Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 20 januari 2017

Beschik jij over een sterke basis in accounting, consolidatie en internal control of een enorme drive om je hierin te ontwikkelen? Dan zijn wij namens Q-Park wellicht op zoek naar jou!
Financial Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 januari 2017

Voor MAG45, van origine een afsplitsing van Philips ben ik op zoek naar een Financial Controller. De ideale kandidaat is een teamspeler, is professioneel, gedreven en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ben jij iemand die van zich van nature pro-actief opstelt en graag meedenkt in optimalisatie van processen om het Finance team naar een hoger plan te tillen? Lees dan vooral verder!
Controller

Salaris: €50.000 - €60.000 per year

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 6 januari 2017

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carriere? Kun jij een stevige Controllersfunctie aan bij een internationale organisatie in het zuiden van Nederland?
(Junior) Financial Controller

Salaris: €45000 - €58000 per year

Locatie: Breda

Datum gepost: 8 december 2016

Laurentius Breda beheert 8.000 woningen en biedt goede en betaalbare huisvesting aan mensen van jong tot oud. Laurentius is voortdurend in beweging. Dat kan ook niet anders! Een corporatie die midden in de maatschappij staat, verandert mee met de ontwikkelingen in de samenleving en de snel veranderende wet- en regelgeving binnen de sector.
Interim Controller met zorgervaring

Salaris: Marktconform

Locatie: Heerenveen

Datum gepost: 20 januari 2017

Voor een zorginstelling in het noorden van het land zoeken wij een interim controller die zich bezig gaat houden als projectleider stuurinformatie.
Assistant Group Controller

Salaris: €60000 - €75000 per year + bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 januari 2017

Are you currently working for a Big 4 firm and are you ready to make your first careerstep into the industry? Do you want to work in an international and demanding environment? We are recruiting an Assistant Group Controller for a stocklisted oil and gas company based in Rotterdam. With assets in 11 countries they are a market leading company in their business.
Financial Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 9 januari 2017

Onze opdrachtgever is een internationale marktleider in engineering en projecten. Voor de afdeling Group Accounting & Reporting zoeken wij een ambitieuze (Group) Financial Controller.
Expert Zorgcontrol

Salaris: €60000 - €75000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 januari 2017

Wij zijn op zoek naar een Expert Zorgcontrol. De Expert Zorgcontrol is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zogenoemde ‘control’ taken en is projectleider bij verschillende organisatie overkoepelende projecten op het gebied van het vertalen van nieuwe wet- en regelgeving in processen en procedures.
Interim Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 januari 2017

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals (interim finance manager). Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een interim finance manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Project Controller

Salaris: €65000 - €75000 per annum

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 4 januari 2017

Do you like to build a bright future together with an internationally fast growing company? Our client has the ideal mix between the informal nature of a traditional family business and the assignments that fit to the international footprint. Due to extension of the Finance Team, we are looking for a fulltime Project Controller.