118 Article(s) found

Non-profitsalarissen schieten omhoog: ‘’een uitzonderlijke stijging’’

In juni 2023 hebben diverse vakbonden een akkoord gesloten over een verbeterde cao binnen de non-profitsector. Thomas Boerefijn, Senior Manager Permanent Recruitment, vertelt welke veranderingen het nieuwe akkoord met zich mee brengt.

‘Wie een onderscheidende concurrentiepositie wil, moet ESG niet zien als compliance’

Duurzaamheid is een cruciaal thema voor bedrijven die onderscheidend willen zijn. Guido Dubbeld, voormalig CFO bij Eneco, vertelt je hoe je er zelfs een strategisch voordeel uit kunt halen.

Vier inzichten uit het Accounting & Finance Recruitment Market Intelligence Rapport

Uit ons meest recente Market Intelligence rapport blijkt onder andere dat er veel vraag is naar finance professionals in de IT sector. In dit artikel delen we de vier meest belangrijke inzichten.

Wanneer komt er beweging onder juristen op managementniveau?

Seniors staan in de rij voor een functie op managementlevel, maar er komt maar zelden een vacature vrij op dit niveau ziet Floortje Janssen, legal recruitment specialist.

Opkomst van de boemerang-werknemer: 60% van professionals keert graag terug naar pre-covid werkgever

Tijdens en na de covidpandemie wisselt een recordaantal werknemers van baan. Uit onderzoek blijkt dat professionals nu graag terugkeren naar hun pre-corona werkgever, ziet recruitment expert Nanke van Asten.

Salary Benchmarking 2.0: arbeidsvoorwaarden optimaliseren op basis van data

Salaris benchmarking is essentieel om talent aan te trekken. Er is steeds meer data beschikbaar die het mogelijk maakt salarissen en andere arbeidsvoorwaarden te vergelijken.