Accounting en finance vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in de regio Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Salaris: €75,000 - €85,000 per jaar + 13e maand

Locatie: Spijkenisse

Datum gepost: 2 oktober 2023

Voor Scandia Gear zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Dit familiebedrijf ontwerpt, produceert en levert al bijna 50 jaar veiligheidskleding en PBM's aan de maritieme offshore en cruise-industrie. Als de Finance Manager stuur je een team aan van 7FTE en ben je verantwoordelijk voor de verdere digitalisering en professionalisering van de finance afdeling. Benieuwd naar deze positie? Lees dan snel verder!

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 28 september 2023

Voor onze klant Teleperformance, gelegen in Zoetermeer, zijn wij op zoek naar een ervaren Finance Manager. Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij je spart met de Financial Controllers en Business Controllers en krijg je energie van het verbeteren van processen? Ben je communicatief sterk en bewaak je makkelijk het overzicht? Lees dan verder!

CFO

Salaris: auto

Locatie: Delft

Datum gepost: 27 september 2023

Voor het ondernemende en snelgroeiende Waada The Movement zoek ik een CFO. Lees snel verder!

Salaris: €80,000 - €100,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 26 september 2023

ANWB heeft een nieuwe business line: ANWB Energie. Van hieruit wordt energie geleverd tegen inkoopprijs. Dit groeit ontzettend hard, en daardoor is er een vacature voor een business controller met kennis van de energie(leverings)markt. Lees snel verder!

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 26 september 2023

Denk jij out of the box, ben je sterk communicatief en werk je graag in een team? In deze rol bij Teleperformance, gelegen in Zoetermeer, speel je een cruciale rol in het verbeteren van processen en het opzetten van business cases. Interesse? Lees dan gauw verder!

Salaris: €75,000 - €83,000 per jaar + auto, eindejaarsuitkering, pensioen

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 25 september 2023

Voor HR Via Care, ook wel Career Rebels genoemd, zijn wij op zoek naar een Manager Finance & Control. Deze functie is super dynamisch, veelzijdig en afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, rapportage en de analyse. Je werkt in de volle breedte van het vak. Je stelt de jaarrekeningen op en hebt contact met de accountants. Ben jij een ervaren Finance Manager en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: €90,000 - €100,000 per jaar

Locatie: Gouda

Datum gepost: 21 september 2023

Voor BAM Infra zijn wij op zoek naar een Project Controller voor het Fehmarn project in Duitsland. De 18 km lange tunnel verbindt Duitsland met Denemarken en ’s werelds langste afgezonken weg- en spoorwegtunnel! Ben jij niet gebonden aan Nederland en lijkt het jou leuk om internationaal ervaring op te doen als Project Controller? Lees dan snel verder!

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 september 2023

Voor onze opdrachtgever KPN zijn we op zoek naar een assertieve Financial Analyst, interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Salaris: €90,000 - €105,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 september 2023

Wie wil er nou niet werken voor een moderne, progressieve organisatie die voorop loopt in de strijd voor de energietransitie? Ooh ja, je hebt ook nog eens een uitdagende financiële baan met goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden plus een fijne werkgever! Solliciteren maar!