Finance manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. Bekijk onze vacatures voor finance manager hieronder.

 

Zoekresultaten

Finance Manager

Salaris: €7,000 - €9,000 per month + bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 januari 2019

The Head of Finance – Netherlands / Belgium is a senior level role within the Europe and Other Europe Finance and Commercial teams. The job holder will be responsible for all aspects of Finance within these countries.
Finance Manager

Salaris: €80,000 - €90,000 per year

Locatie: Hulst

Datum gepost: 7 januari 2019

Voor Linex Prefab Daksystemen, gevestigd in het Zeeuws-Vlaamse Hulst, ben ik op zoek naar een Finance Manager. Wil jij een leidinggevende en eindverantwoordelijke rol in een groeiende organisatie en heb jij affiniteit met de bouw-sector? Reageer dan vandaag nog!
Manager Zorgadministratie / Meewerkend Voorman

Salaris: €3,195 - €5,130 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 4 januari 2019

Wij zoeken een Meewerkend Manager Zorgadministratie voor stichting Reinaerde. De officiële titel is Procesbegeleider; Je stuurt het team functioneel aan, maar niet hiërarchisch. Naarmate je meer aan kan zal je meer beslissingsbevoegdheden krijgen.
Plant Controller

Salaris: €75,000 - €85,000 per year

Locatie: Bergen op Zoom

Datum gepost: 4 januari 2019

Voor Polytec Group, een toonaangevende ontwikkelaar en producent van hoogwaardige kunstofonderdelen, ben ik op zoek naar een Plant Controller. Je wordt verantwoordelijk voor de productieplant in het Nederlandse Putte. Ben jij een aanpakker en sta je graag met beide voeten midden in de business? Neem dan vandaag nog contact met me op.
Manager Accounting

Salaris: €70,000 - €80,000 per year + bonus

Locatie: Houten

Datum gepost: 2 januari 2019

Kan jij als geen ander schakelen tussen strategisch en operationeel niveau? Ben jij een echte teamplayer, die ook de lijnen kan uitzetten en strategische doelen kan stellen? Voor het Finance Department op het hoofdkantoor in Houten zijn wij op zoek naar een Manager Accounting.
Finance Manager

Salaris: €5,015 - €6,019 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 december 2018

Are you ready for the next step in your career? Do you have experience in Controlling and do you understand the challenges a large FMCG company faces? Would you love to work closely with the business and do you have a commercial mind-set? We are currently recruiting for a Finance Manager position at John West.
Manager Finance & Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Leiden

Datum gepost: 10 december 2018

In deze MT functie rapporteer je direct aan de bestuurder en je stuurt twee medewerkers Financiën aan. Het doel van de functie is het vormgeven aan en uitvoeren van het financieel beleid door het verstrekken van analyses en informatie ten behoeve van een effectieve en efficiente sturing en beheersing van Matchis. Met als doel om Matchis optimaal te faciliteren in het bereiken van de organisatiedoelstellingen.
Interim controller

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 januari 2019

Door de professionalisering van de non-profit industrie krijgen wij bij Robert Walters regelmatig het verzoek een interim finance manager te koppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Hoofd Financiële Administratie

Salaris: €3,400 - €4,600 per month + bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Voor een organisatie in Zuid Holland ben ik op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus en alle financiële aangelegenheden van de organisatie. Als Hoofd Financiële Administratie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je geeft leiding aan de financiële medewerkers en rapporteert aan de Finance Manager.
Financial Reporting Specialist

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Hoe zou het zijn om als Financial Reporting Specialist te werken bij deze grote internationale speler op het gebied van automotive technologie? Je komt te werken in een succesvolle internationale organisatie en bent verantwoordelijk voor de periodieke afsluiting en rapportage richting het HQ, diepgaande analyses in samenwerking met de Sales Teams en diverse stakeholders. Het is een stevige functie en maakt meetbare impact binnen dit professionele team. Lees meer: