nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Gelijkheid, diversiteit & inclusie

Wij geloven in de kracht van een divers wereldwijd personeelsbestand dat opkomt voor het recht van mensen om hun ware, authentieke zelf te zijn.

Voortdurend een divers netwerk aan talent ontwikkelen

Wij streven er voortdurend naar ons netwerk van divers talent op te bouwen en te ontwikkelen. Met een aantal strategieën en als experts op LinkedIn zijn wij specialist in het opbouwen van diverse kandidatenpools, zelfs wanneer wij geen opdrachten uitvoeren. De weg naar een nieuwe job verschilt aanzienlijk van individu tot individu, waarbij factoren als leeftijd en geslacht van een kandidaat een rol spelen in de zoektocht. Wij gebruiken een reeks hulpmiddelen, waaronder videotechnologie, geavanceerde testplatforms, multi-channel reclame en partnerships en evenementen, om professionals met alle achtergronden en de juiste vaardigheden voor de job te bereiken.

Advertentiepakket op maat om aan uw behoeften te voldoen

Organisaties weten vaak niet hoe ze hun personeelsbestand op een doeltreffende manier kunnen diversifiëren. Als experts in reclame, marktanalyse en headhunting van kandidaten weten wij hoe we diverse talentpools kunnen aantrekken, de algemene zichtbaarheid van uw advertenties kunnen verhogen en de diversiteit van de sollicitaties kunnen vergroten via onze op maat gemaakte D&I-advertentiepakketten.

Toonaangevende D&I-evenementen

Nu er zoveel opportuniteiten zijn om een verschil te maken, kijken onze klanten steeds vaker naar ons om hun plannen voor verandering te ondersteunen en te begeleiden. Wij geloven in een nauwe samenwerking met ons klantennetwerk om D&I op de werkplek te bevorderen via onze webinars, evenementen en podcasts. Dankzij dergelijke evenementen kunnen we voortdurend onze eigen interne personeelsdiversiteit en onze externe dienstverlening aan onze klanten verbeteren door samen te leren van best practices op het gebied van D&I.

Opleiding rond onbewuste vooroordelen

Het diversiteitsbeleid van de Robert Walters Groep vormt een essentieel onderdeel van ons opleidingsprogramma. Alle medewerkers nemen deel aan diversiteitsworkshops en volgen een training over onbewuste vooroordelen. Wij zijn ook sterke partnerschappen aangegaan met D&I-experts, waaronder aanbieders van trainingen in onbewuste vooroordelen, en zijn graag bereid om bedrijven die onbewuste vooroordelen intern onder de loep nemen te introduceren en aan te bevelen.

Focus op vaardigheden in CVs

Tijdens de screening van kandidaten kunnen we cv's anonimiseren om zo het risico van onbewuste vooroordelen te beperken. Door te kiezen voor een CV op basis van vaardigheden kunnen wij ons meer focussen op overdraagbare vaardigheden en ervaring van een persoon, waardoor wij onze zoektocht kunnen verbreden en een meer diverse selectie van professionals kunnen overwegen dan wanneer de zoektocht uitsluitend gebaseerd is op functietitel en kwalificaties.

Innovatie binnen diversiteit en inclusie

Het Robert Walters Innovatieteam richt zich op het gebruik van innovatieve technologie om zowel onze rekruterings- als diversiteitsprocessen te verbeteren. Dit omvat nieuwe manieren om talent te beoordelen en verder te gaan dan het CV. Dit betekent dat wij het voortouw nemen bij het testen van technologie of innovaties die klanten beter kunnen voorzien van diverse en inclusieve talentpools. Als toegevoegde waarde kan ons innovatieteam bedrijven ook adviseren over hun eigen D&I-strategie.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.