Banking & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke juridische vacatures in banking & finance. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Professional support lawyer Finance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2016

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een professional support lawyer Finance. Deze rol kan in 4 dagen (32 uur) worden ingevuld.
Senior bedrijfsjurist

Salaris: competitive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een ondernemende en ervaren jurist en wil jij werken bij een internationale financiële dienstverlener? Vind je het prettig om samen met een klein team alle juridische risico’s te managen en sparringpartner te zijn voor de business?
Senior Legal Counsel

Salaris: competitive package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een ondernemende en ervaren jurist en wil jij werken bij een internationale financiële dienstverlener? Vind je het prettig om samen met een klein team alle juridische risico’s te managen en sparringpartner te zijn voor de business? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel te Amsterdam.