Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Salaris: €65 - €90 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Regelmatig zijn wij voor verschillende woningcorporaties in Zuid-Holland op zoek naar een Interim Financial Controller. Heb je ervaring in de corporatiesector en op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Lees snel verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 juni 2022

Ben jij een échte administratieve kei die ervan houdt dat de cijfers onderaan de streep kloppen? En ben je ook nog eens georganiseerd, zeer zorgvuldig en altijd (positief-)kritisch? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Financial Controller Regio Amsterdam van Eden Hotels!

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 22 juni 2022

Voor een internationale organisatie in de regio Tilburg zijn we op zoek naar een Financial Controller met ervaring in productie-omgevingen. In deze rol ga je de verantwoordelijkheid dragen voor de consolidatie van de diverse entiteiten binnen de groep en tegelijkertijd zorg je voor een juiste opvolging van de Capital Requirements Directive. Je bent de spin in het web voor alle cijfermatige verplichtingen - wat deze rol een zeer dynamisch karakter geeft.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 juni 2022

We’re currently recruiting for an Interim Financial Controller for a big listed FMCG company in the Amsterdam region. Are you available or just starting your interim-career? Please keep reading!

Salaris: €50,000 - €60,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 juni 2022

Are you looking for an opportunity to support projects all over the world and also be part of an organisation that contributes to a better world? For Oxfam Novib we are looking for a Project Controller (Senior Finance Specialist) in The Hague.

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam.

Salaris: €50,000 - €65,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 juni 2022

Voor mijn opdrachtegever in de energiesector ben ik op zoek naar een Financial Controller. Heb jij meerdere jaren ervaring binnen de audit en ambieer jij een overstap naar de business? Of heb jij een aantal jaar ervaring als bijvoorbeeld Assistent Controller? Lees dan snel verder!

Salaris: €75 - €85 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 juni 2022

Als FC maak je onderdeel uit van het Finance team en rapporteer je aan de manager Finance & Control. Vanuit die rol ga je verschillende business units op accounting gebied bedienen. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de financiële administratie van deze business units en lever je een actieve bijdrage aan het management in het realiseren van de business doelstellingen.

Salaris: €60,000 - €70,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 juni 2022

Voor onze klant Smits vastgoedzorg ben ik op zoek naar een nuchtere en pragmatische Financial Controller. Krijg je energie van een brede rol? Heb je affiniteit met IT (ERP, functioneelbeheer)? Lees dan snel verder over deze kans binnen een sterk groeiende organisatie.

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor een internationale producent van hekwerken, toegangssystemen, detectie en andere oplossingen op maat zijn we op zoek naar een kundige en enthousiaste Financial Controller. Wil jij als Controller zorg dragen voor de uitvoering van het financiële beleid binnen een hecht en informeel team? Lees dan snel verder.