Werf gewild talent met behulp van recruitmentdata 

Al meer dan 35 jaar ondersteunt Robert Walters organisaties over de hele wereld bij het vinden van talent, en hebben we ervaren hoe het gebruik van data tot betere werving leidt.  

Ons market intelligence team combineert verschillende databronnen met een planmatige werkwijze om u van op maat gemaakte arbeidsmarktanalyses te voorzien. Wat uw wervingsvraagstuk ook inhoudt - uitbreiding, upskillen, of meer diversiteit- u kunt bouwen op ons internationale research team, met de nieuwste software en een breed en divers kandidatennetwerk.   

Benchmarken van arbeidsvoorwaarden 

Gebruikmakend van onze eigen data, publiek toegankelijke cijfers en de kennis van onze recruitment consultants, bieden wij u een compleet overzicht van de salarissen en arbeidsvoorwaarden die nodig zijn om gewild talent aan te trekken.    


In kaart brengen van talentpools 

Laat onze recruitment consultants het beste talent vinden aan de hand van datagedreven marketingcampagnes op diverse online kanalen. 

  • Vind gewild talent
  • Identificeer de beste professionals
  • Onderzoek wat de snelstgroeiende skills zijn

Concurrentieanalyse

Via data-onderzoek kunnen wij zicht bieden op wat werknemers per vakgebied zoeken in een werkgever, en vergelijken we uw aanbod met dat van uw concurrenten. U krijgt inzicht in:

  • Wat professionals het meest waarderen in een werkgever
  • Hoe uw merk wordt gezien in de markt
  • Veranderingen die nodig zijn om talent aan te trekken
  • De belangrijkste wervingstrends per vakgebied

Internationale uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u onderzoeken op welke plekken in de wereld talent binnen een bepaald vakgebied goed te vinden is? Door onze interne data samen te voegen met data van externe bronnen kunnen we talentpools voor specifieke locaties definiëren. Wij bieden u een overzicht van:

  • Beschikbaarheid van talent
  • Trends met betrekking tot skills
  • Concurrentieoverzicht

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw wervingsvraagstuk. 

Het Robert Walters Market Intelligence team

Met onze datagedreven en agile manier van werken kunnen wij bedrijven van op maat gemaakte onderzoeksrapporten voorzien. Organisaties kunnen bouwen op ons internationale research team, de nieuwste software en een breed en divers kandidatennetwerk. Wij gebruiken een grote verscheidenheid aan databronnen in combinatie met een planmatige aanpak. Zo garanderen wij de correctheid en geschiktheid van onze data en leveren wij u een kwalitatief sterke marktanalyse. 

Recruitmentadvies 

»

Upload vacature 

»

Salary Survey aanvragen 

»