Commercial law vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke commercial law vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in commercial law hieronder.

Zoekresultaten

Senior Legal Counsel

Salaris: €70000 - €95000 per year + car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2016

Voor onze opdrachtgever, een internationale speler op de Telecom en IT markt, zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel. Binnen het Legal Team werken momenteel 5 juristen samen met een inspirerende General Counsel. Samen adviseren zij de organisatie en klanten op het gebied van contracten, aanbestedingen, breed ondernemingsrecht (Corporate housekeeping en M&A) en de ontwikkelingen op het gebied van de telecommunicatiewet.
Commerciële legal counsel

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor verschillende van onze opdrachtgevers in Nederland komen wij graag in contact met ervaren, gedreven, commerciële legal counsels.
Interim IP/IT advocaat

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor onze opdrachtgever, een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam, ben ik per direct op zoek naar een interim IP/IT advocaat.