Corporate law vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate law vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor corporate law hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Aantrekkelijke voorwaarden, auto

Locatie: Soest

Datum gepost: 22 februari 2023

In de wereld van fusies en overnames zijn de belangen altijd groot, zijn vragen altijd urgent en is de hoogste kwaliteit van dienstverlening altijd een minimumvereiste. Schuiteman M&A – Corporate Finance voelt zich bij die hoogspanning als een vis in het water. Jij ook?

Salaris: Negotiable

Locatie: Zeist

Datum gepost: 17 februari 2023

Ben jij een zelfstandige Legal Counsel met ervaring in een juridische M&A praktijk? Beschik jij daarnaast over ondernemende kwaliteiten en een commerciele instelling? Lees dan snel verder. Voor Schuiteman zoeken wij een Legal Counsel M&A.

Salaris: Attractive package

Locatie: Gouda

Datum gepost: 30 januari 2023

Heb jij veel ervaring in ondernemingsrecht en ben je toe aan een nieuwe (en dynamische) stap in jouw carrière? Wil jij jouw opgedane kennis en ervaring inzetten binnen een ambitieuze organisatie, in een mooi en professioneel juridisch team met een open en persoonlijke werksfeer? Lees dan snel verder, wij zijn voor Grant Thornton op zoek naar een Legal Counsel Ondernemingsrecht!