Business control vacatures

Robert Walters werft voor een verscheidenheid aan business control functies in Nederland. Onze consultants hebben zelf veelal een achtergrond in de financiële sector en beschikken daardoor over een goede kennis van de arbeidsmarkt voor business controllers. Bekijk onze business control vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Unitmanager Control

Salaris: €78000 - €88000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 17 februari 2017

Ben jij de inspirerende manager die zijn medewerkers meeneemt in de verandering en als concern controller een actieve inhoudelijke bijdrage levert aan de ontwikkelingen van de Haagse Hogeschool? De functie Unitmanager control maakt onderdeel uit van de Dienst Bedrijfsvoering en Control. Binnen deze functie rapporteer je aan de directeur Bedrijfsvoering & Control.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Reeuwijk

Datum gepost: 14 februari 2017

Stuur jij graag vanuit financieel oogpunt aan, ben je graag ‘on the road’ en zet jij complexe data om in begrijpelijke taal? Reageer dan nu op deze mooie vacature.
Business Control Manager: Relocation to Ethiopia

Salaris: €70000 - €80000 per year + Expat pack

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 13 februari 2017

Habesha Breweries (60% owned by Bavaria) is recruiting for one of the most senior Finance positions in the company. Are you experienced in setting up Business Control from the ground up? Looking for a fast paced environment like the dynamic world of FMCG? And are you willing to venture to Ethiopia for an Expat period of 3 years? Take up the challenge and apply now!
Business Controller

Salaris: €60000 - €68000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Voor het ROC Zadkine zijn wij op zoek naar een proactieve Business Controller. Deze functie valt onder de afdeling Finance, Planning & Control (FP&C). FP&C wordt ingezet voor zowel de administratie, de financial en business control als advisering en ondersteuning van College van Bestuur, onderwijsclusters en ondersteunende diensten.
Business Controller (32 uur)

Salaris: €50000 - €55000 per year

Locatie: Wageningen

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carriere? Voor de Heldringstichting, onderdeel van de Conrisq Groep, ben ik op zoek naar een stevige Business Controller. De Heldringstichting is een particulier behandelcentrum ter observatie, diagnostiek, risicotaxatie, behandeling en risicomanagement van kinderen en jongeren met een ernstig ontwikkelingsrisico. Het doel van de Heldringstichting is hen weer volwaardig te laten participeren in de samenleving.
Senior Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Purmerend

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een zelfstandige Business Controller met overtuigingskracht? Heb jij affiniteit met de zorg en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor de Zorgcirkel (standplaats Purmerend) zijn wij op zoek naar een Senior Business Controller die de Junior Business Controller gaat coachen. Je rapporteert aan de Concerncontroller en bent de adviseur voor het (regio)management.
Area Business Controller / MT lid

Salaris: Competitive

Locatie: Terneuzen

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij op zoek naar een veelzijdige internationale MT rol binnen een innovatief bedrijf? Ben jij een ervaren Business & Sales Controller die in staat is om een salesorganisatie te challengen op performance?
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 februari 2017

Voor onze internationale opdrachtgever, een A-merk in de food industrie, zijn wij in Nederland op zoek naar een Business Controller. Het hoofdkantoor van de Groep is gevestigd in Parijs. Wereldwijd werken circa 11.400 mensen voor onze opdrachtgever en worden de producten in 120 landen verkocht. Gezamenlijk genereert de groep een omzet van bijna 2,5 miljard euro.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2017

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als business controller? Heb jij affiniteit met de retail en wil jij graag in een dynamische omgeving werken? Voor Praxis zijn wij op zoek naar een talentvolle Store Controller. Je rapporteert aan de Manager Control en werkt nauw samen met de Directeur Operations.
Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 20 februari 2017

Voor een logistieke organisatie in Hoofddorp ben ik op zoek naar iemand die zich in de breedte wil ontwikkelen en die energie haalt uit het verbeteren en ontwikkelen van de business en de financiële processen. Ben jij analytisch sterk, communicatief, en heb jij overtuigingskracht? Dan ben ik op zoek naar jou!