Litigation vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke litigation vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor litigation hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 2 oktober 2023

Voor een interessante en welbekende retailorganisatie in de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een échte teamplayer en sterke Business Controller. Ben jij op zoek naar een dynamisch team en wil je je ontwikkelen binnen de alsmaar veranderende omgeving van de retail-sector? Lees dan beslist verder.

Salaris: €80,000 - €95,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 oktober 2023

EF Education First (Amsterdam) is hiring a Finance Manager. Do you like to operate in a small team a take a big responsibility? Read on!

Salaris: €75,000 - €85,000 per jaar + 13e maand

Locatie: Spijkenisse

Datum gepost: 2 oktober 2023

Voor Scandia Gear zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Dit familiebedrijf ontwerpt, produceert en levert al bijna 50 jaar veiligheidskleding en PBM's aan de maritieme offshore en cruise-industrie. Als de Finance Manager stuur je een team aan van 7FTE en ben je verantwoordelijk voor de verdere digitalisering en professionalisering van de finance afdeling. Benieuwd naar deze positie? Lees dan snel verder!

Salaris: €80,000 - €95,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 oktober 2023

Education First (Amsterdam) is hiring a Finance Manager. Do you like to operate in a small team a take a big responsibility? Read on!

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 29 september 2023

Seal For Life Industries Groep is een toonaangevend bedrijf dat meer dan 60 jaar actief is in gediversifieerde coating- en afdichtingsoplossingen voor infrastructuurmarkten. Seal For Life is actief in meer dan 80 landen, heeft meer dan 800 werknemers in dienst en bestaat uit 13 merken. Er wordt vaak gezegd dat mensen het bedrijf maken en dat is bij Seal For Life niet anders.

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 28 september 2023

Voor onze klant Teleperformance, gelegen in Zoetermeer, zijn wij op zoek naar een ervaren Finance Manager. Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij je spart met de Financial Controllers en Business Controllers en krijg je energie van het verbeteren van processen? Ben je communicatief sterk en bewaak je makkelijk het overzicht? Lees dan verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 september 2023

De Andra Tech Group is een groep van een zevental maakbedrijven in Nederland en Duitsland – gefocust op het produceren van fijnmechanische componenten voor diverse high-tech industrieën. Het gaat om Wilting (Eindhoven), Kusters Precisions Parts (Oss), Jatec (Leerdam), HFI (Groenlo), Mayer Feintechnik (Göttingen), DKH (Uden) en Visietech (Schijndel).

Salaris: Aantrekkelijke voorwaarden

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 28 september 2023

Houd jij van complexe juridische vraagstukken én wil jij meedraaien in de top van de advocatuur? Voor Wijn & Stael Advocaten in Utrecht zijn wij op zoek naar een gepassioneerde advocaat gespecialiseerd in het civiele Vastgoedrecht.

Salaris: Negotiable

Locatie: Tiel

Datum gepost: 28 september 2023

Voor Faber Group, een gerenommeerd Nederlands familiebedrijf met activiteiten in heel Europa, zoeken wij een Group Business Controller. Heb jij goede analytische skills, kun je snel verbanden leggen, heb je affiniteit voor IT en ben jij op zoek naar een functie op holding-niveau met een brede verantwoordelijkheid in een internationale omgeving? Lees dan snel verder.

Salaris: Uurtarief

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 september 2023

Have you gained strong experience within Asset Quality Review? Especially as a developer or business analysts for the Data tape? Then read on!