Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Commercial Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Hellevoetsluis

Datum gepost: 10 december 2018

Ben jij de nieuwe Commercial Business Controller van Farm Frites? Krijg jij energie van het challengen van een Sales organisatie? Lever jij graag een bijdrage aan de verdere professionalisering van de (commercial) business control functie? Lees dan verder over deze prachtige rol binnen een toonaangevend internationaal familiebedrijf in de regio Rotterdam!
Manager Finance & Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Leiden

Datum gepost: 10 december 2018

In deze MT functie rapporteer je direct aan de bestuurder en je stuurt twee medewerkers Financiën aan. Het doel van de functie is het vormgeven aan en uitvoeren van het financieel beleid door het verstrekken van analyses en informatie ten behoeve van een effectieve en efficiente sturing en beheersing van Matchis. Met als doel om Matchis optimaal te faciliteren in het bereiken van de organisatiedoelstellingen.
Business Controller

Salaris: €55,000 - €65,000 per year + bonus+auto

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 19 november 2018

Heb je enkele jaren werkervaring opgedaan binnen de big4 Advisory afdeling of als business controller en ben je toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Voor onze opdrachtgever Sator zijn wij op zoek naar een financieel talent dat hun team komt uitbreiden en die een bijdrage gaat leveren aan de verdere professionalisering en groei van de organisatie.
Business Analyst

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + bonus + auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 november 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Business analist

Salaris: €47,000 - €67,000 per year

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor de grootste scheepsbouwer van Europa? Damen Shipyards zoekt een Business analist! Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt.
Finance Analist

Salaris: €53,000 - €73,000 per year

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor één van de grootste scheepsbouwers van Europa? Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt. Het Financieel Management van Damen Shipyards Group is even complex als uitdagend. Het kent specialisaties op het gebied van Treasury, Tax, Compliance, Group Control, Business Control en Insurance. Je werkt samen met totaal 20 collega’s binnen deze vakgebieden.
Controller

Salaris: €4,000 - €5,395 per month

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 5 november 2018

Voor De Zellingen zijn wij op zoek naar een Controller met uitstekende analytische vaardigheden en een interesse in intramurale zorg. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben.
Teamleider Business Controller

Salaris: €5,000 - €6,200 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 26 oktober 2018

Voel jij je betrokken bij wetenschap en wetenschappelijk onderzoek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een zelfstandig bestuursorgaan met een wettelijk vastgelegde missie en taken? Dan hebben wij een rol als Teamleider Business Controller voor jou bij NWO in Den Haag.
Financial Controller

Salaris: €5,000 - €5,993 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 24 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Director Revenue Management NL/BE

Salaris: €79,000 - €84,000 per year

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 18 oktober 2018

Would you like to work for one of Europe's biggest organisations in tourism? And are you familiar with the hotel/travel industry? Then read further and learn more about this wonderful opportunity.