Legal vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke legal vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 september 2023

Our client is a world leading company operating within the maritime industry. Do you have what it takes to help creating the maritime future? Are you hands-on, positive and ready for a new adventure? This is your chance! For our clients head office in the Netherlands (South Holland) we are looking for an pro-active Senior Legal Counsel with commercial law experience.

Salaris: Negotiable

Locatie: South Holland

Datum gepost: 29 augustus 2023

Voor een groeiende verzekeringspraktijk ben ik doorlopend op zoek naar juristen op het gebied van verzekeringsrecht/beroepsaansprakelijkheid. Ben jij een ervaren interim professional en heb jij relevante werkervaring in deze branche? Lees snel verder!

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum + Aantrekkelijke voorwaarden

Locatie: Groningen

Datum gepost: 25 augustus 2023

Novar is marktleider op het gebied van groene energiesystemen. Zij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met meer dan 600 projecten geeft Novar invulling aan hun ambitie: 4 Gigawatt aan duurzame energie opwekken voor 2030. Wegens groei en ambitie zijn wij op zoek naar een Corporate Lawyer ter versterking van hun Legal team.

Salaris: €4,500 - €6,800 per month + plus zeer aantrekkelijke voorwaarden

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 augustus 2023

Novar is marktleider op het gebied van groene energiesystemen. Zij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met meer dan 600 projecten geeft Novar invulling aan hun ambitie: 4 Gigawatt aan duurzame energie opwekken voor 2030. Wegens groei en ambitie zijn wij op zoek naar een Legal Counsel ter versterking van hun Legal team.

Salaris: Aantrekkelijke voorwaarden

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 augustus 2023

Houd jij van complexe juridische vraagstukken én wil jij meedraaien in de top van de advocatuur? Voor Wijn en Stael Advocaten in Utrecht zijn wij op zoek naar een gepassioneerde advocaat gespecialiseerd in het civiele Vastgoedrecht.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 augustus 2023

Are you a skilled legal professional, seeking a dynamic role where you can lead a team, provide comprehensive corporate services, ensure regulatory compliance, and thrive in a supportive environment? Read further. For our client we are looking for a Senior Legal Counsel to join the Funds Solutions team.

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 2 augustus 2023

Ben jij een jurist gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht? Ben jij ondernemend, leergierig en word jij enthousiast van het meewerken aan aanbestedingen en selectieprocedures? Dan is RYSE de plek voor jou. RYSE werkt elke dag met hun opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor werk-, leer- en leefomgevingen. Zij tillen vastgoed naar een hoger niveau met als doel de wereld om ons heen elke dag weer een stukje beter te maken.

Salaris: Negotiable

Locatie: Delft

Datum gepost: 2 augustus 2023

Heb jij affiniteit met duurzaamheid en wil jij je kennis inzetten voor veilige en leefbare deltagebieden wereldwijd? Ben jij iemand die de juiste vragen stelt, consequenties overziet en graag in teamverband tot de goede oplossingen komt? Voor Deltares (in Delft) zoeken wij een ondernemende Legal Counsel met commerciële contracten-ervaring en affiniteit met wetenschap.

Salaris: €70,000 - €100,000 per annum

Locatie: Weesp

Datum gepost: 1 augustus 2023

Heb jij aantoonbare ervaring als bedrijfsjurist met focus op vastgoed? Ben jij daarnaast stressbestendig, communicatief sterk en heb jij gevoel voor commercie? Voor ALLSAFE zijn wij op zoek naar een Legal Counsel! Zeventig procent van de mensen geeft aan dat ze ruimer en daarmee met meer plezier in hun woning of ruimte willen leven. Een opgeruimde ruimte speelt hierin een belangrijke rol. ALLSAFE geeft ruimte en wil voor iedereen ruimer leven creëren.