Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Assistant Controller

Salaris: €55,000 - €60,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 september 2018

We are recruiting an Assistant Controller who will strengthen the finance team of a recently set up joint venture between two market leading edible oils manufacturers. This is an excellent position for a talented financial who is ready for the second or third step in his/her career and who wants to put his skills and experience to the test in a demanding and challenging international environment.
Manager FF&I

Salaris: €80 - €110 per hour

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 september 2018

In deze strategische rol bij de Consumentenbond (Lid MT) zorg je voor een optimale ondersteuning van de organisatie op het gebied van financiën. Je ontwikkelt visies op stuurinformatie en ondersteuning die nodig zijn voor een goede bedrijfsvoering en je zorgt voor de uitvoering hiervan in de hele organisatie.
Cost/Financial Controller

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: Papendrecht

Datum gepost: 12 september 2018

Voor onze klant Visser & Smit Hanab te Papendrecht zijn wij op zoek naar een ervaren Cost Controller / Financial Controller. Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt duurzame verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie. Zie jij jezelf voor dit prachtige bedrijf aan de slag gaan als cost/financial controller? Kom dan vandaag nog met mij in contact!
Strategisch Adviseur FA

Salaris: €3,800 - €4,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 september 2018

Ben jij een ervaren financial en wil je graag je kennis delen en je expertise inzetten in een grote zorginstelling? Dan heeft Pameijer een job voor jou bij de afdeling Administratieve zaken & Productie-verantwoording op het hoofdkantoor in Rotterdam. Het team van de financiële administratie bestaat uit 22 personen en is heel divers samengesteld.
Group Financial Controller

Salaris: €75,000 - €84,000 per year + Bonus

Locatie: Hoorn

Datum gepost: 20 augustus 2018

Are you looking for a role as Group Financial Controller within one of the fastest growing retail company. You will play an important role in internal and external group reporting, in a manner that safeguards the financial integrity of our reporting and manages the key risk elements. Does this sounds interesting to you? Apply now!
Financial Controller

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: Hoorn

Datum gepost: 20 augustus 2018

I am looking for a Financial Controller for Action. Do you see yourself working within the fastest growing non-food retailer in Europe? Check the job description.
Financial Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 16 augustus 2018

Heb jij affiniteit met de dynamische FMCG branche? Ben jij de sparringpartner op senior management niveau en voer jij verbeteringen door binnen finance? Ben jij de nieuwe Financial Controller en woon jij in de omgeving onder Utrecht? Lees dan snel verder en reageer op onze website.
Controller

Salaris: €3,800 - €5,392 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 juli 2018

Ben jij in staat de kwaliteit van de financiele administratie te borgen en IZER verder te helpen met het realiseren van onze ambities? IZER heeft de processen rond de bedrijfsvoering deels intern en deels extern belegd.
Assistent Unit Controller

Salaris: €5,800 - €6,300 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 juli 2018

Ben jij op zoek naar een carrièrestap als controller binnen het grootste domein van TNO, namelijk Defensie? Wil jij bijdragen aan de missie van TNO: Innovation for life? Dan hebben wij een zeer interessante functie als Assistent Unit Controller die onder leiding van de Unit Controller vorm geeft aan de project controlling van de Unit: Defense Safety & Security.
Financial Controller

Salaris: €3,900 - €4,639 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 juli 2018

Heb jij lef, ben jij een boekhoudkundig expert, durf jij aan te pakken en ben jij de energie tussen de financiële administratie en financieel adviseurs? Word jij de zorgdrager voor betrouwbare en tijdige rapportages naar het MT? Lees dan nu verder... Wij zijn voor Stichting Boor op zoek naar een Financial Controller.