nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

GDPR

Data items to be shared - Applicable Personal Data

 

Omschrijving Details
Onderwerp van de verwerking

De partijen erkennen en aanvaarden dat zij persoonsgegevens verwerken in het kader van of in verband met de overeenkomst als onafhankelijke verantwoordelijken voor de verwerking van persoonsgegevens.

RW verwerkt persoonsgegevens, waaronder cv's van kandidaten, om haar wervingsdiensten aan de opdrachtgever te leveren.

De klant verwerkt persoonsgegevens die door RW worden gedeeld om zijn wervingsdoelstellingen te vervullen.

Duur van de verwerking Zoals bepaald door elke partij die onafhankelijk handelt.
Aard en doeleinden van de Verwerking

De aard van de verwerking is het verzamelen, vastleggen, ordenen, structureren, opslaan, bijwerken of wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of op andere wijze ter beschikking stellen, samenbrengen of combineren, beperken, wissen of vernietigen van persoonsgegevens (al dan niet via geautomatiseerde procedés).

Het doel van de verwerking is het uitvoeren van wervingsbeoordelingen, pre-employment/pre-engagement screening en het voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Categorieën van persoonlijke gegevens Behoudens wettelijke beperkingen omvatten de categorieën persoonsgegevens onder meer namen, adressen, geboortedata, telefoonnummers, e-mailadressen, functietitels, werk- (en/of opleidings)geschiedenis, professionele lidmaatschappen en kwalificaties, historische salarisgegevens, documenten met betrekking tot het recht om te werken (visa/paspoorten), strafbladen, kredietgegevens, identificatiedocumenten (rijbewijzen, paspoorten, identiteitskaarten), nationale verzekeringsnummers, pensioenbijdragen.
Categorieën van betrokkkenen Werknemers, agenten en leveranciers van elke partij en kandidaten voor werving (indien van toepassing).
Plan voor teruggave en vernietiging van de gegevens zodra de Verwerking is voltooid De partijen verwerken de persoonsgegevens voor de duur van de overeenkomst en voor zolang als nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor de persoonsgegevens zijn verzameld, met inachtneming van de vereisten van de toepasselijke wetgeving.
E-mailadres contactpersoon gegevensbescherming RW Dataprotection@robertwalters.com

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.