Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 21 februari 2017

Ben jij op zoek naar een internationale werkomgeving als tweede stap in jouw carrière, om de basis te leggen voor een (internationaal) groeipad binnen de financiële kolom van een Fortune 500 bedrijf? De mogelijkheden zijn er, als jij diegene bent die dit bedrijf verder gaat brengen door jouw scherpe financiële analyses en kennis van accounting en consolidatie.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Senior Financial Controller

Salaris: €65000 - €75000 per year

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 14 februari 2017

Ben jij Manager binnen een accountantskantoor of controller in een internationale organisatie? Fungeer jij graag als rechterhand van de CFO? Lees dan verder!
Junior Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Bergeijk

Datum gepost: 3 februari 2017

Are you ready for the next step in your carreer? If you are a ambitious financial with knowledge of accounting principles and in search for a dynamic and innovative company? Then read the following.
Financial Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 20 januari 2017

Beschik jij over een sterke basis in accounting, consolidatie en internal control of een enorme drive om je hierin te ontwikkelen? Dan zijn wij namens Q-Park wellicht op zoek naar jou!
Financial Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 januari 2017

Voor MAG45, van origine een afsplitsing van Philips ben ik op zoek naar een Financial Controller. De ideale kandidaat is een teamspeler, is professioneel, gedreven en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ben jij iemand die van zich van nature pro-actief opstelt en graag meedenkt in optimalisatie van processen om het Finance team naar een hoger plan te tillen? Lees dan vooral verder!
Interim Controller

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 februari 2017

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals (interim finance manager). Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een interim finance manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Interim Controller

Salaris: €65 - €75 per hour

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 16 februari 2017

For an international company in Eindhoven we are recruiting for an Interim Controller. In this operational role you will assist the finance team.
Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Wil je werken bij een bedrijf in het centrum van Amsterdam met wereldwijde impact? Wil je samen met twee andere Financial Controllers zorgen voor een optimale inrichting van de AO/IC en daarnaast verschillende projecten oppakken?
Expert Zorgcontrol

Salaris: €60000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 februari 2017

Wij zijn op zoek naar een Expert Zorgcontrol. De Expert Zorgcontrol is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zogenoemde ‘control’ taken en is projectleider bij verschillende organisatie overkoepelende projecten op het gebied van het vertalen van nieuwe wet- en regelgeving in processen en procedures.