Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Reporting Specialist

Salaris: €4,200 - €5,200 per month + Car

Locatie: Breda

Datum gepost: 23 april 2018

For Initial/CWS-boco I am looking for a Reporting Specialist! Are you willing to work in a dynamic and international environment in Breda? Do you have passion for Reporting, Forecasting and are you a strong communicator? Please read further!
European Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 18 april 2018

Endologix, an innovative company in the medical devices industry is looking for a European Financial Controller. Positioned as a right hand man or woman for the European Finance Director. This is a mid-career level position combining broad Financial Control task as well as some level of operational responsibilities. Are you up for the challenge? Please apply today!
Assistent Unit Controller

Salaris: €5,800 - €6,300 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 17 april 2018

Ben jij op zoek naar een carrièrestap als controller binnen het grootste domein van TNO, namelijk Defensie? Wil jij bijdragen aan de missie van TNO: Innovation for life? Dan hebben wij een zeer interessante functie als Assistent Unit Controller die onder leiding van de Unit Controller vorm geeft aan de project controlling van de Unit: Defense Safety & Security.
Concern Controller

Salaris: €3,363 - €5,065 per month

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 10 april 2018

Wil jij als Concern Controller de Raad van Bestuur, manager Financiën & Informatie en het management vanuit een specifiek vakgebied op strategisch niveau ondersteunen? Lees dan snel verder. Voor Rivas Zorggroep in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Concern Controller die werkzaam is binnen een cluster dat deel uitmaakt van Financiën en Informatie. Het cluster ondersteunt de gehele organisatie op het eigen beleidsterrein. De vacature is ingeschaald in schaal 65.
Business Controller

Salaris: €2,960 - €4,303 per month

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 10 april 2018

Voor de afdeling Financiën & Informatie (F&I) van Rivas Zorggroep in Gorinchem zijn wij op zoek naar een ervaren Business Controller (32-36 uur) die de domeindirecteur en het management van het domein ondersteunt op bedrijfseconomisch gebied. Hiërarchisch werk je onder manager F&I; met een functionele lijn naar domeindirecteur goede samenwerking binnen het team en met de andere onderdelen van de afdeling zijn van belang.
Adviseur Financiën & Control

Salaris: €4,800 - €5,300 per month

Locatie: Delft

Datum gepost: 10 april 2018

Als Financieel Adviseur aan de slag in Delft? Ga jij Vidomes helpen bij het vormgeven en uitvoeren van de financiële, fiscale en treasury kaders met ruimte voor ontwikkeling in een professionele omgeving? Lees dan snel verder. Voor het financiële team van Vidomes in Delft zijn wij op zoek naar een Adviseur Financiën & Control.
Staf Controller

Salaris: €60,000 - €72,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 maart 2018

Voor het Nederlands Loodswezen in Hoek van Holland zijn wij voor de afdeling Planning & Control op zoek naar een Staf Controller die zorg draagt voor de statutaire planning & control cyclus, de cyclus van de tarieven en toezicht, de interne beheersing en financiële administraties.
Controller

Salaris: €65,000 - €73,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2018

Ben jij de zelfstandige Controller die de verantwoording wil nemen voor een brede financiele rol? Lees dan snel verder!Voor Inspectorate (onderdeel van Bureau Veritas), wereldwijd gespecialiseerd in inspecties en analyse voor de groeiende grondstoffenindustrie zijn wij op zoek naar een Controller die aan de slag gaat als de rechterhand van de Finance Manager.
Accounting & Control Specialist

Salaris: €3,800 - €4,500 per month

Locatie: Houten

Datum gepost: 6 maart 2018

Heb jij veel affiniteit met cijfers, ervaring met Nativion en ben je een echte aan pakker? Sta jij open voor een uitdagende finance rol binnen binnen een dynamisch team in een grote organisatie in Houten? Dan is dit de kans voor jou!
Controller Group Reporting & Consolidation

Salaris: Competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 april 2018

Do you want to work for a market leader in Commodities Trading business in Rotterdam? This world-wide company has an entrepreneurial mind-set are in top 10 of biggest family companies, are offering the highest level of professionalism and have specialists working in each department. Are you going to be their new added value as a: Controller Group Reporting and Consolidation? Read further now.