Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: €60000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

De functie heeft als doel het zorgdragen voor informatie/analyses/advisering en uitvoeren van controles betreffende de bedrijfsvoeringsprocessen, zodat eventuele risico’s tijdig inzichtelijk worden, respectievelijk pro actief advisering en adequate besluitvorming plaats vindt.
Business Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year + o.b.v. 36 uur

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 maart 2017

Ben jij een ondernemende financial en sta jij het liefst dicht tegen de business aan? Fungeer jij graag als sparringspartner van het MT en krijg jij er energie van om mensen te overtuigen? Voor Sanoma, een toonaangevend mediabedrijf, zijn wij op zoek naar een Business Controller. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
Junior Business Controller

Salaris: €50000 - €58000 per year + variabele bonus, reiskosten vergoeding

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 16 maart 2017

Ben jij toe aan jouw tweede of derde carrière stap en heb jij affiniteit met techniek en machines? Dan ben ik op zoek naar jou. Voor voestalpine Railpro B.V. ben ik op zoek naar een Junior Business Controller in de omgeving van Hilversum.
Business Controller

Salaris: competitive

Locatie: Waalwijk

Datum gepost: 16 maart 2017

Prisma in Waalwijk is op zoek naar een business controller voor 32-36 uur per week. Veranderende wetten en regelgeving binnen de zorgsector zorgen voor grote uitdagingen. Met minder middelen en nieuwe kaders werken we effectief en denken we creatief. Sterker nog, we zoeken de spanning op tussen die twee uitersten: aan de ene kant het harde, zakelijke gegevens van beperkte middelen en aan de andere kant onze ambitie om goede, warme zorg te bieden. Help jij ons deze ambitie waar te maken?
Area Business Controller / MT lid

Salaris: Competitive

Locatie: Terneuzen

Datum gepost: 3 maart 2017

Ben jij op zoek naar een veelzijdige internationale MT rol binnen een innovatief bedrijf? Ben jij een ervaren Business & Sales Controller die in staat is om een salesorganisatie te challengen op performance?
Business Controller

Salaris: €60000 - €75000 per year + bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Voor een internationaal opererende retailorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle Business Controller. Onze opdrachtgever is wereldwijd actief met meer dan 3.000 winkels in 20 landen.
Business Analist

Salaris: €50000 - €60000 per year + + bonus + auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Ben jij een financial met gevoel voor IT en wil je van onschatbare waarde zijn voor de business met de door jouw gebouwde rapportes en analyses? Zie jij ook in dat bigdata de toekomst is voor business contol?
Business Controller

Salaris: €70000 - €85000 per year + obv 36 uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Voor een van de grootste zorginstellingen van Nederland zijn wij op zoek naar een Business Controller! Ben jij RC? Deins je niet terug voor een enorm complexe omgeving? Ben je in staat om een actieve bijdrage te leveren om de organisatie naar een hoger level te tillen? Lees dan snel verder!
Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2017

Vind je het een uitdaging om in een sterk veranderende sector te werken? Ben je ambitieus en heb je een duidelijke verandering- en verbeteringsmentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een Control positie in een ziekenhuis.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 maart 2017

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een talentvolle en ambitieuze Business Controller. Opdrachtgevers zijn o.a. actief in de volgende sectoren: retail, productie, chemie, energie, IT en financial services.