Corporate law vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate law vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor corporate law hieronder.

Zoekresultaten

Interim Legal professional

Salaris: €70 - €130 per hour

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 oktober 2016

Voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland komt Robert Walters graag in contact met Interim Legal professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Robert Walters bemiddelt juristen die ervaring hebben met specifieke rechtsgebieden, maar ook juristen met een sterke generalistische achtergrond.
Kandidaat-Notaris Corporate

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien, zowel in omvang als expertise. Deze ambitie gecombineerd met de internationale slagkracht op het gebied van expertise, professionaliteit en trainingsprogramma's biedt veel voordelen voor zowel cliënten als hun medewerkers.
Senior Legal Counsel

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

For our client, a new Corporate Headquarters to be based in Amsterdam, Robert Walters is looking for a Senior Legal Counsel.
Senior Company Lawyer

Salaris: €4000 - €5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 september 2016

Ben jij ondernemend, resultaat gedreven, enthousiast en een echte teamplayer? Ben jij afgestudeerd in Nederlands Recht en beschik je over minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Lees dan verder!