Zoekresultaten:

140 vacatures gevonden

Type contract

Accounting & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en interim vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden naar de volgende stap in je carrière als finance professional. Bekijk onze vacatures voor accounting & finance hieronder.

Zoekresultaten

Controller woningcorporatie

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen een professionele en actieve woningbouwcorporatie in het mooie Rotterdamse? Hoe klinkt een baan in een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Controller Woningcorporatie

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen deze vernieuwende woningbouwcorporaties in Rotterdam? Hoe klinkt bij jou een Planning & Control positie binnen een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities in de oren? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Financial Controller Corporate

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 14 februari 2019

Op zoek naar een uitdagende en leerzame omgeving? Dan is de ANWB in Den Haag misschien wel jouw nieuwe werkgever! Als Financial Controller Corporate bij de ANWB in een van de meest diverse bedrijven van Nederland met een breed scala aan bedrijfsactiviteiten, zoals de welbekende Wegenwacht maar bijvoorbeeld ook de trauma helikopters in de lucht, verzekeringen, retail en nog veel meer! Dat maakt de ANWB een unieke, afwisselende en dynamische werkplek! Interesse? Lees nu verder...
Concern Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 14 februari 2019

Ik zoek een proactieve, daadkrachtige concern controller die verbindt en graag werkzaam is binnen een maatschappelijke organisatie: Jeugdbescherming Brabant.
Financial Controller/ Reporting Specialist

Salaris: €4,000 - €4,700 per month + 27+13 vakantie

Locatie: Oirschot

Datum gepost: 14 februari 2019

Heras in Oirschot is op zoek naar een nieuwe Financial Controller/ Reporting Specialist. Het gaat om een brugfunctie tussen accounting en het management van de verschillende afdelingen. In deze functie is de verdeling tussen Financial Control en Reporting ongeveer 50/50. Dus ben je op zoek naar een brede financiële rol in een dynamische omgeving? Reageer dan vandaag nog!
Project Controller

Salaris: €50,000 - €75,000 per year

Locatie: Middelburg

Datum gepost: 13 februari 2019

Damen Schelde Naval Shipbuilding is looking for a project controller!
Project Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Hoe zou het zijn om volledige projecten te beheren in een dynamische werkomgeving voor een grote wereldwijde organisatie? Wil jij waken en rapporteren over het budget van een groot en langdurig project? Lees dan verder.
Hoofd Financiële Administratie

Salaris: €3,400 - €4,600 per month + bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor een organisatie in Zuid Holland ben ik op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus en alle financiële aangelegenheden van de organisatie. Als Hoofd Financiële Administratie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je geeft leiding aan de financiële medewerkers en rapporteert aan de Finance Manager.
Controller

Salaris: €2,795 - €4,859 per month + bonus

Locatie: Terneuzen

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij een HBO/WO opgeleide financial met minimaal drie jaar werkervaring die als Controller aan de slag wil bij een grote organisatie in Zeeland? In deze functie zijn wij op zoek naar een Controller die de afdeling Planning & Control komt versterken.
FP&A Manager

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

How would it be to start as the new FP&A Manager at his international Mobile Telecommunications company in Amsterdam? It's a challenging, commercial FP&A position where you are a true business partner for many stakeholders; including Upper Management and Sales Directors. It's a strategic and highly impactful role, therefore significant FP&A experience is required. Interested? Read on: