Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller Concern

Salaris: €60,000 - €70,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Wil jij werken voor één van de grootste zorgaanbieders van Rotterdam? Er is een vacature voor een business controller op concern niveau.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Heb jij de potentie om ooit de volgende CFO van een multinational in de FMCG industrie te worden? Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in een dynamische werkomgeving? Heb jij de juiste competenties om als sparringpartner voor de business te fungeren? Drie keer volmondig ja? Lees dan verder.
Manager Finance & Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Manager Finance & Control? Heb jij passie voor het aansturen en coachen van een team? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende baan binnen het onderwijs? Dan zoek ik jou!
Business Unit Controller

Salaris: €45,000 - €64,000 per jaar

Locatie: Delft

Datum gepost: 17 mei 2019

Voor het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) ben ik op zoek naar een Business Unit Controller voor de Business Unit Normontwikkeling. Het NEN ondersteunt het normalisatieproces en beheert ruim 34.000 normen. Dit zijn de in Nederland aanvaarde internationale (ISO, IEC), Europese (EN) en nationale normen (NEN).
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 16 mei 2019

Op het hoofdkantoor wordt een nieuwe Control afdeling opgezet. Als Business Controller bouw je mee aan het vormgeven en ontwikkelen van het volledige Business Control framework van de organisatie. Heb je een aantal jaren ervaring als Business Controller en heb jij die ondernemende geest om deze organisatie verder te brengen? Reageer dan vandaag nog!
Business Controller

Salaris: €3,401 - €4,767 per month + 20% IKB

Locatie: Tiel

Datum gepost: 15 mei 2019

Voor waterschap Rivierenland zoek ik een onafhankelijke verbinder, iemand die sterk is in adviseren en in staat is mensen mee te nemen in proces. Oftewel: een ervaren business controller!
Business Controller

Salaris: €55,000 - €60,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 14 mei 2019

Voor het karakteristieke Respect in Scheveningen zoek ik een business controller!
Financieel adviseur zorg

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: Bergen op Zoom

Datum gepost: 10 mei 2019

Voor een grote zorginstelling in Zeeland zoek ik een adviseur voor de financiering van de GGZ en ZVW. Je rol bestaat uit het optimaal inrichten van de financiering van de gezondheidszorg en de onderhandelingen met bijv. de zorgverzekeraars en zorgkantoren. Sta jij stevig in je schoenen en heb je kennis van zorgfinanciering? Lees dan nu verder!
Business Controller

Salaris: €65,000 - €76,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 10 mei 2019

Voor ROC Mondriaan ben ik op zoek naar een Business Controller. ROC Mondriaan is een ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) in de regio Haaglanden met 28 vestigingen verspreid over Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk.
Process Controller

Salaris: €55,000 - €75,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 mei 2019

Zie jij altijd en overal ruimte voor verbetering? En weet je ook nog precíés hoe je die kunt benutten? Dan ben jij de process controller die wij zoeken! Jij houdt je constant bezig met één vraag: ‘Hoe kunnen onze business- en Finance-processen beter?’ Interesse? Lees dan snel verder!