Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Controller CRAC

Salaris: €5,500 - €6,700 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 8 juni 2018

Ben jij een ervaren controller en heb jij specifieke kennis van Solvency II wetgeving, Risk & Compliance en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Dan ben jij mogelijk de nieuwe Controller CRAC op de afdeling Finance bij de verzekeraar van ANWB Hulpverlening in Den Haag.
Business Controller Merchandising and Sourcing

Salaris: Negotiable

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 8 juni 2018

Business Controlling? Retail? Albert Heijn? Zijn dit termen die jou aanspreken? Wij zijn op zoek naar toptalent voor een Business Controller positie bij Albert Heijn!
Senior Controller Projecten

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 mei 2018

Voor IHC zoeken wij een Senior Project Controller. Ben jij de stevige en doortastende sparringpartner en co-piloot voor projectleiders? Kun jij denken in risico's en deze vertalen naar concrete en werkbare oplossingen? Lees dan verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 18 mei 2018

Vind jij het als financial belangrijk iets bij te dragen aan de maatschappij? En wil je meebouwen aan een van de grootste zorginstellingen in Nederland? Dan zijn wij ook op zoek naar jouw! Pluryn is een zorginstelling die zoekt naar een professionele Business Controller die op het gebied van finance de organisatie-brede processen kan neerzetten en verbeteren.
Business Controller

Salaris: car

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 mei 2018

For Initial/CWS-boco I am searching for a Business Controller. Within this role you report to the Business Partner Finance. Would you like to challenge the Business? Are you a strong Business Partner with experience in Business Control? Keep on reading!
Sales Controller

Salaris: €65,000 - €75,000 per annum

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 17 mei 2018

For eVision Industry Software, a fast growing IT company in The Hague, we are looking for an experience Sales Controller.
Commercial Controller

Salaris: €70,000 - €87,000 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 2 mei 2018

Ben jij een ervaren Business Controller en op zoek naar een mooie nieuwe stap in jouw carriere? Zijn jouw controllingschouders stevig genoeg voor een ''CFO light" rol? Voor een van de grootste winkelclusters van Bol.com ben ik op zoek naar een Commercial Controller. Wil jij graag lid zijn van het MT en fungeren als de strategische en financiele sparringpartner? Lees dan snel verder.
Interim Business Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 juni 2018

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland zijn wij geregeld op zoek naar een Interim Business Controller.
Business Controller

Salaris: €4,000 - €5,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 juni 2018

Wil jij als Business Controller graag nauw betrokken worden bij het bepalen van de strategie, krijg je energie van groei en snelle verandering? Ben je ondernemend en heb je een aantal jaar werkervaring als (Financial) Controller?
Business Controller

Salaris: €58,000 - €68,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 juni 2018

Wil jij onderdeel zijn van de nieuwe wereld in de energietransitie? Wil jij je bezig houden met efficiency, procesverbetering en sparren met de business? Voor een innovatieve dienstverlener in de energiemarkt zoeken wij een doortastende en ondernemende Business Controller. Het bedrijf heeft verschillende Business Lines actief bent in de unit van de front-end van de organisatie.