Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €90,000 - €100,000 per jaar

Locatie: Gouda

Datum gepost: 21 september 2023

Voor BAM Infra zijn wij op zoek naar een Project Controller voor het Fehmarn project in Duitsland. De 18 km lange tunnel verbindt Duitsland met Denemarken en ’s werelds langste afgezonken weg- en spoorwegtunnel! Ben jij niet gebonden aan Nederland en lijkt het jou leuk om internationaal ervaring op te doen als Project Controller? Lees dan snel verder!

Salaris: €95,000 - €105,000 per annum + 13e maand

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 19 september 2023

Voor een grote publieke organisatie in Maastricht zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Finance Business Partner die klaar is voor een uitdagende rol in een organisatie die voor grote veranderingen staat. Als Finance Business Partner ben je de rechterhand van de Bedrijfskundig Directeur en speel je een cruciale rol in het adviseren over beleid en het realiseren van besparingen en efficiencyverbeteringen.

Salaris: + lease + bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2023

Als controller bij Loyens & Loeff werk je bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor, midden in het centrum van Rotterdam. Je werkt hier in een inspirerende en ambitieuze omgeving. Wil jij je ontwikkelen als business controller? Dan is dit de ideale omgeving om je finance carriere naar een hoger level te tillen. Lees snel verder!

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 18 september 2023

Als business controller bij iHUB werk je in zowel het onderwijs, de zorg als ook de geestelijke gezondheidszorg en zet je je in voor de jeugd. Behalve het nastreven van een mooi maatschappelijk doel biedt de functie ook tal van uitdagingingen strategisch en financieel vlak. Lijkt dit iets voor jou? Bekijk de vacature en solliciteer!

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar + plus auto

Locatie: Goes

Datum gepost: 18 september 2023

Voor onze opdrachtgever Foodtrend (Monchy Food Company) zijn we op zoek naar een assertieve Business Controller. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 15 september 2023

Voor Remondis zijn we op zoek naar een proactieve en vooruitstrevende Business Controller. In deze rol maak je onderdeel uit van het Controlling-team en draag je zorg voor juiste rapportages, analyses en help je mee in het uitstippelen van een passende, toekomstgerichte strategie. Ben jij op zoek naar een rol binnen een organisatie met maatschappelijke impact? Lees dan vooral verder.

Salaris: €75,000 - €100,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 september 2023

Ontdek Jouw Toekomst Wil jij jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen door de profitsector te verkennen? Sta je te popelen om jouw accountancy-ervaring in te zetten voor een betere samenleving? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Stuur jouw CV via de sollicitatiebutton naar ons op. Onze consultants staan klaar om jou te helpen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en om samen met jou te werken aan een boeiende toekomst!

Salaris: €80,000 - €100,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 september 2023

Als Senior Business Controller zal je bezig zijn met het strategische plan voor de toekomst van de organisatie. Je ondersteunt managers en teamleiders in het afleggen van verantwoording en schrijft businesscases en managementrapportages. Interesse? Lees dan snel verder.

Salaris: €65,000 - €80,000 per annum

Locatie: Boxtel

Datum gepost: 13 september 2023

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Onze vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten.

Salaris: €60,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Leidschendam-Voorburg

Datum gepost: 13 september 2023

Het Rijnlands Lyceum is een mooie onderwijsorganisatie met als aanbod zowel primair als secundair, en publiek en privaat onderwijs. Voor de afdeling Control zoek ik een enthousiaste business controller, waarbij de organisatie openstaat voor iemand die zich ontwikkelt in de rol (bijvoorbeeld met een basis in accounting, financial control of audit). In de rol word je verantwoordelijk voor het adviseren van het schoolmanagement, maak je beleidsvoorstellen, managementrapportages, en word je verantwoordelijk voor de begroting. Lees snel verder!