouwen aan de professionalisering van Control binnen de organisatie. Ben jij de ondernemende kandidaat die Boels verder gaat helpen? Solliciteer direct, ik kom graag met je in contact.
Bedrijfscontroller

Salaris: Negotiable

Locatie: Uden

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een groot maatschappelijk hart en wil je deze graag bijdrage bij een innovatieve wooncorporatie? Area is een wooncorporatie met 8000 woningen. Kijk je uit naar een strategische positie op het snijvlak van bestuur, Raad van Commissarissen en management? Wil je een kritische rol spelen bij de interne beheersing en investeringsbeslissingen? Heb je affiniteit met de soft controls in de organisatie? Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op!
Concern Controller / Coördinator afdeling Control

Salaris: €4,300 - €5,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 oktober 2018

Voor de afdeling Control & Kwaliteit (C&K) bij het hoofdkantoor bij Pameijer in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Concern Controller die een bijdrage gaat leveren aan het onderzoeken en analyseren van marktontwikkelingen en deze gaat implementeren in de strategie.