Commercial law vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke commercial law vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in commercial law hieronder.

Zoekresultaten

Interim Legal Counsel

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 9 september 2019

Voor diverse opdrachtgevers komt het Legal Team van Robert Walters graag in contact met interim legal professionals die in het zuiden van het land wonen. De ideale interim kandidaat heeft minimaal vijf jaar werkervaring en bij voorkeur een achtergrond in de advocatuur en het bedrijfsleven. Ervaring met internationale overeenkomsten is een must en ervaring met ondernemingsrecht een pré.
Interim Legal professional

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 september 2019

Voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland komt Robert Walters graag in contact met Interim Legal professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Robert Walters bemiddelt juristen die ervaring hebben met specifieke rechtsgebieden, maar ook juristen met een sterke generalistische achtergrond.
Interim Contracts Manager

Salaris: €80 - €100 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2019

For an international client, focused on offshore industry, engineering consultancy, shipping and manufacturing, we're looking for an Interim Contracts Manager, with relevant experience with LOGIC, BIMCO and/or FIDIC contracts.
Contractmanager

Salaris: Negotiable

Locatie: Papendrecht

Datum gepost: 3 september 2019

Wil jij werken bij "de Beste Werkgever in de Bouw 2018 – 2019"? Voor Visser & Smit Hanab zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Contractmanager die inzetbaar is op het Hoofdkantoor te Papendrecht alsook op diverse (internationale) projecten in Nederland. Ben jij fulltime beschikbaar en ben jij expert op het gebied van UAV, UAV-GC en FIDIC? Lees dan snel verder!
Senior Legal Counsel

Salaris: €70,000 - €90,000 per year

Locatie: Haarlemmermeer

Datum gepost: 30 augustus 2019

Wil jij werken binnen de media, entertainment en muziekindustrie? Heb jij een achtergrond in de advocatuur en wil je het bedrijfsleven in? Voor een belangrijke speler op de Nederlandse markt, gevestigd in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel.
Advocaat Commerciële Contracten

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 augustus 2019

Voor Wijn & Stael Advocaten in Utrecht zijn wij op zoek naar een Advocaat met talent en liefde voor commerciële contracten. Heb jij werkervaring op het gebied van commerciële contracten in een gespecialiseerde praktijk en ervaring met internationaal contracteren? Ben jij fulltime beschikbaar en klaar voor een volgende stap in een snelgroeiend en succesvol team? Lees dan snel verder!
Bedrijfsjurist- Sole Legal Counsel

Salaris: €60,000 - €75,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 26 augustus 2019

Voor één van onze opdrachtgevers in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Sole Legal Counsel. Het betreft een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie. Een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.
Bedrijfsjurist

Salaris: €65,000 - €85,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 augustus 2019

Voor een Nederlands onderzoeksinstituut zijn wij op zoek naar een ervaren Bedrijfsjurist. Heb jij ervaring met (internationaal) contracteren en juridisch project management en ben jij 32-40 uur beschikbaar in Delft? Lees dan snel verder.
Privacy Officer/ Legal Projectmanager

Salaris: Negotiable

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 26 juli 2019

Would you like to work in a sportive, young, ambitious and international organisation with a fast growth expected for the coming years? Do you want to bring your legal career to the next level and be responsible for Privacy and Legal Operations? For Basic-Fit, Robert Walters is looking for a Privacy Officer / Legal Projectmanager. This is a new position, so many things to discover and create for the right professional.
French Legal Counsel

Salaris: Negotiable

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 26 juli 2019

Do you want to be part of a successful and growing listed company? This is an incredible time to join Basic-Fit. Are you ready to join the Basic-Fit team with big plans for the future? Due to a maternity leave, Robert Walters is looking for a French Legal Counsel to join this sportive legal team, based in Hoofddorp!