Finance manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. Bekijk onze vacatures voor finance manager hieronder.

 

Zoekresultaten

Finance and Accounting Manager Real Estate & Construction

Salaris: Negotiable

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 11 april 2018

Are you RA, RC or equivalent? Do you find Real Estate & Construction interesting and do you have good knowledge of IFRS16? Would you love to work for Ahold Delhaize? Please scroll down.
Finance & Accounting Manager Record to Report

Salaris: Negotiable

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 11 april 2018

Would you like to build your own team within a large retailer? Do you have a background in Audit, Accounting or Controlling? And excellent stakeholder management skills? For Ahold Delhaize we are looking for an enthusiastic manager who is eager to improve the closing processes and to provide valuable insights together with the other teams.
Finance and Accounting Manager Etos and Gall & Gall

Salaris: Negotiable

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 11 april 2018

Have you always been interested in working for a large retail company? Are you excellent in Accounting and Finance? And are you RA, CPA, RC or equivalent? Would you love to manage a team? For Ahold Delhaize we are looking for a Finance and Accounting Manager Etos and Gall & Gall.
Manager Finance & IT

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 6 april 2018

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met een stevige leidinggevende en financieel inhoudelijke component in een dynamische werkomgeving? Dan is de functie van Manager Finance & IT bij Laurentius wellicht jouw ideale vervolgstap!
Junior Teamleader Accounting

Salaris: Negotiable

Locatie: Best

Datum gepost: 28 maart 2018

Voor de Finance afdeling van Aldi in Best zoek ik een Junior Teamleader Accounting. In deze functie rapporteer je aan de Manager Finance en stuur je zes financiele medewerkers aan. Je draagt zorg voor strakkere processen en de aansturing/ontwikkeling van het team.
Hoofd Financiële Administratie

Salaris: €3,400 - €4,600 per month + bonus

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 maart 2018

Voor de Hogeschool der Kunsten in Den Haag ben ik op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus en alle financiële aangelegenheden van de Hogeschool. De afdeling bestaat uit een team van 5 medewerkers die werkzaam zijn op één van de twee locaties. Als Hoofd Financiële Administratie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je geeft leiding aan de 4 financiële medewerkers en rapporteert aan het Hoofd Financiën/de Controller.
Finance Manager

Salaris: €4,500 - €5,500 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 23 maart 2018

Ben jij op zoek naar een eindverantwoordelijke rol in de accounting & reporting voor een wereldwijde speler binnen de handel industrie? Heb jij affiniteit met deze business, grote transacties en ben jij de aangewezen financial die een boekhouding met verschillende internationale entiteiten op orde houdt en optimaliseert? Word jij de nieuwe aanwinst van Oryx in de rol van Finance manager? Lees dan nu verder.
Manager Finance

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2018

Ben jij een daadkrachtige en ambitieuze Finance Manager of (extern Accountant) met een passie voor accounting & reporting? Pas jij goed in een no-nonsense omgeving en ben je toe aan een 2e of 3e stap? Reageer dan direct!
Finance Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 11 april 2018

Voor een logistieke organisatie in de omgeving van Tilburg ben ik op zoek naar een Finance Manager! Heb jij kennis van een volledige bedrijfsadministratie, geeft het je energie een team aan te sturen en krijg je energie van het maken van rapportages? Dan ben ik op zoek naar jou!
Interim plant controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 april 2018

Ben je een interim plant controller die veel ervaring heeft met zowel capex control als SAP? Vindt je het interessant om ruwe data te vertalen naar stuurinformatie? Lees dan snel verder.