Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 oktober 2016

Ben jij een analytische financial met minimaal 3 jaar werkervaring die graag de kar trekt? Ben jij een motivator en zie jij het als een uitdaging om de planning & controlcyclus aan te scherpen?
Assistant Controller

Salaris: €42000 - €48000 per year

Locatie: Bergeijk

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you an ambitious financial looking for the next step in your career as a Assistant Controller? May you be interested in an International career move in the future? Than this could be the right opportunity for you.
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per year

Locatie: Ede

Datum gepost: 30 september 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).
Senior Controller

Salaris: €70000 - €80000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Voor Loyens & Loeff, gevestigd in Rotterdam Centrum, zoeken wij een Senior Controller. Loyens & Loeff is een vooraanstaand advocatenkantoor dat hoogwaardig juridisch en fiscaal advies verstrekt aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.
Manager Financiën, Control & Waardesturing

Salaris: €60000 - €80000 per year

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij een inspirerende, mensgerichte manager die integriteit hoog in het vaandel heeft staan? Heb je bewezen kennis en kunde opgebouwd binnen Finance & Control en wil je deze kennis toepassen binnen zeer uiteenlopende onderdelen van een woningcorporatie? Wellicht is de onderstaande functie dan jouw nieuwe carrièrestap.
Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij in staat om de afdeling control verder uit te bouwen en te professionaliseren? Ben je in staat om zelfstandig te kunnen opereren? Dan is deze functie bij IZER echt iets voor jou!
Business Controller

Salaris: €45000 - €58000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 september 2016

Ben jij ambitieus, ondernemend en wendbaar? Kan jij de ondernemingsstrategie vertalen naar financiële plannen, budgetten en ramingen? Dan is de rol van Business Controller bij Eneco jou op het lijf geschreven.
Business Controller

Salaris: €50000 - €60000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 oktober 2016

Een toonaangevend accountancykantoor in Eindhoven is op zoek naar een proactieve Business Controller. Zoek jij een uitdaging als sparringpartner van de business vanuit jouw Finance perspectief in een hoog professionele werkomgeving? Dan is dit een buitenkans!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 28 oktober 2016

Voor onze internationale opdrachtgever, een A-merk in de foodindustrie, zijn wij in Nederland op zoek naar een Business Controller. Het hoofdkantoor van de Groep is gevestigd in Parijs. Wereldwijd werken circa 11.400 mensen voor onze opdrachtgever en worden de producten in 120 landen verkocht. Gezamenlijk genereert de groep een omzet van bijna 2,5 miljard Euro.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 26 oktober 2016

Are you looking to broaden your business controlling experience in an international, fast growing trading organisation in Hoofddorp? Do you feel you are a strong business partner, able to add value by proposing new ideas around investments, improving profitability and KPIs? I am looking for you.