Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €80 - €100 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 maart 2023

We zijn doorlopend op zoek naar interim Business Controllers voor verschillende opdrachtgevers (groot MKB en Multinationals) in de randstad.

Salaris: €85,000 - €95,000 per annum + auto, bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 maart 2023

We are looking for a Senior Business Controller for a global company, specialized in renewable energy projects, which has their HQ in Amsterdam.

Salaris: €80,000 - €90,000 per annum + auto, bonus

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 21 maart 2023

Voor het gerenommeerde digitale transformatie bedrijf Conclusion, gelegen in Utrecht, zoeken wij een ervaren Business Controller. Je wordt onderdeel van het MT, je bent het financiële geweten voor een bedrijf met ongeveer 300fte en je staat middenin de business. Klinkt dit goed? Lees verder!

Salaris: €55,000 - €85,000 per annum + bonus & leasecar (cashoption)

Locatie: Diemen

Datum gepost: 21 maart 2023

Manpower Group (Diemen) is op zoek naar Business Controller. Wil jij optreden als business partner naar de rest van de organisatie, sterk op analyses en stratgisch aan de slag binnen je eigen business unit? Lees dan snel verder!

Salaris: €75,000 - €90,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 maart 2023

Voor Batenburg Applied Technologies ben ik op zoek naar een vastberaden en vlotte Business Controller. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 maart 2023

Voor onze opdrachtgever Wayland zijn we op zoek naar een ondernemende Controller die van aanpakken weet. Je zult de financiële verantwoordeling onder je hoede nemen voor 3 planten kwekerijen bij dit groeiende en innovatieve familliebedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2023

Geregeld zijn wij voor diverse organisaties binnen de Energie en Telecom sector in de regio Zuid-Holland op zoek naar Interim Business Controllers. Kom jij beschikbaar als interim financial of op zoek naar een eerste interim opdracht? Dan kom ik graag met je in contact. Lees snel verder!

Salaris: €70,000 - €75,000 per annum

Locatie: Papendrecht

Datum gepost: 17 maart 2023

For a renowned player in the logistics market I am looking for a driven Business Controller who wants to work part time (32 hours) within a dynamic environment. Schenk Tanktransport is a dynamic and specialised international tank transport company. Its business activities consist of (international) transport of fuels, lubricating oils, LPG, industrial gases, LNG, bitumen, and chemicals.

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: IJsselstein

Datum gepost: 17 maart 2023

Voor de Environmental divise van het bedrijf Terberg, gelegen in IJsselstein (Utrecht), zoeken wij een Business Controller. Iemand die zichzelf verder wilt ontwikkelen en het leuk vindt om internationaal te werken terwijl je je ook nog inzet voor het verduurzamen van de wereld. Interesse? Lees verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

Ben jij een analytische financial met retail of FMCG ervaring? Voor Disaronno in Amsterdam zoeken wij een Business Controller! Interesse? Lees snel verder!