Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Manager Control

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 15 november 2018

Op basis van het strategisch beleid van de organisatie zal de Manager Control het financieel beleid formuleren en uitdragen. Binnen deze functie zal de verantwoording liggen bij beleid en advies, bedrijfsvoering en leidinggeven aan de afdeling. Wij zoeken een ervaren en onbetwiste leider met gezag die tegengas durft te geven en doorzet om zijn of haar doel te bereiken.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 8 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Controller bij een dynamisch bedrijf wat constant aan het groeien is door middel van overnames, lees dan vooral verder!
Concerncontroller

Salaris: €75,000 - €90,000 per year

Datum gepost: 6 november 2018

Ben jij zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en wil jij zelf bepalen hoe je je werkdag invult? Voor Vereniging van Nederlandse Gemeenten ben ik op zoek naar een Concerncontroller. Vereniging van Nederlandse Gemeenten behartigt de belangen van 380 gemeenten in Nederland.
Business Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Datum gepost: 6 november 2018

Scotch & Soda is hiring! I am looking for a Global Business Controller Wholesale. Do you see yourself working for one of the biggest fashion brands? Check out the job description.
Business Analyst

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + bonus + auto

Datum gepost: 6 november 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 6 november 2018

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Kun jij een stevige Controllersfunctie aan bij een internationale organisatie in het zuiden van Nederland?
Business analist

Salaris: €47,000 - €67,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor de grootste scheepsbouwer van Europa? Damen Shipyards zoekt een Business analist! Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt.
Finance Analist

Salaris: €53,000 - €73,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor één van de grootste scheepsbouwers van Europa? Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt. Het Financieel Management van Damen Shipyards Group is even complex als uitdagend. Het kent specialisaties op het gebied van Treasury, Tax, Compliance, Group Control, Business Control en Insurance. Je werkt samen met totaal 20 collega’s binnen deze vakgebieden.
Business Controller

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Blokker HQ is hiring! Wil jij een functie die je zoveel mogelijk zelf kunt invullen en waarbij je direct met de directie kunt sparren? Wil jij in het hart van onze organisatie acteren? Ben jij energiek en wil jij de mogelijkheid hebben je eigen ideeën in te brengen? Bekijk dan snel de vacature Senior Business Controller.
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 5 november 2018

Voor Media Markt zoek ik een energieke Junior Business Controller. Word jij de sparringpartner voor de business en heb jij affiniteit met data? En wil jij werken in hartje Rotterdam op een prachtige locatie? Interesse? Reageer dan direct!