Banking & finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke juridische vacatures in banking & finance. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Senior Client Due Diligence / AML Officer

Salaris: €65000 - €95000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 februari 2017

De internationale strijd tegen witwassen, terrorismefinanciering en corruptie duurt onverminderd voort en verdient onverminderd de aandacht van onze opdrachtgever en haar klanten. Heb jij de drive en passie om een stevige bijdrage aan deze strijd te leveren? Dan wil ik jou graag ontmoeten!
Commerciële Legal Counsel IP/IT

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2017

Voor verschillende van onze opdrachtgevers in Nederland komen wij graag in contact met ervaren, gedreven, commerciële legal counsels op het gebied van IP/IT.
Advocaat Medewerker Banking & Finance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2017

Voor verschillende toonaangevende advocatenkantoren in de regio Amsterdam, zijn wij op zoek naar ervaren Advocaat Medewerkers Banking & Finance. Heb jij 3-6 jaar ervaring bij een gerenommeerd kantoor en ben je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan, dan is dit de kans voor jou. Reageer nu, we komen graag met je in contact.