nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Interim opdrachten

Zoekresultaten

Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 april 2024

For an international bank in Amsterdam recruiting for an Interim Strategy Risk Manager. The main focus of the role is to set up the Risk Technology Strategy: the role entails development/maintenance of risk technology strategy, and management of risk technology related projects. Senior stakeholdermanagement experience within a Risk department is required. Start: asap Duration: 5 months
Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 april 2024

Voor een klant in de pensioensector in Amsterdam per direct op zoek anar een Interim Productmanager Pensioen. Je bent bezig met pensioenproducten voor de klanten. Jij zit aan de knoppen van de producten en propositie in de pensioenmarkt. Met jouw analyses en acties heb jij direct invloed op het productbeleid en op het rendement van onze portefeuille. Hiernaast ben je bekend met het ‘product approval proces’ (PARP) binnen een financiële instelling en heb je daar bij voorkeur concrete ervaring mee opgedaan. Het team Productmanagement zorgt er voor dat de producten aansluiten bij de behoefte in de markt en bij de wettelijke eisen, en zijn afgestemd op de distributiekanalen. Start: zsm Duur: tot en met 31-12-2024
Vacature opslaan

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Voor een vastgoedpartij in Amsterdam per direct op zoek naar een Interim Senior Financial Accountant. Ter ondersteuning van de huidige bezetting help je bij beoordelen en controleren door ander gemaakte afrekening in systeems REMS. Tevens zorg je voor het boeken van journaalposten. Kandidaten met ervaring binnen een vastgoedomgeving hebben een sterke voorkeur. Start: zsm Duur: 3 maanden met uitzicht op verlenging
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 9 april 2024

Voor een zorgverzekeraar in midden-Nederland zijn we op zoek naar een Interim Financial Controller. In deze rol zal je de maandafsluiting verzorgen, het uitbrengen van advies en het opstellen van notities (financieel en niet financieel) voor de directie en het management. Daarnaast heb je op regelmatige basis contact met in- en externe accountants. Het is dan ook belangrijk je werk te structureren en te onderbouwen door het opstellen van controleplannen en dossiers, waarin je documenteert hoe je tot bepaalde resultaten en conclusies bent gekomen.
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 april 2024

Voor diverse organisaties in Noord-Holland werven wij geregeld voor nieuwe en bekende Financial Controllers, Business Controllers en Group Controllers. Ben jij nog niet bekend bij ons, wel bekend maar een periode geen contact of kom je weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Neem dan contact op!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 5 april 2024

Voor diverse Bouworganisaties in Utrecht werven wij geregeld voor nieuwe en bekende Project Controllers, Business Controllers en Group Controllers. Ben jij nog niet bekend bij ons, wel bekend maar een periode geen contact of kom je weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Neem dan contact op!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 april 2024

Voor diverse Bouworganisaties in Noord-Holland werven wij geregeld voor nieuwe en bekende Project Controllers, Business Controllers en Group Controllers. Ben jij nog niet bekend bij ons, wel bekend maar een periode geen contact of kom je weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Neem dan contact op!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 5 april 2024

Voor diverse organisaties in de provincie Utrecht werven wij geregeld voor nieuwe en bekende Financial Controllers, Business Controllers, Project Controllers en Group Controllers. Ben jij nog niet bekend bij ons, wel bekend maar een periode geen contact of kom je weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Neem dan contact op!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 5 april 2024

Voor diverse organisaties in de provincie Gelderland werven wij geregeld voor nieuwe en bekende Financial Controllers, Business Controllers, Project Controllers en Group Controllers. Ben jij nog niet bekend bij ons, wel bekend maar een periode geen contact of kom je weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Neem dan contact op!
Vacature opslaan

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 maart 2024

Voor diverse opdrachtgevers ben ik op zoek naar interim Paralegals.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.