Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 24 april 2017

Voor SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroeps- en Bedrijfsleven) zijn wij op zoek naar een Business Controller (0.8-1fte). In de functie van BC ben je verantwoordelijk voor de brede control binnen SBB. Je adviseert de directie en het management gevraagd en ongevraagd over de (gevolgen van) belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten SBB en kijkt daarbij nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten.
Senior Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Veghel

Datum gepost: 20 april 2017

Do you like to be a sparring partner of the business? Do you like to work in a fast growing company with an ambitious growth strategy?
Business Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year + +bonus+auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2017

Wil jij ook vanuit finance waarde toevoegen aan de business? Ben jij een aankomende business controller die toe is aan aan zijn/haar tweede of derde carrierestap? Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een sterk groeiende en dynamische omgeving.
Business Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year + o.b.v. 36 uur

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 april 2017

Ben jij een ondernemende financial en sta jij het liefst dicht tegen de business aan? Fungeer jij graag als sparringspartner van het MT en krijg jij er energie van om mensen te overtuigen? Voor Sanoma, een toonaangevend mediabedrijf, zijn wij op zoek naar een Business Controller. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
Business Controller

Salaris: €50000 - €58000 per year + variabele bonus, reiskosten vergoeding

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 31 maart 2017

Ben jij toe aan jouw tweede of derde carrière stap en heb jij affiniteit met techniek en machines? Dan ben ik op zoek naar jou. Voor voestalpine Railpro B.V. ben ik op zoek naar een Junior Business Controller in de omgeving van Hilversum.
Business Controller

Salaris: €60000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

De functie heeft als doel het zorgdragen voor informatie/analyses/advisering en uitvoeren van controles betreffende de bedrijfsvoeringsprocessen, zodat eventuele risico’s tijdig inzichtelijk worden, respectievelijk pro actief advisering en adequate besluitvorming plaats vindt.
Business Controller

Salaris: €55 - €65 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 24 april 2017

Voor een internationale organisatie met het hoofdkantoor in de regio Eindhoven ben ik op zoek naar een commerciele Business Controller. Ben jij op zoek naar een tweede of derde stap in je carriere en heb je affiniteit met Sales en commercie? Lees dan verder.
Interim Sr Project Controller

Salaris: €70 - €100 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 april 2017

De Interim divisie van Robert Walters is structureel op zoek naar Interim Sr Project Controllers voor diverse opdrachtgevers in Amsterdam eo. Ben jij een Business Controller, Cost Controller of Project Controller, bij voorkeur met een technische achtergrond, met minimaal 5 jaar ervaring en overweeg jij voor jezelf te beginnen als ondernemer?
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 april 2017

Voor onze internationale opdrachtgever, een A-merk in de food industrie, zijn wij in Nederland op zoek naar een Business Controller. Het hoofdkantoor van de Groep is gevestigd in Parijs. Wereldwijd werken circa 11.400 mensen voor onze opdrachtgever en worden de producten in 120 landen verkocht. Gezamenlijk genereert de groep een omzet van bijna 2,5 miljard euro.
Business Controller Operations

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 april 2017

Onze opdrachtgever is een toonaangevende en innovatieve speler binnen voedselproductie. Ben jij op zoek naar 2e stap, een verantwoordelijke rol als MT lid en Plantcontroller van een grote productie-site? Ben jij de co-pilot voor een Plantmanager en krijg je energie van data-analysis en het vertalen van operational KPI's naar sluitende budgetten en steekhoudend advies? Lees dan verder!