Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Zuid-Holland

Datum gepost: 22 juni 2022

Voor een vooruitstrevende zorgorganisatie die is geworteld in de lokale gemeenschap wordt er een betrokken business controller gezocht. Kom jij uit Zuid-Holland, heb je ervaring binnen de publieke sector en vind of lijkt jou de zorgsector een mooie tak om binnen te werken? Lees dan vooral verder!

Salaris: €85,000 - €100,000 per annum + bonus, leaseauto

Locatie: Diemen

Datum gepost: 20 juni 2022

Als Senior Business Controller binnen ManpowerGroup heb je een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een internationale onderneming. Binnen onze dynamische organisatie zorg je er, samen met de Directeur Manpower, voor dat ons grootste label de juiste financiële strategie hanteert. Wil je werken in een rol met veel invloed en grote impact binnen onze organisatie? Lees dan snel verder!

Salaris: €65,000 - €80,000 per jaar + + (auto)

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 17 juni 2022

Voor onze opdrachtgever Sarens zijn we op zoek naar Business Unit Controller voor de Nederlandse operatie. Krijg je energie van een brede finance rol binnen een dynamische projectomgeving? Lees dan snel verder!

Salaris: €70,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 juni 2022

For TK Elevators I am looking for a Controller with HR Focus. In this role you wil act as a sparring and business partner for the HR Department.

Salaris: €80 - €90 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 juni 2022

Heb je een afgeronde HBO of Master opleiding in de richting Accountancy, Control of Finance of zoek je als business controller een uitdagende 2e stap in je carrière? Dan is dit een hele interessante functie. Als Business Controller maak je onderdeel uit van het Finance team en rapporteer je aan de manager Finance & Control. Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van het management en lever je een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen. In deze rol ben je sparringspartner van verschillende business unit managers.

Salaris: €90 - €100 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 juni 2022

We’re currently recruiting for an interim Business Controller for a large construction company in the Amsterdam region. Are you available or just starting your interim career? Please find the description below.

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 juni 2022

Samskip is a growing logistics organization with global reach. They are a leader in the 'multimodal solutions' towards their clients. The HQ is based in Rotterdam, so is the finance team. As a Business Controller you will be responsible for the annual budgets and you have the vision to identify improvement opportunities in for example toolings and manasgement reports. Interested?

Salaris: Competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 juni 2022

Voor meerdere projectorganisaties in Zuid-Holland en Zeeland, zijn wij op zoek naar interim Project Controllers. Ben je in het bezit van een hbo-diploma richting finance en heb je affiniteit met Techniek, Offshore, Bouw of de Maritieme sector? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Alkmaar

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor één van de grootste en snelst groeiende filtratiebedrijven ter wereld zijn wij op zoek naar een Financial Business Controller. In deze rol ondersteun je de CFO met de benodigde vernieuwing. Iets voor jou? Lees dan snel verder.

Salaris: €59,500 - €83,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 juni 2022

Toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van Business Control? Heb je al ervaring in de zorg of met de Wmo? Dan spreken wij graag met je over deze gave rol bij Cordaan!