Legal vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke legal vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Bestuurssecretaris

Salaris: negotiable

Locatie: Oss

Datum gepost: 24 oktober 2018

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Daarmee brengen we dichterbij wat zo belangrijk is: een veilige, kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. De Bestuurssecretaris kenmerkt zich door de strategische adviserende en ondersteunde rol ten behoeve van Bestuur en MT, zodat deze zich optimaal kunnen richten op de ontwikkeling en realisatie van het organisatiebeleid.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Advocaat-medewerker Corporate en Financial Litigation

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 oktober 2018

Voor Wijn & Stael Advocaten zijn wij op zoek naar een bevlogen advocaat met een passie voor de procespraktijk. De sectie Corporate en Financial litigation is de afgelopen jaren onder meer betrokken geweest bij procedures inzake Ageas (Fortis), SNS Bank, Imtech, Meavita, Greenchoice, ROC Leiden, Eurocommerce, V&D, Econcern en wonderbelegger Van den Berg.
Senior Corporate Lawyer

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 december 2018

We have been engaged by one of the worlds largest financial services providers that are looking for a Senior Corporate Lawyer to join their Alternative Assets Team in Amsterdam.
Kandidaat-notaris Corporate

Salaris: €55,000 - €85,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 december 2018

Voor een gerenommeerd Boutique advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Kandidaat-Notaris met een passie voor de Corporate adviespraktijk. Wil jij meewerken aan interessante, uitdagende en gevarieerde nationale en internationale transacties onder het toeziend en coachend oog van ervaren advocaten en notarissen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!
Senior Paralegal Corporate

Salaris: €45,000 - €70,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 december 2018

Voor een gerenommeerd Boutique advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Paralegal met een passie voor de Corporate adviespraktijk. Wil jij meewerken aan interessante, uitdagende en gevarieerde nationale en internationale transacties onder het toeziend en coachend oog van ervaren advocaten en notarissen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!
Head of Legal

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2018

We have been engaged by one of the worlds fastest growing fin-tech companies that are, due to global expansion, looking for an experienced Head of Legal to help set-up their EMEA HQ in Amsterdam.
Senior Legal Counsel IT (native French)

Salaris: €80,000 - €120,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2018

Our client is a fast growing service-provider in IT-solutions. Because of their enormous growth and success, we are looking for a Senior Legal Counsel IT (native French) The Senior Legal Counsel will be based in Amsterdam, relocating is an option!
Legal Counsel

Salaris: Negotiable

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 29 oktober 2018

We have been engaged by one of the world’s leading industrial technology developer. Their focus is on R&D, Manufacturing, Marketing, Sales and Distribution of products and services. They are looking for an experienced legal Counsel to join their EMEA Head Quarters Legal team in Hoofddorp.
Advocaat Bestuursrecht

Salaris: €60,000 - €90,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 oktober 2018

Werken bij dit kantoor betekent vooral het krijgen van ruimte. Ruimte om uitmuntend in je vak te worden, uitdagende initiatieven te ontwikkelen en mee te bouwen om het kantoor in Nederland nog succesvoller te maken. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe en uitdagende zaken in een team van professionals en schakelt dagelijks met je clienten inzake commerciële contracten. Wegens het succes van het kantoor zijn wij gevraagd een ervaren en ambitieuze Advocaat Bestuursrecht te werven.