Finance manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. Bekijk onze vacatures voor finance manager hieronder.

 

Zoekresultaten

Group Consolidation Team Lead

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 maart 2019

How would it be to work as a Group Consolidation Team Lead for an international operating Offshore company, located in Amsterdam? It is a challenging and rewarding position wherein you will have lots of business impact and manage a small team. Interested? Read more:
Finance Manager

Salaris: €5,000 - €5,900 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 1 maart 2019

Are you ready for the next step in your career? Do you have experience in Controlling and do you understand the challenges a large FMCG company faces? Would you love to work closely with the business and do you have a commercial mind-set? We are currently recruiting for a Finance Manager position at John West.
Manager Financiën & ICT

Salaris: €6,018 - €6,404 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 20 februari 2019

Ben jij de vernieuwer, de ondernemer, de aanpakker met een IT mind-set die deze organisatie graag naar een hoger niveau tilt? Ben jij de duizendpoot die zowel op het niveau van de financiële administratie als aan tafel bij het MT kan acteren? Lees dan nu verder.
Manager Financial Accounting

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 februari 2019

Heb jij een passie voor het aansturen, optimaliseren en digitaliseren van financial accounting processen? Ben jij een energieke peoplemanager die vanuit de finance functie soepel schakelt met bv ICT, Supply Chain, Marketing en Controlling? Voor MediaMarkt zoeken wij een energieke Manager Financial Accounting.
Teamleader Accounting

Salaris: Negotiable

Locatie: Best

Datum gepost: 6 februari 2019

Voor de Finance afdeling van Aldi in Best zoeken wij een Teamleader Accounting. Ben jij de enthousiaste professional die een team van vijf weet te enthousiasmeren? Wil jij je team volwassen maken en processen optimaliseren, dan ben jij wellicht de juiste kandidaat!
International Finance Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 13 maart 2019

Ben jij avontuurlijk en wil jij graag reizen voor je werk? Ben jij (senior) manager bij een accountancykantoor en wil jij je ook bezig houden met M&A? Voor een internationale organisatie in de FMCG branche zoeken wij een International Finance Manager. Interesse? Lees dan snel verder.
Interim controller

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 maart 2019

Door de professionalisering van de non-profit industrie krijgen wij bij Robert Walters regelmatig het verzoek een interim finance manager te koppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Finance Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Ben jij een finance professional die opereert als meewerkend voorman en als schakel tussen verschillende niveaus van een organisatie? In de rol van Finance Manager stuur je een team aan van 18 fte en ben je onder andere verantwoordelijk voor de beheersing en ontwikkeling van financieel beleid.
Manager General Ledger

Salaris: €70,000 - €82,000 per year + bonus, car

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 februari 2019

Manager General Ledger & Reporting gezocht. Wil jij werken in een omgeving waar je écht tot je recht komt? Waar je alle ruimte krijgt om te laten zien wat je kunt, maar ook om je verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder