Accounting & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en interim vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden naar de volgende stap in je carrière als finance professional. Bekijk onze vacatures voor accounting & finance hieronder.

Zoekresultaten

Financial Planner/Analist

Salaris: €45000 - €53000 per year

Locatie: Oss

Datum gepost: 5 december 2016

Ben jij op zoek naar een brede verantwoordelijk in een Finance/Accounting omgeving binnen een internationale werkomgeving? Voor B. Braun ben ik op zoek naar een gedreven professional die zich vanuit kennis van Accounting en analytische sterkte kan opstellen als business partner. Ben je op zoek naar een tweede of derde carrièrestap in de omgeving van Oss? Dan zou dit een uitgelezen kans kunnen zijn!
Business Controller

Salaris: €45000 - €55000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij toe aan je tweede carriere stap binnen finance en ben je een Business Controller in hart en nieren? Wil jij werkzaam zijn als financieel sparringspartner voor de salesorganisatie van een bekend (fris) drankenmerk?
Senior IFRS Advisor

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 november 2016

Are you a chartered accountant, an expert in IFRS and do you want to fulfill a crucial role as Senior IFRS Advisor for our client? We are currently recruiting a Senior IFRS Advisor for the world’s leading, independent provider of geo-intelligence: Fugro.
Manager Corporate FP&A

Salaris: Competitive

Locatie: Boxtel

Datum gepost: 25 november 2016

Ben jij een ambitieuze kandidaat die het overzicht houdt, mensen enthousiasmeert en pro-actief verbeteringen signaleert en oppakt? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving waar continu verbeteren hoog op de agenda staat? Dan zou deze managementfunctie binnen Corporate Group Control bij Vion absoluut de benodigde uitdaging bieden.
HR Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 november 2016

Wil jij werken voor een internationale speler in de industrie van hightech kabels en systemen voor energie en telecommunicatie in de omgeving Den Haag? Lees dan verder.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Opdrachtleider

Salaris: €40000 - €50000 per year + Auto

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 18 november 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak en wil je het verschil maken voor de klant? Baker Tilly Berk is een kantoor met ondernemerschap hoog in het vaandel en zij zijn op zoek naar versterking. Ben jij een aantal jaar werkzaam binnen accountancy en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature voor opdrachtleider zeker interessant!
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per annum

Locatie: Ede

Datum gepost: 15 november 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).
Business Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 november 2016

Ben jij een analytische financial met minimaal 3 jaar werkervaring die graag de kar trekt? Ben jij een motivator en zie jij het als een uitdaging om de planning & controlcyclus aan te scherpen?
Senior Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Drenthe

Datum gepost: 11 november 2016

Ben jij een academische geschoolde financial en heb jij ruime ervaring met financieel management en business control? Heb jij affiniteit met de zorg en wil jij de Raad van Bestuur in de meest brede zin adviseren over het financieel-economisch beleid?