Commercial law vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke commercial law vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in commercial law hieronder.

Zoekresultaten

Legal Counsel

Salaris: €60000 - €75000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 januari 2017

Our client offers the new Legal Counsel a challenging job in an informal and ambitious environment where personal development is highly valued. This is all within a successful, young and growing organization with a matching company spirit
Interim Legal professional

Salaris: €70 - €130 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 januari 2017

Voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland komt Robert Walters graag in contact met Interim Legal professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Robert Walters bemiddelt juristen die ervaring hebben met specifieke rechtsgebieden, maar ook juristen met een sterke generalistische achtergrond.
Senior Legal Counsel

Salaris: €70000 - €95000 per year + car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler op de Telecom en IT markt, zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel. Binnen het Legal Team werken momenteel 5 juristen samen met een inspirerende General Counsel. Samen adviseren zij de organisatie en klanten op het gebied van contracten, aanbestedingen, breed ondernemingsrecht (Corporate housekeeping en M&A) en de ontwikkelingen op het gebied van de telecommunicatiewet.