Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Controller

Salaris: €4,000 - €5,395 per month

Datum gepost: 5 november 2018

Voor De Zellingen zijn wij op zoek naar een Controller met uitstekende analytische vaardigheden en een interesse in intramurale zorg. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 26 oktober 2018

The Financial Control team of Darling Ingredients consists of Finance professionals operating in a dynamic international working environment. From within this team you'll have a broad scope of the business. An excellent next step coming from an international audit or Financial Control background. Interested? Let's get in touch today!
Financial Controller

Salaris: €5,000 - €5,993 per month

Datum gepost: 24 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Controlling Manager Record to Report

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 3 oktober 2018

Would you like to build your own team within a large retailer? Do you have a background in Audit, Accounting or Controlling? And excellent stakeholder management skills? For Ahold Delhaize we are looking for an enthusiastic manager who is eager to improve the closing processes and to provide valuable insights together with the other teams.
Interim Business Controller

Salaris: competitive package

Datum gepost: 14 november 2018

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals. Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim Manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Group Controller

Salaris: Competitive

Datum gepost: 14 november 2018

Beeld je eens in: Je eerste dag als Group Controller bij een innovatief, snelgroeiend en internationaal productiebedrijf op het gebied van nanotechnologie? Het is een mooie rol waarin je de rechterhand bent van de CFO. Lees hier meer:
Financieel Adviseur

Salaris: €3,298 - €4,787 per month

Datum gepost: 14 november 2018

Ben jij HBO/WO opgeleid, toe aan de volgende stap in jouw carrière en bekend met of geïnteresseerd in de financiële wet- en regelgeving van organisaties in het publieke domein? Voor een grote gemeentelijke organisatie in de regio Zuid Holland ben ik op zoek naar proactieve en ambitieuze financials met minimaal drie jaar werkervaring die graag samen wil werken met collega’s om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen waar deze organisatie mee te maken heeft.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Werk jij graag in een dynamische omgeving waar je omringd wordt door creativiteit? Heb jij ervaring opgedaan binnen de accountancy? Zoek jij een nieuwe uitdaging als Financial Controller in een leuk en dynamisch bedrijf? Lees dan vooral verder!
RA

Salaris: €65,000 - €95,000 per year

Datum gepost: 13 november 2018

Ben jij die financial die beschikt over lef, executiekracht en werkt vanuit kansen met een (bijna) RA titel op zak? Dan zoeken we jou! Voor verschillende opdrachtgevers (van klein MKB tot non profit organisaties en grote multinationals) in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar RA afgestudeerden.
Junior Controller

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Datum gepost: 13 november 2018

Big4 en Smaller5 opgelet! Het einde van 2018 nadert... Ben jij tot de conclusie gekomen dat je de business in wil, niet meer van die lange dagen wil oftewel wil groeien met een betere work-life balance? Ben jij vlot, pro-actief en klaar om jouw toegevoegde waarde te verzegelen? Lees dan nu verder en misschien wordt deze Junior Control rol bij een van onze multinationals of not for profit-klanten wel jouw nieuwe baan!