nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Employement vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Attractive package

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 16 mei 2024

Would you like to bring your Employment Law expertise to an inhouse position? For Alten Nederland, based in Capelle aan den IJssel, we are looking for a Legal Counsel Employment/ Labor Law!
Vacature opslaan

Salaris: Attractive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 april 2024

Ben jij de advocaat Arbeidsrecht die het enthousiaste team van The Legal Group Advocaten te Amsterdam komt versterken? Ben jij ambitieus, flexibel, een teamplayer en houd je van gezelligheid? Robert Walters komt graag met jou in contact!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.