Financial control vacatures

Robert Walters is gespecialiseerd in de werving van financial controllers in Nederland. Wij helpen en adviseren u zodat u uw carrièredoelstellingen kan realiseren. Bekijk hieronder onze financial control vacatures.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 november 2022

Safisana, a Dutch pioneering business in the African circular economy with headquarters in Weesp, Amsterdam, is seeking to hire a new Financial Controller! Interested? Read further.

Salaris: €60 - €90 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 november 2022

Heb je corporatie-ervaring in loondienst en wil je dit voortzetten als interim professional bij andere woningcorporaties bij jou in de regio? Of ben je een ervaren interimmer met een mooi trackrecord in de sector? Lees verder en wij komen graag met je in contact.

Salaris: €65 - €90 per hour

Locatie: Goes

Datum gepost: 22 november 2022

Voor diverse organisatie binnen de infra, bouw, offshore, techniek en maritieme sector in de regio Goes zijn we constant zoekende naar Interim Financial Controllers. Hou jij van verantwoordelijkheid, het overzicht behouden van alle financiën, het manage van cashflows en het voorbereiden en uitbrengen van maandelijkse financiële rapporten. Dan zit je hier goed.

Salaris: €4,500 - €6,500 per month

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Zie jij het als een uitdaging om bij dit internationale MKB bedrijf de financial control activiteiten verder te professionaliseren? Weet jij vanuit de cijfers het overzicht te bewaren en verbeteringen door te voeren in de financiele processen bij de verschillende bedrijven en landen en kun jij snel schakelen met interne en externe stakeholders? Dan is deze baan iets voor jou. Ons team is op zoek naar een Financial Controller voor minimaal 32 uur per week.

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Hoofdwerkzaamheden: Als financial controller zorg je er samen met 1 ander teamlid voor dat het accounting en reporting proces vlekkeloos verloopt. De transactionele activiteiten vinden plaats in het team van Finance Operations. De business control, - analyse en BI werkzaamheden in een ander team. Met jouw achtergrond verbindt je deze 2 teams en weet je hoe door het aanleveren van tijdige en foutloze relevante informatie de business kan worden versterkt. * Zorgdragen voor juistheid, volledigheid en tijdigheid bij de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting incl. tijdige aangiftes BTW en VPB * Opstellen van rapportages en financiële analyses * Procesverbeteringen doorvoeren * (Mede) opstellen van de jaarrekening * Begeleiden van external / internal audits Competenties: * Communicatief vaardig * Resultaat- en verbeteringsgericht * Initiatief nemen * Accuraat en gezond kritisch * Positieve instelling

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Salaris: €60,000 - €65,000 per annum

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 16 november 2022

Do you have a keen eye for detail while not losing track of the bigger picture? Do you have excellent skills in working with Excel, ERP and Consolidation and reporting systems? If you want to work in a growing organization with lots of room for your own input, read on!

Salaris: €55,000 - €70,000 per annum

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 16 november 2022

Voor de wereldmarktleider op het gebied van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van voedsel zoeken wij een Financial Controller. Iemand die bereid is te leren, op het hoofdkantoor in Barneveld wilt werken (flexibiliteit met thuiswerken is mogelijk) en de Group Controller wilt ondersteunen met de werkzaamheden. De organisatie groeit hard en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Interessant? Lees verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 november 2022

Ben jij al een aantal jaar werkzaam als financial en ben jij klaar voor een volgende stap als Financial controller binnen een van de beste hotels wereldwijd? Vind jij het leuk om te coachen en je financiële kennis te delen met je team? Dan is deze uitdagende rol bij het Conservatorium hotel een perfecte kans voor jou!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 15 november 2022

Wil jij als Zorgcontroller de afdeling helpen groeien, veel kunnen schakelen met de directie en diverse stakeholders binnen een open, flexibele omgeving? Lees dan meer over deze vacature in de regio Den Bosch.