nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Finance director & CFO vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: €100 - €120 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 mei 2024

Hi all, I'm currently recruiting for an interim IFRS specialist for a big company in the Amsterdam region. The company is in utilities.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 mei 2024

For a large US stock listed multinational in the Randstad we are looking for a Senior Finance Director who is energised by both the American as the European culture.
Vacature opslaan

Salaris: €105,000 - €110,000 per jaar + bonus, auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 26 april 2024

Voor Kerry Logistics, een vooraanstaande, internationale speler in de logistiek zijn we op zoek naar een finance director. Vind jij het leuk om een team te leiden, een belangrijke rol te spelen in het MT en de verdere groei van de organisatie te faciliteren? Lees dan snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €90,000 - €110,000 per jaar + 2/3 maanden bonus + lease + parkeerplek

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 april 2024

Heb je ervaring met leidinggeven en heb je kennis van IFRS 16? Vind je het leuk om in een dynamische, innovatieve omgeving te werken en breng je graag structuur aan met een persoonlijke touch? Dan is deze Finance Director rol bij APCOA Parking, gelegen in Rotterdam Blaak, wellicht iets voor jou! Interesse? Lees gauw verder!

CFO

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 april 2024

Voor een nieuw bedrijf in de regio van Utrecht dat zich richt op de energie transitie zijn we op zoek naar een ondernemende CFO. Voldoe je aan het onderstaande profiel solliciteer dan direct via de onderstaande button.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 28 maart 2024

Portfolio CFO VADO zoekt voor twee van haar deelnemingen een gedeelde CFO, om de continuïteit en winstgevendheid van de ondernemingen te versterken door herstructurering, innovatie en optimalisatie van de financiële processen en herpositionering van de financiële functie ten opzichte van de overige bedrijfsonderdelen.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.