Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Finance Business Partner

Salaris: €80,000 - €90,000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 19 juli 2019

Voor deze ambitieuze en energieke organisatie zoeken we een Financial Business Partner die zich comfortabel voelt in het hart van een organisatie. Je hebt een brede kennis van Finance en kan daarnaast met je enthousiasme en je drive mensen goed meenemen. Je bent het gewend om kritisch naar zaken te kijken en te uit te dagen waar nodig. De Financial Business Partner is onderdeel van het Financiële MT en werkt nauw samen met alle directors en de CFO.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 juli 2019

Dit beursgenoteerd, marktleidend waste-to-product bedrijf is op zoek naar een Business Controller met ervaring in de productie en / of logistieke sector, standplaats Amsterdam. Als Business Controller zit je dicht op de business en verantwoordelijk voor de hele P&L van de regio. Als een complexe, uitdagende en commerciele omgeving goed bij je past, zou dit erg interessant voor je kunnen zijn. Lees hier meer:
Senior FP&A Controller

Salaris: €70,000 - €90,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 juli 2019

Heb je enkele jaren werkervaring binnen finance en ben je master opgeleid? Wil je vanuit finance met je analyses en adviezen richting de business een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf? Als Senior FP&A Controller maak je onderdeel uit van het Analyse & Control (A&C) team binnen een grote Telecom organisatie. In deze rol werk je intensief samen met de Business Controllers van een van de verschillende onderdelen binnen het bedrijf.
Business Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 16 juli 2019

Parnassia Groep is één van de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Binnen de afdeling groepscontrol is een positie als business controller vacant voor het domein jeugdzorg. Binnen dit dynamische speelveld krijg je als controller een breed spectrum aan verantwoordelijkheden.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Almere

Datum gepost: 16 juli 2019

Hoe zou het zijn om als Business Controller te werken bij een van de grootste handelshuizen in de Intern Transport sector? Je bent een spin in het web; een business partner met veel vrijheid en mogelijkheid om impact te maken. Je tilt Business Control naar een hoger niveau en overziet de hele P&L. Meer informatie:
Business Controller

Salaris: €55,000 - €60,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 juli 2019

Ben jij de business controller met de kernwaarden van Basalt in je genen: grenzen verleggen, samenwerken, deskundigheid en eigenaarschap? Lees dan snel verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: North Brabant

Datum gepost: 12 juli 2019

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als businesscontroller bij de grootste woningcorporatie in Zuid-Nederland? Dan is Woonbedrijf op zoek naar jou!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 juli 2019

Altijd al bij een toonaangevende organisatie willen werken? Ben jij een echte spin in het web die communicatief sterk is met een passief voor Finance? Ben je daarnaast HBO+ opgeleid en heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als controller? Voor Compass Group Nederland ben ik op zoek naar een Business Controller. Lees snel verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 juli 2019

How would you like to start as the new Business Controller for one of the best known international Online New Media brands in the area of Tech and Innovation? It's a solid Business Controller position for a fun and dynamic company in the heart of Amsterdam. In this role you are a business partner for both financials and non-financials, oversee the creation of management information and truly drive the business. Interested? Read on:
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 11 juli 2019

Voor een zorginstelling in regio Arnhem zoek ik een enthousiaste, proactieve business controller. Iemand die het verhaal achter de cijfers kan vertellen en strategisch adviseert. Altijd al een impact willen maken in de zorg? Dan is dit je kans!