nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Vacatures

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Attractive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 februari 2024

Ben jij de advocaat Arbeidsrecht die het enthousiaste team van The Legal Group Advocaten te Amsterdam komt versterken? Ben jij ambitieus, flexibel, een teamplayer en houd je van gezelligheid? Robert Walters komt graag met jou in contact!
Vacature opslaan

Salaris: Attractive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 februari 2024

Our client is a global FMCG company with offices and business around the globe. We are looking for a Senior Legal Counsel who will start in Amsterdam and after an onboarding period of 6-12 month the Senior Legal Counsel will be based in Singapore. Interested? Please read further.
Vacature opslaan

Salaris: Attractive package

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 17 januari 2024

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en hecht team dat zich toelegt op de ontwikkeling en exploitatie van innovatieve en duurzame winkelcentra? Ben jij een juridisch talent met een interesse in commercieel vastgoed? Dan is dit jouw kans!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.