Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Lead Internal auditor

Salaris: €65,000 - €80,000 per year + + benefits

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 20 september 2019

For a global operating company near The Hague we are looking for an experience Internal Auditor who wants to operate in a global and dynamic environment.
Finance Analyst

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2019

Ben jij een Financial controller of Finance Analyst met gevoel voor commercie? Ben jij op zoek naar een positie met veel variatie en vrijheid? Voor een IT organisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Financial Analyst. Interesse? Reageer direct!
Interim Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2019

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals. Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim Manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Head of Financial Planning & Analysis

Salaris: Negotiable

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 19 september 2019

Ben jij een ondernemende financial die graag fungeert als “challenger” voor een Sales organisatie? Ben jij sterk in het ontsluiten van data en de conversie naar inzichtelijke management informatie? Beschik jij over het echte “business control DNA” en heb jij affiniteit met food & beverages/retail? Reageer dan vandaag op deze Head of Financial Planning & Analysis rol bij Koninklijke De Kuyper.
Accountant Benelux

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 september 2019

For our client Nufarm in Capelle a/d IJssel I am looking for a Financial Controller. Nufarm is a producer of agricultural chemicals and markets its products in over 100 countries around the world. Are your accounting and controlling skills point accurate? And would you like to work for a worldwide production company? Call me today.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 18 september 2019

Voor een prachtige organisatie actief in de retail zijn wij op zoek naar een energieke Business Controller. Heb jij enkele jaren werkervaring opgedaan als Business Controller of binnen de Big4 Advisory divisie? Wil jij onderdeel uitmaken van een organisatie die sterk groeit? Reageer direct of neem contact met mij op.
Interim Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 september 2019

Door de professionalisering van de non-profit industrie krijgen wij regelmatig het verzoek een interim finance manager te koppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of interim finance professional in wording? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Interim Financial Accountant

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 september 2019

Robert Walters is wereldwijd een toonaangevende specialist op het gebied van werving en selectie en de bemiddeling van interim professionals. Regio Rotterdam en Den Haag huisvest meerdere grote opdrachtgevers waarvoor Robert Walters regelmatig wordt ingezet om een interim financial accountant te werven. Een interim financial accountant wordt ingezet om de organisatie tijdelijk te ondersteunen in een periode van verandering.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 september 2019

We are looking for a Financial Controller for a leading international company in the FMCG industry. Are you working for an audit firm or do you have a Big4 background and working in the business? Do you have a good understanding or interest of the US market? Apply on the link below.
Interim Business Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 september 2019

Voor diverse opdrachtgevers binnen de Energie en Telecom sector in de regio Zuid-Holland zijn wij geregeld op zoek naar een Interim Business Controller.