Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 29 september 2023

Seal For Life Industries Groep is een toonaangevend bedrijf dat meer dan 60 jaar actief is in gediversifieerde coating- en afdichtingsoplossingen voor infrastructuurmarkten. Seal For Life is actief in meer dan 80 landen, heeft meer dan 800 werknemers in dienst en bestaat uit 13 merken. Er wordt vaak gezegd dat mensen het bedrijf maken en dat is bij Seal For Life niet anders.

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 september 2023

De Andra Tech Group is een groep van een zevental maakbedrijven in Nederland en Duitsland – gefocust op het produceren van fijnmechanische componenten voor diverse high-tech industrieën. Het gaat om Wilting (Eindhoven), Kusters Precisions Parts (Oss), Jatec (Leerdam), HFI (Groenlo), Mayer Feintechnik (Göttingen), DKH (Uden) en Visietech (Schijndel).

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 september 2023

Ben jij op zoek naar een veelzijdige rol als financial controller binnen een sterk groeiende en mensgerichte organisatie? Vind je het fijn in teamverband te werken, veel te leren maar ook eigen verantwoordelijkheden en vrijheid te krijgen? Dan is de positie van Financial Controller bij Zorg van de Zaak iets voor jou!

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 26 september 2023

Denk jij out of the box, ben je sterk communicatief en werk je graag in een team? In deze rol bij Teleperformance, gelegen in Zoetermeer, speel je een cruciale rol in het verbeteren van processen en het opzetten van business cases. Interesse? Lees dan gauw verder!

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Salaris: €72,000 - €78,000 per annum + bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Join this innovative hospitality company in Amsterdam as a Financial Controller. Play a key role in financial controlling, preparing statements, consolidating entities, and coordinating audits. Be part of a dynamic team shaping the future of hospitality. Enjoy benefits, discounts, and an inspiring work environment. Interested? Read on

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 september 2023

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de financiën van het internationale secretariaat van Solidaridad? En te werken als de spin in het web met een klein team van ongeveer 10 mensen in een internationale en duurzame omgeving? Om zelf hands-on aan de financiën te werken, van de volledige boekhouding tot het opstellen van de jaarrekening en het zorgen voor een goedkeurende verklaring van de accountant? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Salaris: €60,000 - €73,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 september 2023

NautaDutilh is op zoek naar een Financial Controller voor hun hoofdkantoor in Amsterdam. In deze dynamische rol zal het een combinatie zijn van accounting, control en stakeholder management richting de partners. Interesse? Lees dan snel verder.

Salaris: €62,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2023

Voor onze opdrachtgever Tronox ben ik op zoek naar een ambitieuze Controller. Ervaring in de big4 of als Financial en toe aan meer uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: €75 - €95 per hour

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 september 2023

Voor een organisatie gespecialiseerd in projecten in onder ander infrastructuur, gebouwen en waterwegen zijn wij op zoek naar een interim project controller. Als Projectcontroller speel je een cruciale rol in het bewaken van de financiële aspecten van deze projecten. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de controle op projectbudgetten, het analyseren van financiële gegevens en het verstrekken van inzichten en aanbevelingen aan jouw projectteam.