nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Contact our Rotterdam office

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap?

Wij kunnen je voorstellen aan de meest gewilde werkgevers in Nederland voor functies binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, legal, procurment & supply chain, tax, treasury en executive search.

Klaar om jouw team te versterken?

Als partner van Robert Walters vind je de mensen die jouw organisatie vooruit gaan helpen, op zowel vaste als tijdelijke basis.

Land wijzigen

Rotterdam's toonaangevende werving- en selectiebureau

Ons kantoor in Rotterdam ligt strategisch in de buurt van de haven; dit maakt ons kantoor hét centrale punt voor werving en selectie van toptalent in de regio. Er werken meer dan 20 toegewijde recruitmentexperts op kantoor Rotterdam, onder leiding van directeur Quintin de Koning. Het kantoor wordt gedreven door een no-nonsense mentaliteit, het motto 'work hard play hard' en continue verbetering. 

Veel opdrachtgevers en partners van het Rotterdamse kantoor zijn betrokken bij de internationale supply chain keten, en dit maakt de arbeidsmarkt in de regio dynamisch. Het is daarom essentieel om een goed georganiseerd en snel wervingsproces op te zetten, waarbij directe communicatie belangrijk is.  

We combineren ons internationale netwerk met regionale kennis over onder meer de publieke sector en de supply chain keten. Hierdoor hebben wij een sterke positie binnen het professionele landschap in Rotterdam en omstreken.  

Ons Rotterdamse recruitmentbureau bestaat uit vier gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, Supply Chain, HR en recruitment in de publieke sector. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters voor zowel vaste functies en interimopdrachten en werken nauw samen.  

Adres:

Beursplein 37

WTC 23e etage

3011 AA Rotterdam

Nederland

t: +31 (0) 10 7998 090 e: rotterdam@robertwalters.com

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.