Financial analyst vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal financial analyst rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke financieel analist vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor financieel analist hieronder.

Zoekresultaten

Sales Analyst

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 juli 2019

I am looking for a Sales Analyst for a International Medical Device company in Amsterdam. Do you have at least 4 year work experience? Apply now!
Interim Data Analist Beleggingen

Salaris: Negotiable

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 15 juli 2019

Voor een grote verzekeraar in het midden van het land zijn we op zoek naar een interim data analist beleggingen. Ideale kandidaat is een financial met aantoonbare data management ervaring op het gebied van beleggingen. De werkzaamheden bestaan uit het verder opzetten van het datamodel, up to date houden van het data governance handboek en verder uitbouwen van de activiteiten inzake data control. Duur: minimaal 4 maanden. Start: uiterlijk 1 september.
Business Analyst

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij een fruitliefhebber? Ben jij analytisch en wil jij fungeren als de business partner voor de business bij een internationale organisatie? Voor Fyffes marktleider in fruit- zoeken wij een communicatieve en energieke Business Analyst? Reageer snel!