Finance manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. Bekijk onze vacatures voor finance manager hieronder.

 

Zoekresultaten

Finance manager

Salaris: Competitive

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 9 december 2016

Heb jij een gedegen achtergrond in accounting en ben jij toe aan je tweede of derde stap in je carrière? Ben jij proactief en heb jij ervaring met het aansturen van een team? Voor Nespresso zijn wij op zoek naar een Accounting Manager. Nespresso is de marktleider in koffiemachines, capsules en koffie accesoires.
Interim Finance Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 december 2016

Bij de interim finance divisie van Robert Walters ontzorgen wij het bedrijfsleven door een interim finance manager te kopppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Finance Manager

Salaris: €60000 - €65000 per annum + other benefits

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2016

Ben jij een gedreven Finance Manager? Heb jij uitstekende people management skills? Heb je ook nog eens uitgebreide ervaring met financieel-administratieve processen? Ben je een bioscoopfan? Scroll dan verder.
Finance Manager

Salaris: €85000 - €95000 per year + competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2016

Are you an internationally minded Finance Manager with at least eight years of experience? Are you up for a challenge and ready to build a team at a new HQ here in Amsterdam? For a renewable energy organisation I am currently looking for the right hand of the Vice President Finance based here in Amsterdam.
Hoofd Administratie

Salaris: Competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 december 2016

Wil jij werken voor een van de meest toonzettende speler in de overslag industrie in de regio Rotterdam? Lees dan verder.
Finance Manager

Salaris: €55000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Voor een logistieke dienstverlener in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Finance Manager met uitstekende leidinggevende kwaliteiten. De organisatie is wereldwijd actief en kenmerkt zich door hun professionele werkwijze en enthousiaste medewerkers.
Head of Accounting

Salaris: €75000 - €80000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 november 2016

For an international and leading production organisation in the area of Eindhoven, we are looking for a Head of Accounting, who wants to work in a dynamic environment, is a people manager and loves to coach a group of accounting professionals and likes to travel within the EU for this job.
Manager Bedrijfsvoering

Salaris: Negotiable

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 3 november 2016

Voor een culturele instelling in de omgeving van Nijmegen ben ik op zoek naar een Manager Bedrijfsvoering voor 32-36 uur. Heb jij een Financiele achtergrond en ben je toe aan de volgende stap in een brede functie? Lees dan verder.
Hoofd Administratie

Salaris: Competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 november 2016

Wil jij werken voor een van de meest toonzettende speler in de overslag industrie in de regio Rotterdam? Lees dan verder.