Accounting & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en interim vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden naar de volgende stap in je carrière als finance professional. Bekijk onze vacatures voor accounting & finance hieronder.

Zoekresultaten

Assistant Controller

Salaris: €42000 - €48000 per year

Locatie: Bergeijk

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you an ambitious financial looking for the next step in your career as a Assistant Controller? May you be interested in an International career move in the future? Than this could be the right opportunity for you.
Manager RA - Potentiële MBI kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Stroeken Rossieau je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Manager Audit, Reporting & Compliance -Potentiële MBI-kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Global Forward je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Senior Controller

Salaris: €70000 - €80000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Voor Loyens & Loeff, gevestigd in Rotterdam Centrum, zoeken wij een Senior Controller. Loyens & Loeff is een vooraanstaand advocatenkantoor dat hoogwaardig juridisch en fiscaal advies verstrekt aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.
Group Controller

Salaris: €100000 - €130000 per year + car, bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

For Pelican Rouge Coffee in Dordrecht we are recruiting a Group Controller who will have a crucial role in the future growth and development of the company. In this broad role which covers both financial reporting and FP&A you will report directly to the CFO and will manage a team of 3 financials on group level.
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per year

Locatie: Ede

Datum gepost: 30 september 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).
Manager Financiën, Control & Waardesturing

Salaris: €60000 - €80000 per year

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij een inspirerende, mensgerichte manager die integriteit hoog in het vaandel heeft staan? Heb je bewezen kennis en kunde opgebouwd binnen Finance & Control en wil je deze kennis toepassen binnen zeer uiteenlopende onderdelen van een woningcorporatie? Wellicht is de onderstaande functie dan jouw nieuwe carrièrestap.
Financial Controller

Salaris: €45000 - €55000 per year

Locatie: South Holland

Datum gepost: 30 september 2016

Voor MOJO zijn wij op zoek naar een Financial Controller. MOJO is in Nederland actief op het gebied van concert- en festivalorganisatie en maakt onderdeel uit van Live Nation, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. MOJO is gevestigd in Delft en heeft op dit moment circa 90 medewerkers in vaste dienst.
Assistant Internal Audit and Control

Salaris: €50000 - €70000 per year

Locatie: Duiven

Datum gepost: 30 september 2016

Voor onze opdrachtgever, Besi N.V., een internationale en beursgenoteerde organisatie in Duiven, zijn wij op zoek naar een Assistant Internal Audit and Control. Ben jij een ambitieuze RA (of RA in opleiding), met minimaal 3 jaar audit ervaring binnen één van de big 4 accountancy kantoren en wil jij een mooie, internationale stap in de Business maken? Reageer dan nu.
Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij in staat om de afdeling control verder uit te bouwen en te professionaliseren? Ben je in staat om zelfstandig te kunnen opereren? Dan is deze functie bij IZER echt iets voor jou!