Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Salaris: €70 - €95 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2022

Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in het onderwijs regelmatig op zoek naar Interim Controllers. Heb je een financiele achtergrond en ervaring of ambitie om te werken in het onderwijs? Lees dan snel verder.

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Locatie: Rijswijk

Datum gepost: 30 november 2022

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) is Aethon een totaalleverancier van personeel. Het is een commerciële, dynamische en snelgroeiende organisatie. Je werkt aan maandelijkse rapportages en analyse van de bedrijfsresultaten die ervoor zorgen dat je juiste beslissingen kunnen worden genomen. Je houdt je bezig met businessplannen, doelstellingen en projecties. Als een belangrijke businesspartner voor de organisatie ondersteun je commercie, de business units en de directie.

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Rijswijk

Datum gepost: 30 november 2022

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) is Aethon een totaalleverancier van personeel. Het is een commerciële, dynamische en snelgroeiende organisatie. Als Financial Controller wordt je verantwoordelijk voor de verslaglegging, rapportages en analyses voor Aethon Groep. Er is een belangrijke rol voor je weggelegd in procesverbetering, optimalisaties en IT / Software upgrades.

Salaris: €65,000 - €80,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 november 2022

Voor onze opdrachtgever Wayland zijn we op zoek naar een ondernemende Controller die van aanpakken weet. Je zult de financiële verantwoordeling onder je hoede nemen voor de activiteiten binnen Energy & Real Estate bij dit groeiende en innovatieve familliebedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €60 - €90 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 november 2022

Heb je corporatie-ervaring in loondienst en wil je dit voortzetten als interim professional bij andere woningcorporaties bij jou in de regio? Of ben je een ervaren interimmer met een mooi trackrecord in de sector? Lees verder en wij komen graag met je in contact.

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2022

Voor onze opdrachtgever Wayland zijn we op zoek naar een ondernemende Controller die van aanpakken weet. Je zult de financiële verantwoordeling onder je hoede nemen voor 3 planten kwekerijen bij dit groeiende en innovatieve familliebedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €55 - €75 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2022

Voor diverse organisaties binnen de infra, bouw, offshore, techniek en maritieme sector in de regio Rotterdam zijn wij continue op zoek naar Interim Financial Accountants. Opdrachtgevers waarvoor wij werken zijn nationale en internationale organisaties in de regio van Zuid-Hollland en Zeeland.

Salaris: €55 - €85 per hour

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 22 november 2022

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Den Haag zijn wij doorgaans op zoek naar sterke finance Interim professionals in verschillende sectoren en op verschillende niveaus. Ook staan wij hierin open voor startende interim kandidaten rechtstreeks vanuit de accountancy.

Salaris: €75 - €95 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2022

Momenteel zoeken wij Interim professionals voor meerdere gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven in de regio Rotterdam.

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.