Financial analyst vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal financial analyst rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke financieel analist vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor financieel analist hieronder.

Zoekresultaten

Data Risk Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 september 2019

Voel jij je thuis in een dynamische en complexe omgeving? Krijg jij energie van het analyseren, interpreteren en vertalen van data? Heb je ruime ervaring binnen de financiële sector? Ben jij communicatief sterk en oplossingsgericht? Dan is de rol van Data Risk Controller bij Quion jou op het lijf geschreven!
Sales Analyst

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 september 2019

I am looking for a Sales Analyst for a International Medical Device company in Amsterdam. Do you have at least 4 year work experience? Apply now!
Business Analyst

Salaris: €44,000 - €55,000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 4 september 2019

Voor de Brocacef Group ben ik op zoek naar een Business Analyst, heb jij 2-3 jaar werkervaring en ben je analystisch sterk? Lees dan snel verder!
FP&A Analyst

Salaris: €45,000 - €55,000 per year + bonus

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 19 augustus 2019

Voor Mediq ben ik op zoek naar een FP&A Analyst. Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring en sta je open voor een nieuwe stap met veel doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder.