Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Soest

Datum gepost: 13 november 2019

Als Business Controller bij Keune Haircosmetics zal je een belangrijk rol vervullen. Niet vanuit een een reporting rol maar vanuit proactief business-partnerschap help jij Keune verder. Wil jij in een prachtig groeiend familiebedrijf werken als Business Controller? Lees dan snel verder!
Process Controller

Salaris: €55,000 - €75,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 november 2019

Zie jij altijd en overal ruimte voor verbetering? En weet je ook nog precíés hoe je die kunt benutten? Dan ben jij de process controller die wij zoeken voor een internationale luchtvaartmaatschappij. Jij houdt je constant bezig met één vraag: ‘Hoe kunnen onze business- en Finance-processen beter?’ Interesse? Lees dan snel verder!
Concern Controller

Salaris: €70,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 november 2019

Als Concern Controller bij NWO ben je samen met het team onder andere verantwoordelijk voor de integrale sturing op de planning & control-cyclus en de kwaliteit van de daaraan gerelateerde producten zoals de begroting en de managementrapportages. Zoek jij een functie waarin je onder andere bezig bent met complexe begrotingen en direct adviseert aan het bestuur? Lees dan snel verder!
Business Unit Controller

Salaris: €55,000 - €68,000 per year

Locatie: Gelderland

Datum gepost: 5 november 2019

Ben jij een enthousiaste en klantgerichte Business Controller en wil jij werken bij een toonaangevende organisatie op het gebied van onderwijs en onderzoek? Dan is de Wageningen Universiteit op zoek naar jou!
Senior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 4 november 2019

Capgemini is looking for a Senior Business Controller. As Business Controller for the region The Netherlands and Belgium, you will be in charge of controlling all Run Delivery Costs. Are you up for this exciting challenge? Please read on! Fluency in Dutch is required.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 4 november 2019

Ben jij een ondernemende en communicatieve financial? Heb jij de drive om een organisatie te professionaliseren en ervaring in de zorg? Dan ben jij de Business Controller die wij zoeken!
Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 1 november 2019

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstartende en kritische Business Controller. Herken jij jezelf? Lees dan verder!
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Waardenburg

Datum gepost: 1 november 2019

Are you up for a challenge in a very dynamic environment? For an international company in the area of Waardenburg I am searching for a proactive Business Controller.
Business Intelligence Controller

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor ANWB, een organisatie met een zeer divers aanbod aan producten en diensten, zoek ik een Business Intelligence Controller.
Senior Business Controller

Salaris: €65,000 - €90,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor een toonaangevende en groeiende retail organisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een Senior Business Controller. Je bent de rechterhand van de Finance Director en zal deze voorzien van gevraagd en ongevraagd advies.