Robert Walters in het Eindhovens Dagblad: Regio Eindhoven trekt financiële experts uit de Randstad

nieuwsbericht Eindhovens Dagblad

Financiële experts uit de Randstad komen voor een baan naar Eindhoven en omgeving. Die trend ziet Guy de Wilde, finance recruiter bij Robert Walters Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad sprak de Wilde over deze ontwikkeling, en publiceerde er op 23 september 2020 een artikel over. 

 

 

 

Regio Eindhoven trekt financiële experts uit Randstad

De vraag naar financiële experts zoals accountants en controllers in de regio Eindhoven groeit. Het aantal vacatures in de regio is ondanks de coronacrisis in het eerste half jaar met ruim 20 procent gestegen ten opzichte van het eerste half jaar in 2019.

Doorschuiven

De stijging van het aantal vacatures in de financiële sector in de regio Eindhoven heeft volgens Guy de Wilde van de Eindhovense vestiging van Robert Walters meerdere redenen. ,,Enerzijds komen er banen bij omdat bedrijven zich in de regio vestigen. Er zijn bedrijven die groeien, ook in deze tijd, terwijl bedrijven waarbij het minder gaat via analyses grip proberen te krijgen op hun situatie."

Anderzijds, stelt De Wilde, ontstaan er ook vacatures omdat mensen doorschuiven. ,,Ze maken de overstap naar een ander bedrijf, waardoor een vacature ontstaat bij de oude werkgever." 

 

Lees de rest van het artikel op de website van het Eindhovens Dagblad

 

Meer informatie

Lees meer over de vraag naar financiële professionals in Noord-Brabant, of neem voor meer informatie contact op met Guy de Wilde via tel. 040 7999 910 of guy.dewilde@robertwalters.com.

 

Controllers

»

Vacature uploaden 

»

Vacature uploaden 

»

Salary Survey 

»

Recruitmentadvies 

»