Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: €5,000 - €6,300 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Teamleider Business Controller

Salaris: €5,500 - €6,696 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 22 oktober 2018

Voel jij je betrokken bij wetenschap en wetenschappelijk onderzoek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een zelfstandig bestuursorgaan met een wettelijk vastgelegde missie en taken? Dan hebben wij een rol als Teamleider Business Controller voor jou bij NWO in Den Haag.
Director Revenue Management NL/BE

Salaris: €79,000 - €84,000 per year

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 18 oktober 2018

Would you like to work for one of Europe's biggest organisations in tourism? And are you familiar with the hotel/travel industry? Then read further and learn more about this wonderful opportunity.
Commercial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Hellevoetsluis

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij de nieuwe Commercial Controller van Farm Frites? Krijg jij energie van het challengen van een Sales organisatie? Lever jij graag een bijdrage aan de verdere professionalisering van de (commercial) business control functie? Lees dan verder over deze prachtige rol binnen een toonaangevend internationaal familiebedrijf in de regio Rotterdam!
Concern Controller / Coördinator afdeling Control

Salaris: €4,300 - €5,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 oktober 2018

Voor de afdeling Control & Kwaliteit (C&K) bij het hoofdkantoor bij Pameijer in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Concern Controller die een bijdrage gaat leveren aan het onderzoeken en analyseren van marktontwikkelingen en deze gaat implementeren in de strategie.
Business Analyst

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + bonus +auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 oktober 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Concerncontroller

Salaris: €75,000 - €90,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 2 oktober 2018

Ben jij zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en wil jij zelf bepalen hoe je je werkdag invult? Voor Vereniging van Nederlandse Gemeenten ben ik op zoek naar een Concerncontroller. Vereniging van Nederlandse Gemeenten behartigt de belangen van 380 gemeenten in Nederland.
Controller

Salaris: €55,000 - €75,000 per year

Locatie: Sliedrecht

Datum gepost: 2 oktober 2018

Klinkt een Controller rol met leidinggevend aspect binnen een open en maatschappelijke organisatie in de zorgsector jou als muziek in de oren? Voor Stichting Waardeburgh ben ik op zoek naar een proactieve Controller die van aanpakken weet, risicogevoelig is, het leuk vindt om invulling te geven aan zijn/haar eigen rol en op de hoogte is van marktontwikkelingen binnen de zorg.
Solution Manager Finance

Salaris: €65,000 - €90,000 per year

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 21 september 2018

As Solution Manager Finance you act as a sparring partner for the business process owner(s) regarding a specific End2End process. You will advise BPO's about deploying enterprise applications. You will optimize business processes and information and provide an optimal fit between Finance processes and supporting IT applications (functionality).
Business Controller (32-36u)

Salaris: €4,500 - €5,188 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2018

Ben jij op zoek naar een zelfstandige uitdagende functie in een complexe en dynamische omgeving, met veel variatie in werkzaamheden, veel sociale contacten en een prettige werksfeer? Lees dan snel verder.