nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Contact our Amsterdam office

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap?

Wij kunnen je voorstellen aan de meest gewilde werkgevers in Nederland voor functies binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, legal, procurment & supply chain, tax, treasury en executive search.

Klaar om jouw team te versterken?

Als partner van Robert Walters vind je de mensen die jouw organisatie vooruit gaan helpen, op zowel vaste als tijdelijke basis.

Land wijzigen

Hét toonaangevende recruitmentbureau in Amsterdam

In 1990 openden we ons kantoor in Amsterdam, gevestigd op de bruisende Zuidas. Sindsdien is ons kantoor enorm gegroeid.  Momenteel werken er meer dan 150 collega's op locatie Amsterdam, onder leiding van senior director Annemieke Peskens. 

Sinds mei 2023 werken we in het eerste kantoor ter wereld dat gebaseerd is op neurowetenschappelijk onderzoek. Het doel van het kantoor was een omgeving creëren die het beste in onze werknemers naar boven haalt. Elke zone stimuleert en inspireert onze werknemers op een andere manier, waardoor zij optimaal presteren en zich goed voelen op kantoor.

Ons recruitmentbureau brengt organisaties in contact met toptalent op de arbeidsmarkt. Daarnaast helpen we professionals met het optimaal vormgeven van hun carrière. De afgelopen jaren hebben we een sterke positie opgebouwd op de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam. De combinatie van ons internationale netwerk enerzijds en onze lokale expertise anderzijds, heeft hieraan bijgedragen.

Op ons kantoor in Amsterdam vind je vijf gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Banking & Financial Services, Legal, Tax en Treasury. Deze teams bestaan uit ervaren recruiters die professionals aan zowel vaste functies als interimopdrachten koppelen.

Adres:

Tower Ten, 10de verdieping

Strawinskylaan 1057

1077 XX Amsterdam

Nederland

t: +31 (0) 20 644 4655 e: amsterdam@robertwalters.com

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.