Pharmaceutical vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke juridische pharmaceutical vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische pharmaceutical vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Process Improvement Specialist

Salaris: €50,000 - €65,000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 maart 2018

Plezier hebben in je werk, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, zeven miljoen klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij bol.com. Voor bol.com is schaalbaarheid en betrouwbaarheid een voorwaarde voor duurzaam commercieel succes. Dat geldt niet alleen voor het primaire winkelplatform, maar ook voor de financiële processen. Wil jij daar aan bijdragen? Dat kan nu als Process Improvement Specialist!
Head of Treasury and Business Finance

Salaris: €75,000 - €80,000 per annum + benefits

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 20 maart 2018

Heb je ervaring met cash management en treasury en ben je toe aan een zelfstandige functie bij een snel groeiend bedrijf? Wil je verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de treasury functie, ondermeer richting business finance?
Controller

Salaris: €65,000 - €73,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2018

Ben jij de zelfstandige Controller die de verantwoording wil nemen voor een brede financiele rol? Lees dan snel verder!Voor Inspectorate (onderdeel van Bureau Veritas), wereldwijd gespecialiseerd in inspecties en analyse voor de groeiende grondstoffenindustrie zijn wij op zoek naar een Controller die aan de slag gaat als de rechterhand van de Finance Manager.
Corporate Controller

Salaris: €60,000 - €68,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2018

Ben je in staat om het geheel aan activiteiten te overzien en verbanden te leggen? Binnen Evides Waterbedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Controller die het team (5 controllers) komt versterken! Het betreft een nieuwe functie, waarbij je zelf mede invloed hebt om de rol verdere invulling te geven.
Group Controller

Salaris: €75,000 - €85,000 per annum

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 20 maart 2018

Heb jij een aantal jaar ervaring met Group Control en ben je toe aan een zelfstandige functie bij een snel groeiend bedrijf? Wil je verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de cijfers, maar ook als business partner betrokken worden door het MT?
Consultant Risk and Control

Salaris: bonus

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 16 maart 2018

Do you enjoy solving problems by delivering solutions? Are you excellent in analysing and improving processes? Do you have what it takes to deal with the business and challenge them in order to reduce the company's risks? For one of the largest retail players in the Netherlands, Ahold Delhaize, we are looking for a Consultant Risk & Control for their HQ in Zaandam.
Business controller vastgoed

Salaris: €3,069 - €5,270 per month + EJU & vak.geld

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 15 maart 2018

Ben jij die communicatieve business controller vastgoed, die deskundig & betrokken is en graag in de zorgsector aan de slag gaat? Ben je tevens een stevige gesprekspartner voor het management en bestuur? Lees dan verder!
Business Controller

Salaris: €60,000 - €75,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 maart 2018

Voor TU Delft zijn wij op zoek naar een Business controller die het leuk vindt om met Projectmanagers in een boeiende onderwijs- en onderzoekomgeving aan de huisvestingsopgave te werken. Je verricht werkzaamheden ter realisering van de Finance Business Control processen en vertegenwoordigt Finance naar veranderings-programmaleiders en projectleiders, externe organisaties, collegeleden, decanen en directeuren of management van afdelingen.
Business Analyst

Salaris: Negotiable

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 13 maart 2018

Ben jij nu werkzaam als Consultant M & A of beginnend Analyst of Controller en op zoek naar een mooie vervolgstap binnen een snel groeiend internationaal bedrijf? Ben jij gesprekspartner en strategisch adviseur op senior management en directieniveau? Voor Riwal in Dordrecht zoeken wij een talentvolle en ambitieuze Business Analyst.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Son en Breugel

Datum gepost: 12 maart 2018

For the IT Services sub-holding within the global Darling Ingredients holding structure we're recruiting a Financial Controller. This role is predominantly focussed on Financial Control, but also has Business Control elements. Looking for a Financial Control position with a broad scope in a global working environment? Apply today and let's get in touch!