nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Contact our Eindhoven office

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap?

Wij kunnen je voorstellen aan de meest gewilde werkgevers in Nederland voor functies binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, legal, procurment & supply chain, tax, treasury en executive search.

Klaar om jouw team te versterken?

Als partner van Robert Walters vind je de mensen die jouw organisatie vooruit gaan helpen, op zowel vaste als tijdelijke basis.

Land wijzigen

Het toonaangevende recruitmentbureau van Eindhoven

Ons kantoor in Eindhoven opende in 2006 haar deuren. Momenteel werken er meer dan 20 toegewijde recruitment consultants op locatie Eindhoven, onder leiding van directeur Pim van der Groen. Nauwe samenwerking is belangrijk; daarom is ''sharing is caring'' het motto. 

Kantoor Eindhoven is gevestigd in Brainport en opereert binnen een regio waar kennisinstellingen, diverse bedrijven en de overheid zich richten op innovatie en technologie. We werken nauw samen met deze instellingen en helpen hen hun doelstellingen op het gebied van werving en selectie te bereiken. Daarnaast werken we samen met ondernemers in de regio, waarbij onze focus ligt op private equity, venture capital en family offices. 

Door deze intensieve samenwerkingen, fungeert ons kantoor als hub voor het verbinden van bedrijven met toptalent. We combineren onze wereldwijde expertise met lokaal begrip van de arbeidsmarkt in het Zuiden van Nederland. Dit maakt ons een sterk recruitmentbureau in Eindhoven en omstreken.

Bij ons vind je drie gespecialiseerde, professionele recruitmentteams: Accounting & Finance, HR en Executive Search. Al deze teams bestaan uit ervaren recruiters die zich ontfermen over zowel vaste functies als interimopdrachten.

Adres:

Begijnenhof 4-6

5611 EL

Eindhoven

Nederland

t: +31 (0) 40 7999 910 e: eindhoven@robertwalters.com

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.