Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: Competetive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 december 2016

Wil jij werken als Business Controller voor een top 10 speler in de bouwindustrie? Lees dan verder
Business Controller

Salaris: €45000 - €55000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij toe aan je tweede carriere stap binnen finance en ben je een Business Controller in hart en nieren? Wil jij werkzaam zijn als financieel sparringspartner voor de salesorganisatie van een bekend (fris) drankenmerk?
HR Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 november 2016

Wil jij werken voor een internationale speler in de industrie van hightech kabels en systemen voor energie en telecommunicatie in de omgeving Den Haag? Lees dan verder.
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per annum

Locatie: Ede

Datum gepost: 15 november 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).
Business Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 november 2016

Ben jij een analytische financial met minimaal 3 jaar werkervaring die graag de kar trekt? Ben jij een motivator en zie jij het als een uitdaging om de planning & controlcyclus aan te scherpen?
Senior Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Drenthe

Datum gepost: 11 november 2016

Ben jij een academische geschoolde financial en heb jij ruime ervaring met financieel management en business control? Heb jij affiniteit met de zorg en wil jij de Raad van Bestuur in de meest brede zin adviseren over het financieel-economisch beleid?
Business Controller

Salaris: €45000 - €58000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 november 2016

Ben jij ambitieus, ondernemend en wendbaar? Kan jij de ondernemingsstrategie vertalen naar financiële plannen, budgetten en ramingen? Dan is de rol van Business Controller bij Eneco jou op het lijf geschreven.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 december 2016

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring in een Business Control rol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij standvastig, assertief en wil jij graag de sparringpartner zijn voor de commercie?
Gezocht: Big4 kandidaten

Salaris: €50000 - €80000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 december 2016

Ben jij momenteel werkzaam bij één van de Big 4 kantoren en klaar voor een overstap naar de business? Denk je het verschil te kunnen maken aan de andere kant van de tafel? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in Financial of Business Control? Dan komen wij graag met jou in contact!
Business Controller

Salaris: €60000 - €65000 per year + o.b.v. 36 uur

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 8 december 2016

Ben jij een accountancy verlater of heb jij relevante ervaring als Controller? Zou jij graag een betere balans werk/prive willen? Ik ben op zoek naar een Business Controller die van een uitdaging houdt maar ook maximaal 24-32 uur wil werken!