nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Interim opdrachten

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2023

Ben jij een gedreven CDD-analist met enige ervaring die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende opdracht? Dan is deze interim opdracht misschien wel iets voor jou! Deze opdracht biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden in CDD verder te ontwikkelen en te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze uitdagende opdracht bij deze financiële instelling in Amsterdam!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Momenteel zoeken we een interim Financial Accountant voor een verzekeringsmaatschappij in de regio Amsterdam. Heb je ervaring met financiële processen en procedures zodanig dat je kan bijdragen aan verbeteringen en ben bekend met complexe data structuren en bronsystemen? Kom je bovendien binnenkort beschikbaar voor een (nieuwe) interim opdracht op ZZP-basis? Lees dan gerust verder!
Vacature opslaan

Salaris: €65 - €83 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Voor diverse organisaties binnen de infra, bouw, offshore, techniek, B2B en agrarische sector in de regio Amsterdam zijn wij continue op zoek naar Interim Financial Accountants. Opdrachtgevers waarvoor wij werken zijn nationale en internationale organisaties in de regio van Noord-Hollland en Flevoland. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €75 - €95 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Voor organisaties in verschillende organisaties in Amsterdam, zoals Telecommunications, Oil& Gas, IT & Retail, zijn wij doorlopend op zoek naar een interim Financial Controller. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 november 2023

Momenteel zijn we voor verschillende opdrachtgevers (bijvoorbeeld Telecommunications) op zoek naar een interim Financial Accountant in de regio Amsterdam. Interesse? Lees dan snel verder.
Vacature opslaan

Salaris: €110 - €130 per hour

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 29 november 2023

Tasks and Responsibilities of the interim ESG/CSRD Finance reporting specialists: • Collect, validate and consolidate required ESG data for internal and external reporting and support the creation of the non-financial section of the Annual Report. • Ensure that it is compliant with standards and regulations. • Orchestrate the implementation of the CSRD action plan. • Coordinate and lead reporting according to the EU Taxonomy and support its digitalization. • Support the sustainability ratings and rankings process by gathering ESG data to maintain leading positions and benchmark ESG reporting of global, sustainability and industry peer groups. Profile of the interim ESG/CSRD Finance reporting specialists:
Vacature opslaan

Salaris: €70 - €95 per hour

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 29 november 2023

Geregeld zijn wij voor diverse organisaties binnen de infra, bouw, offshore, techniek en maritieme sector in de regio Utrecht/Amsterdam op zoek naar Interim Financial Controllers. Opdrachtgevers waarvoor wij werken zijn nationale en internationale organisaties in de regio van Utrecht, Flevoland en Noord Holland. In deze rol ben jij vaak de spul tussen de finance organisatie en het management. Interesse? lees snel verder!
Vacature opslaan

Salaris: €75 - €95 per hour

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 29 november 2023

Voor een organisatie gespecialiseerd in projecten in onder ander infrastructuur, gebouwen en waterwegen zijn wij op zoek naar een interim project controller. Als Projectcontroller speel je een cruciale rol in het bewaken van de financiële aspecten van deze projecten. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de controle op projectbudgetten, het analyseren van financiële gegevens en het verstrekken van inzichten en aanbevelingen aan jouw projectteam.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 november 2023

Voor een financiele instelling in Den Haag zoeken wij een interim Proces Specialist/Business Process Manager. Heb jij ervaring met GRC tooling en ITIL? Lees dan verder!
Vacature opslaan

Salaris: Hourly Rate

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2023

Voor een Asset Servicing Bank in Nederland werven wij momenteel een Interim Manager Business Intake & Cliënt Change. Ervaring met het aansturen van diverse team binnen de financiële dienstverlenging, client management en een service gerichte benadering is belangrijk voor deze opdracht. Heb jij daarnaast kennis van producten en clientgroepen van een Asset Servicing Bank zoals Custody, Asset Management en SLA Management? Lees dan graag verder!

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.