Legal vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke legal vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Kandidaat notaris Corporate

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris corporate met minimaal 4 jaar ervaring.
Professional support lawyer Corporate

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een Professional support lawyer Corporate.
Professional support lawyer Finance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een professional support lawyer Finance. Deze rol kan in 4 dagen (32 uur) worden ingevuld.
Professional support lawyer Real Estate

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een professional support lawyer Real Estate. DLA Piper biedt een goed salaris, een leuk team, de mogelijkheid om vier dagen te werken en flexibiliteit.
Associate IP

Salaris: €60000 - €100000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een proactieve, ondernemende en gedreven Associate IP. Het betreft een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheden en kansen. Zo heb je de ruimte om je eigen netwerk uit te bouwen.
Advocaat medewerker Internationaal arbeidsrecht

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor onze opdrachtgever Van Doorne te Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Advocaat medewerker Arbeidsrecht. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende omgeving waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen? Dan is dit de stap voor jou.
Advocaat medewerker arbeidsrecht

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor onze opdrachtgever Van Doorne zijn wij per direct op zoek naar een Advocaat medewerker Arbeidsrecht. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende omgeving waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen? Dan is dit de stap voor jou.
Interim Legal professional

Salaris: €70 - €130 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland komt Robert Walters graag in contact met Interim Legal professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Robert Walters bemiddelt juristen die ervaring hebben met specifieke rechtsgebieden, maar ook juristen met een sterke generalistische achtergrond.
Senior Legal Counsel

Salaris: €70000 - €95000 per year + car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler op de Telecom en IT markt, zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel. Binnen het Legal Team werken momenteel 5 juristen samen met een inspirerende General Counsel. Samen adviseren zij de organisatie en klanten op het gebied van contracten, aanbestedingen, breed ondernemingsrecht (Corporate housekeeping en M&A) en de ontwikkelingen op het gebied van de telecommunicatiewet.
Senior bedrijfsjurist

Salaris: competitive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een ondernemende en ervaren jurist en wil jij werken bij een internationale financiële dienstverlener? Vind je het prettig om samen met een klein team alle juridische risico’s te managen en sparringpartner te zijn voor de business?