Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

(Junior) Financial Controller

Salaris: €45000 - €58000 per year

Locatie: Breda

Datum gepost: 8 december 2016

Laurentius Breda beheert 8.000 woningen en biedt goede en betaalbare huisvesting aan mensen van jong tot oud. Laurentius is voortdurend in beweging. Dat kan ook niet anders! Een corporatie die midden in de maatschappij staat, verandert mee met de ontwikkelingen in de samenleving en de snel veranderende wet- en regelgeving binnen de sector.
Senior IFRS Advisor

Salaris: Competitive

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 november 2016

Are you a chartered accountant, an expert in IFRS and do you want to fulfill a crucial role as Senior IFRS Advisor for our client? We are currently recruiting a Senior IFRS Advisor for the world’s leading, independent provider of geo-intelligence: Fugro.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Interim Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 december 2016

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals (interim finance manager). Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een interim finance manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Assistant Controller

Salaris: €50.000 - €60.000 per year

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 9 december 2016

Voor een organisatie in de automotive branche, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en hands-on Assistant Controller, die breed inzetbaar is binnen de organisatie.
Financial Controller

Salaris: €45000 - €50000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 december 2016

Voor een internationale en toonaangevende organisatie ben ik op zoek naar een Financial Controller. Heb jij ervaring met consolidatie, de maandafsluiting en het optuigen van een jaarrekening? Ik zou zeggen, lees dan verder!
Controller

Salaris: €55000 - €65000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 7 december 2016

Ben jij een finance professional vanaf twee jaar werkervaring en heb je affiniteit met de productie industrie? Voor een productie bedrijf ben ik op zoek naar een Controller. Deze organisatie is op zoek naar een finance professional met een pro-actieve houding, die in een slagvaardig team voor deze groeiende organisatie zijn/haar bijdrage gaat leveren.
Country Controller Finland

Salaris: €70000 - €80000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Our client is an international marketleader within manufacturing of specialty chemicals. For this client we are looking for an experienced Country Financial Controller who will manage their business in Finland.
Assistant Group Controller

Salaris: €60000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Are you currently working for a Big 4 firm and are you ready to make your first careerstep into the industry? Do you want to work in an international and demanding environment? We are recruiting an Assistant Group Controller for a stocklisted oil and gas company based in Rotterdam. With assets in 11 countries they are a market leading company in their business.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €70000 per year + competitive

Locatie: North Holland

Datum gepost: 25 november 2016

Ben jij een kritische en inhoudelijk sterke financial? Heb jij affiniteit met de dynamisch bancaire sector en ben jij sterk in het samenstellen van financiële rapportages en jaarrekeningen? Wil jij werken in een essentiële rol binnen de organisatie? Lees dan onderstaande vacature!