Pharmaceutical vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke juridische pharmaceutical vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze juridische pharmaceutical vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €55,000 - €60,000 per annum

Locatie: Houten

Datum gepost: 29 juni 2022

For the company Amphenol we are looking for a Statutory Accountant. The company is growing rapidly and they are the world market leader in interconnect solutions for communications. The location is Utrecht (Houten) and they have a very flexible hybrid working model. The person we are looking for comes (preferably) directly out of the Big 4 or has strong accounting experience. Interested? Read on.

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 29 juni 2022

Voor een zorgverzekeraar in regio Apeldoorn op zoek naar een Interim Strategisch vastgoed expert. Doel van de opdracht is het overbrengen van specifieke inhoudelijke expertise op het gebied van zorgvastgoed in de (langdurige) zorg. Aantal uren: 12 per week Start: 1-9-2023 Duur: 6 maanden

Salaris: €60,000 - €85,000 per annum + Pension, Car Allowance, Bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

For a market leader in the Financial Services Industry, we are looking for a (Senior) Regulatory Reporting Specialist. You will be reporting to the Director Regulatory Reporting and will be responsible for different regulatory reports (CoRep, FinRep, LCR, SE) and DNB / ECB requirement changes.

Salaris: Uurtarief

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Voor een bank zijn wij op zoek naar een Interim Senior Operational Risk Manager. Heb jij kennis van de domeinen betalen, sparen en beleggen? Zijn normenkaders vanuit iDEAL, IDIN en SWIFT jou niet onbekend? Lees dan graag verder!

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar

Locatie: Voorburg

Datum gepost: 28 juni 2022

Snel schakelen, verbindend leiderschap en durf voor verandering zitten jou in het bloed. Heb jij daarnaast een afgeronde HBO opleiding richting accountancy en ruime werkervaring (waarvan minstens 2 jaar in veranderprocessen)? Dan zoekt Rijnlands Lyceum jou als Financieel Manager! Lees snel verder.

Salaris: €70,000 - €100,000 per annum

Locatie: Tiel

Datum gepost: 28 juni 2022

Wij zijn op zoek naar een organisatietalent én verbinder die in staat is ons te helpen onze planning & control cyclus naar een nóg hoger plan te tillen. Ben jij die sterke businesspartner en krijg je energie van een organisatie in ontwikkeling? Dan maken we graag kennis met jou in deze nieuwe en dynamische rol als Corporate Controller!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij een proactieve teamplayer, resultaatgericht en een financieel deskundige? Dan hebben wij de baan voor jou! Ga aan de slag als Financieel Adviseur bij Fontys Hogeschool en bouw mee aan het onderwijs van morgen!

Salaris: €80,000 - €90,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 juni 2022

Samen met vijfduizend collega’s werk je mee aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Het Openbaar Ministerie (OM) zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Als Senior Concerncontroller heb je een belangrijke rol bij het regisseren en uitvoeren van de planning en control cyclus.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Voor een groot en snelgroeiend bouwfonds/gebiedsontwikkelaar zoeken wij een Senior Compliance Officer De Compliance Officer is samen met het Hoofd Compliance & Privacy en de overige medewerkers binnen Compliance & Privacy verantwoordelijk voor het inrichten van een goed functionerende, tweedelijns Compliance organisatie. Interessant? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 28 juni 2022

Voor een financiele instelling in Utrecht per direct op zoek naar 5 kandidaten die komen te werken als Interim Financial Contoller. Er vindt een grote transitie plaats in de systemen in het kader van IFRS 17. Start: z.s.m. Duur: 8 maanden