Legal vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke legal vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Bestuurssecretaris

Salaris: negotiable

Locatie: Oss

Datum gepost: 17 oktober 2018

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Daarmee brengen we dichterbij wat zo belangrijk is: een veilige, kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. De Bestuurssecretaris kenmerkt zich door de strategische adviserende en ondersteunde rol ten behoeve van Bestuur en MT, zodat deze zich optimaal kunnen richten op de ontwikkeling en realisatie van het organisatiebeleid.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Advocaat-medewerker Corporate en Financial Litigation

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 oktober 2018

Voor Wijn & Stael Advocaten zijn wij op zoek naar een bevlogen advocaat met een passie voor de procespraktijk. De sectie Corporate en Financial litigation is de afgelopen jaren onder meer betrokken geweest bij procedures inzake Ageas (Fortis), SNS Bank, Imtech, Meavita, Greenchoice, ROC Leiden, Eurocommerce, V&D, Econcern en wonderbelegger Van den Berg.
Legal Counsel

Salaris: Negotiable

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 19 september 2018

We have been engaged by the worlds premier commercial real-estate developer who specialises in owning, developing and managing premier retail assets (shopping centres and airports) in the most dynamic cities in Europe and the Unites States with a Group portfolio valued at €62 billion as of 31 December 2017.
Advocaat IT & Commercial

Salaris: €4,000 - €8,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 september 2018

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Klanten, maar ook hun medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Kantoor Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: ze zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van hun internationale omvang.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 september 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen op jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Associate Privacy and Dataprotection

Salaris: €60,000 - €100,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 september 2018

DLA Piper is a global law firm with lawyers located in more than 30 countries throughout the Americas, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific. Due to the fast growth in Amsterdam we are looking for an Associate Privacy/Data Protection and Cyber Security (IP&T Practice Group). A pro-active, commercial and flexible approach to help drive the team forward is essential.
Senior Legal Counsel Oil and Gas to be based in Kuwait

Salaris: €140,000 - €160,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Interested in a challenging career and inspring life in the Middle East? For a global player in the Oil and Gas Industry, Robert Walters is asked to recruit talented Legal professionals to join their office in Kuwait.
Senior Corporate Lawyer

Salaris: €50,000 - €75,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben jij ondernemend, communicatief sterk, ambitieus, proactief, gedreven en heb je een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht of Fiscaal recht en heb je minimaal 4 jaar werkervaring bij een trustkantoor, in het notariaat of bij een advocatenkantoor? Dan is dit DE nieuwe uitdaging voor jou!
Kandidaat-notaris Corporate

Salaris: €50,000 - €100,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Voor onze opdrachtgever, een internationaal no-nonsense advocaten- en notariskantoor met een sterke ondernemersmentaliteit, zijn wij op zoek naar een: Kandidaat Notaris Corporate