Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2022

Voor onze opdrachtgever Wayland zijn we op zoek naar een ondernemende Controller die van aanpakken weet. Je zult de financiële verantwoordeling onder je hoede nemen voor 3 planten kwekerijen bij dit groeiende en innovatieve familliebedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €75 - €95 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2022

Momenteel zoeken wij Interim professionals voor meerdere gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven in de regio Rotterdam.

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 november 2022

For our client, a world-leading organisation in agriculture supply chain in Rotterdam we are looking for a Business Controller. Do you have big4 or other relevant experience and are you looking for a challenging new job in a fast pasted dynamic enviroment. Please read further!

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Barendrecht

Datum gepost: 15 november 2022

Voor het innovatieve en mensgerichte bedrijf ICT Group zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller in Barendrecht. Krijg jij energie van het contact met diverse stakeholders en wil jij je naast de reguliere finance werkzaamheden ook bezig houden met procesverbeteringen en automatisering? Heb jij ervaring of affiniteit met project control en wil jij een klein teamaansturen? Interesse? Reageer online of neem direct contact op.

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 november 2022

For an international and fast paced company in the Rotterdam area we are looking for an ambitious Project Controller. Do you value open communication with clients and stakeholders? And do you have a strong background as a project controller? Apply online or contact us!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 november 2022

Voor Ennatuurlijk in Eindhoven zijn we op zoek naar een energieke en ambitieuze Business Controller. Ben jij op zoek naar een functie binnen een organisatie met maatschappelijke impact en wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamische omgeving? Lees dan vooral verder.

Salaris: €55,000 - €73,000 per year

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 14 november 2022

Heb jij de ambitie om carriére te maken als business controller? Dan is dit de perfecte springplank voor jou! Bekijk de vacature en solliciteer!

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 11 november 2022

Een unieke functie in de gehandicaptenzorg voor een business controller met affiniteit voor vastgoed. Wil jij je inzetten voor de zorg en expert worden als business controller op het vlak van vastgoed? Bekijk dan de vacature!

Salaris: Negotiable

Locatie: North Brabant

Datum gepost: 11 november 2022

Aan jou als Business Controller de taak om samen met het MT (bestaande uit drie directieleden) de organisatie mee te nemen in de gewenste richting. Met jouw analytisch vermogen kan jij de onderneming een stap verder helpen. Jouw werkzaamheden verschillen iedere dag. Met jouw veelzijdigheid kan jij inbreng geven voor de groei die het bedrijf te wachten staat. Je weet van aanpakken, inspireren en leiden.

Salaris: €65,000 - €85,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 november 2022

Heb jij even grote ambities als de Hogeschool Rotterdam en wil jij ook de beste worden? Dan is deze uitdagende functie als business controller zeker iets voor jou!