Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Business analist

Salaris: €47,000 - €67,000 per year

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 14 augustus 2018

Wil jij werken voor de grootste scheepsbouwer van Europa? Damen Shipyards zoekt een Business analist! Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt.
Financial Controller Nederland

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 augustus 2018

Voor het hoofdkantoor van Media Markt zoeken wij een energieke en daadkrachtige Financial Controller voor de Nederlandse business (ca. 50 filialen & webshop). Ben jij sterk op het gebied van o.a. financial control, management reporting & analysis en forecasting? Krijg jij energie van verandering. het aanbrengen van structuur en het verder professionaliseren van de controlfunctie? Lees dan verder!
Assistant Controller

Salaris: €55,000 - €60,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 augustus 2018

We are recruiting an Assistant Controller who will strengthen the finance team of a recently set up joint venture between two market leading edible oils manufacturers. This is an excellent position for a talented financial who is ready for the second or third step in his/her career and who wants to put his skills and experience to the test in a demanding and challenging international environment.
Project Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 31 juli 2018

Fugro Marine is mainly focused on Marine Site Characterisation services and is looking for a Project Controller based in Nootdorp, NL. This part of the Fugro organisation of ~300 employees operates 6-10 geotechnical investigation and geophysical survey vessels. We work internationally for international clients on investigations for offshore wind farms and other offshore sites. Would you like to work for an industry leader in global offshore and onshore geotechnical services?
Financial Controller

Salaris: €5,000 - €5,500 per month + bonus

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 30 juli 2018

Voor Sator in Schiedam ben ik op zoek naar een Financial Controller. Sator is marktleider op het gebied van handel en distributie van automotive onderdelen en is onderdeel van het Amerikaans beursgenoteerde LQK. De omzet is gegroeid van 250 mln in 2012 naar 850 mln in 2018 en ze hebben de ambitie om dit nog verder te laten groeien.
Controller

Salaris: €3,800 - €5,392 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 juli 2018

Ben jij in staat de kwaliteit van de financiele administratie te borgen en IZER verder te helpen met het realiseren van onze ambities? IZER heeft de processen rond de bedrijfsvoering deels intern en deels extern belegd.
Internal Audit

Salaris: €60,000 - €70,000 per annum + company car

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 27 juli 2018

Voor Center Parcs ben ik op zoek naar een Internal Auditor. Wil jij onderdeel zijn van een toonaangevende organisatie in de vakantie branche en vind jij het leuk om op pad te zijn? Audits doen op locatie en veel nieuwe mensen te ontmoeten? Kom dan vandaag nog met mij in contact.
Assistent Unit Controller

Salaris: €5,800 - €6,300 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 juli 2018

Ben jij op zoek naar een carrièrestap als controller binnen het grootste domein van TNO, namelijk Defensie? Wil jij bijdragen aan de missie van TNO: Innovation for life? Dan hebben wij een zeer interessante functie als Assistent Unit Controller die onder leiding van de Unit Controller vorm geeft aan de project controlling van de Unit: Defense Safety & Security.
Financial Controller

Salaris: €3,900 - €4,639 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 juli 2018

Heb jij lef, ben jij een boekhoudkundig expert, durf jij aan te pakken en ben jij de energie tussen de financiële administratie en financieel adviseurs? Word jij de zorgdrager voor betrouwbare en tijdige rapportages naar het MT? Lees dan nu verder... Wij zijn voor Stichting Boor op zoek naar een Financial Controller.
Group Business Analyst

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 juli 2018

For Fugro N.V. we are recruiting a Group Business Analyst. This is an exciting position for a high potential who wants to make a step towards a position with board level exposure at a complex and dynamic stocklisted company.