Finance manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. Bekijk onze vacatures voor finance manager hieronder.

 

Zoekresultaten

Manager Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2900 - €3735 per month

Locatie: Leiden

Datum gepost: 15 februari 2017

Voor GGZ Rivierduinen zijn wij op zoek naar een manager decentrale zorgadministratie. Jouw grootste taak is het leiding geven aan de medewerkers zorgadministratie. In het dynamische zorglandschap waarbij een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden wordt gevraagd is GGZ Rivierduinen op zoek naar een ervaren manager. De organisatie heeft meerdere verandertrajecten achter de rug waardoor ze op zoek zijn naar iemand die helpt met het opbouwen van het team.
Manager Finance

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 februari 2017

Voor een zorginstelling in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een manager finance. Het betreft een VVT instelling waar in het komende half jaar veel gaat gebeuren.
Manager Projectadministratie

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij bedreven in verandermanagement op mensen, systemen en processen? Ben jij een tactvolle maar tevens daadkrachtige people-manager? Heb jij ervaring met automatiseringstrajecten en centralisatie van administraties? Voor een toonaangevende, technische dienstverlener binnen de energiesector zoeken wij een ervaren en stevige Manager Projectadministratie.
Interim Finance Manager

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Bij de interim finance divisie van Robert Walters ontzorgen wij het bedrijfsleven door een interim finance manager te kopppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Finance Manager

Salaris: €50000 - €62000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 2 februari 2017

Do you enjoy fishing and finance? Would you love to work for a top European leading angling company? Are you excellent in Accounting and Controlling? 3 times a YES? Then we are looking for you.
Group Financial Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 26 januari 2017

Prachtige instapfunctie voor een (beginnend) Manager uit de accountancy/Big 4. Onze opdrachtgever is een internationale marktleider in engineering en projecten. Voor de afdeling Group Accounting & Reporting zoeken wij een ambitieuze Group Financial Controller.