Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Internal Auditor

Salaris: €50,000 - €65,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 15 november 2019

Als internal auditor bij Post NL zorg je voor de uitvoering van IT, Operational en Financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is gedegen projectmanagement, sterk probleem analyserend en oplossend vermogen én creativiteit voor nodig.
Concern Controller

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 15 november 2019

Draag jij de verantwoordelijkheid voor de begroting van één van de grootste wetenschapsinstellingen van Nederland?
Concern Controller

Salaris: €70,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 november 2019

Als Concern Controller bij NWO ben je samen met het team onder andere verantwoordelijk voor de integrale sturing op de planning & control-cyclus en de kwaliteit van de daaraan gerelateerde producten zoals de begroting en de managementrapportages. Zoek jij een functie waarin je onder andere bezig bent met complexe begrotingen en direct adviseert aan het bestuur? Lees dan snel verder!
Group Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Barendrecht

Datum gepost: 11 november 2019

ICT Group N.V. is een Nederlands beursfonds (small-cap) en heeft diverse dochtermaatschappijen in Nederland, België, Bulgarije, Duitsland en Zweden. ICT Group biedt al ruim 40 jaar lang slimme en innovatieve ICT oplossingen voor bedrijven in technologische en industriële markten. Voor ICT Group zoeken wij een energieke en doortastende Group Financial Controller.
Lead Internal auditor

Salaris: €65,000 - €80,000 per year + + benefits

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 7 november 2019

For a global operating company near The Hague we are looking for an experience Internal Auditor who wants to operate in a global and dynamic environment.
Interim Financial Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 31 oktober 2019

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals. Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim Manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Business Unit Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 31 oktober 2019

Als Business Unit Controller heb je een belangrijke rol binnen de business unit Infra van Evides, met een directe impact op de watervoorziening in ons land. Je bent verantwoordelijk voor de cijfers en daagt de business uit in je rol als sparring partner en adviseur.
Business Intelligence Controller

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor ANWB, een organisatie met een zeer divers aanbod aan producten en diensten, zoek ik een Business Intelligence Controller.
Financial Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor onze klant LBC Tank Terminals ben ik op zoek naar een Financial Controller. LBC is een van 's werelds grootste onafhankelijke exploitanten van vloeibare bulk opslagfaciliteiten voor de chemie- en olieproducenten. Wil jij werken voor een toonaangevende internationale organisatie midden in de prachtige Rotterdamse Botlek? Ben jij sterk op het gebied van accounting en wil je betrokken zijn bij interessante projecten die de business veranderen? Kom dan snel met mij in contact!
Controller Vastgoed

Salaris: €65,000 - €85,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 oktober 2019

Voor een organisatie met de nodige uitdagingen op het vlak van vastgoed zoek ik een controller. Je geeft advies en neemt de leiding bij vraagstukken en investeringsbeslissingen op het vlak van ontwikkeling en renovatie.