nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

The Exploring Hybrid Podcast - Rohini Ram

Aflevering 1:

Welkom bij onze wereldwijde podcastserie die bedrijfsleiders, recruitment experts en specialisten op het gebied van loopbaanontwikkeling samenbrengt om hun inzichten en opvattingen te delen over de laatste trends op het gebied van recruitment en loopbaanontwikkeling. Of je nu een marktleider, people manager of werkzoekende bent, onze podcast heeft iets voor jou.

Na de publicatie van onze e-gids 'Symptoms of Dysfunction in Hybrid Working' zijn we een podcastserie gestart om hybride werken, of een mix van thuis- en kantoorwerk, te onderzoeken en te luisteren naar leiders uit de sector om hun inzichten te krijgen over niet alleen de obstakels, maar ook de mogelijkheden voor zowel werkgevers als werknemers in deze nieuwe hybride werkwereld.

In deze aflevering praten we met Rohini Ram, Partner en Head of People Advisory Services bij EY. Zij bespreekt EY's eigen onderzoek naar deze nieuwe wereld van hybride werkmodellen. Rohini geeft ook enkele tips en adviezen aan zowel werkgevers als werknemers over hoe de efficiëntie en productiviteit het best kan worden gemaximaliseerd, zonder dat dit ten koste gaat van het welzijn.

Deel deze podcast

Neem contact op

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde recruitment consultants.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.